Överraskat


Godmorgon alla mina läsare!

Härlig dag att vakna till,  Varit kallt i natt så jag på ett inlägg, minus 4,2 gr men när jag gcik upp visade tremometer 5.3 plus då, gott det för inte vill vi ha vinter igen men det är klart kommer säkert ett och annat baklslag.  Brukar vara så. Nu var dte 15 gr så man kankse kan sitta där ute fram på dagen med lite kaffe.

Min lördag blev inte som jag planerat den, eftyer det att jag skrev här, diskade jag satte igång en tvätt, sen tyckte jag att jag vill gå till sekundhand, men då sa Cissi att Fiia hade skickat att de skulle komma hitt. blev nästan chockat för dte var Fii och hennes Kille, Var länge sedan jag träffade han och det var länge sedan han var här. kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var.


Det var jätte trevligt och jag blev förstås jätte glad, det var väl lite lågt till att börja med men sedan satte det igång altså pratat  det var hur trevligt som helst. De stannade några timmar. Sen skulle de gå till hotellet för att åta mat, det ska vist vara ett bra ställe att äta på. måste teste det som privat person, men det är inte så ofta att min ekonomi tilllåter det. Vi får se.

Efter det besöket skulle jag vila för jag var trött, men det var inte lätt, barnen i lägenheten övanför sprang sina runder, vlir galen snart samt grannen bredvis spelade jätte högt iallafalll basen var högt. så dte blev ingen vila.

Det var jo älsklingen som gjorde vår mat, helstekt karre med vitlök späckat och potaisgratäng, pg var sådär, han frågade om vi vill ha franks och det ville jag, den är god, det är en mix man köper, men den har tydligen utgått och ersatt med en annan den var inte så god, men klart den gcik att äta men inte mer,

Idag är dte jag som ska göra maten då blir det kyckling ris currysås, mmm gott gott.

                                                     
 Måste bara få kommeterafredagen lets dance.

Det här paret har fått mycke kritik ut av juryn, så de hade verkligen haft hård träninmg och det skulle bli bättre sa de båda två, men vad händer då, Jo Tobias får hjärnsläpp tappar bort sig helt och hållit, så pga. fcik de kritik igen , pga det var dte många som sympati röstade på Camilla, för det ska jo inte vara Tobias skuld att hon åker, Men vad glömde folket jo att rösta på sina favoriter för de trodde att de skulle sitta säkert, men det är jo inte första gången man blir förvånat över en röstning. Så tyvär åkte Elena pavarotski ut. men inget att göra något åt.

Idag ska jag fortsätt amed det jag inte han igår tvätta lite sen damusga tvätta golvet, sen kanske man har tid med en liten promenad vitsipporna lockar mig, för dom vill jag ha. love it

Ha en bra dag
puss kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0