Helg

Tjena!
Då var det fredag igen, tiden går så fort så, fast vet ni den här fredagen är speciell, först jobba sen hem och packa det sista för det är tyvär inte klart, känner jag mig rätt så packar jag om när jag kommer hem. Gillar att åka bort, fast det jag inte gillar är kläderna svårt att tag med sig rätt kläder, annars tar man för mycke det är jag jätte duktig på. Haha när Min särbo kommer säger han ska du vara borta en vecka, men det ska ja jo. fast de kläderna får jag göra klart söndag kväll, så med andra ord i hör de blir en stressat ghelg fast roligt hoppas jag-


Läste min goa vän blogg innan hon är för roligt hon tyckte jag skulle göra mat hos henne, hmm får se hur det blir, tycker om a´tt göra mat fast jag saknarhennes mat hon gör det så gott.

Vi får se,hur det blir, men hur som heslt så ska det bli fet nice att åka ditt igen, träffa henne och ehnnes kille samt även en del av hennes vänner, önskade att dde var mycket närmare. ok de är väl inte så långt borta men har man ingen bil så är det allt ett bekymmer.

Önskar er alla en trevlig helg, kramiz

tja

Det var ett tag sedan jag skrev, händer inte så mycket, så det har varit lite tråkigt.
Ha haft halloween på jobbet vi gjorde halloween inspirerat mat. Det var gott. Roligt med tror nog att barnen uppskatar detta.

Idag var vi i skogen härligt var det men vist msäker man att man ska ha kläder på sig,

Oj Oj i morogn ska jag göra hälsoprofil på jobbet, fast måste åka till gran sanhället, så i morogn ska jag ditt sen stannar jag kvar efter det och går lite i affärer, vill ha en ny jacka, får se om jag hittar en till ett bra pris, tycker det är så dyrt med kläder. behöver även ett par stövlar till vardags har bara mina känger så det behövs, får se vad det blir.

Min stora flcika kommer in hon med så jag får lite sälskapp kan vara trevligt, hoppas inte att det regnar för mycket.

Inte mycket att skriva idag men lite, så nu vet ni.
Ha en bra kväll

Sol

Tja bloggen!
Mycke man vill skriva vet dock inte vad jag ska tag med. Hade trevligt igår fast jag kände mig febrig En kmpis till tösen kom med hennes flicka. Trevligt när de kom var hon helt hysterisk varför ingen anning varför, men det gick som tur var över, hon fcik lite kaka och en hembakat fralla, sen var hon nöjd.

På kvällen kom minstingen hem fick
ett hjärta av henne älskade mamma, tack snälla du, så fint det är.







Tack!
En vecka kvar sen är jag ledig en hel vecka ska bli så härligt så behöver detta. Har tänkt att åka till min gumma i Blekinge, men jesus vilka dåliga förbindelser det är, hittade inte en enda som dick direkt till henne, måste åka runt, Får kolla nogare.

Fryser och kallt, det är kallt här inne sitter med stora ragg sockar två tröjer det är så kallt, men vill inte höja värmen heller vill inte ha en dyr elräkning igen, den knäcker min ekonomi, som är dålig i vanliga fall. Så är det dyrt boede med liten lön.  Fast på andra sidan har jag inget nöje, så då får jag väl ha ett fint boende. Fint och fint vet jag nu inte om det är, men jag gillar mina två ute platser, har tyvär inte suttit ute så mycke den här sommaren, har regnat för mycke.

HA det gott
kram


Fryser

känner mig inte i form alls vet inte vad det är som händer med mig, något är de thmm frågan bara vad. har viserligen ont i halsen så vist kan det vara det som spökar men tro inte det. Är så trött om dagernaså jag ska alltid vila när jag kommer hem från jobbet, Men inte blir jag piggare men inte blir jag piggare av det. flera nätter har jag vaknat av att ha on i hela kroppen särkilt mina ben, då måste jag stiga upp tag tablett, sen försöka att sova igen, kanska inte konstigt att jag är trött, Har mycket om kring mig i mina tankar, Därför började jag att blogga men tyvär skriver jag inte allt där. Men livet är en kamp om överlevnad varje dag.

Läste min vän blogg oj gumman min så fint du skriver saknar dig med en massa, får tårar i ögonen, önskar med tt du var nära mig, tyvär är det inte så. Vi pratade om att vi skulle träffas ofta dels är det perngarna som styr men även förbindelserna för de är så dåliga, Ska man åka fram till baka över en helg, da då är man mer på resande fot än hos dig. Det låter som du har flyttat långt l¨ngt från mig, men det är inte så långt bara förbindelserna dom är dåliga.'

Men nu i veckan sista veckan sen lov jag får förmodligen ledigt då blir det åka av, Härligt härligt,Så ska jag bli sjuk så är det nu...

Nu till helgen ska jag och min älskling åka upp till hans dotter i Norge ser fram mott detta, fast jag är nog orolig för vädret, det är så mycket höst stormar regn eller snö, Vi har ingen snö men man vet aldrig när det kommer, så vist kan det bli nästa vecka.

Nu i veckan ska jag göra hälsoprofil. Det är via jobbet så det blir snällt att åka till Gislaved och göra detta, ska bli spännade att se vad det blir av det hela. vi har även en sida vi kan gå in och kolla, men den funkar inte för mig, man måste registrea sig men jag kan inte detta på min data hemma, man ska gå via intranätet och det kan jag inte här hemma, man ska kunna det, men inte jag.

Tänk så fort tiden går var på sy möte igår kväll det var trevligt men vi praade lte tider längre fram. den 27 november sak vi till Halmstad, då är det skyltsöndag oj sla jag missa det här hemma igen, andra året nu, Fast det är inget att missa, det är nog roligare att åka till en storstan. Halmstad är en mysig stan att gå och titta, det ska bli trevligt.

HA det gott
kramiz


Tja

Måste skriva ett inlägg nu, Säger på nyheter text tv, tidningar via nätet att mohammed kadaffi är död, Hoppas verkligen det, han har på sitt sätt att reagera terat folk sen 70 talet, KAn förstå att det är stor göälje i Libanon, nu måtte det bara vara sant, man såg en bild av han såg skadat ut, det sägsa även att en av hans sönner sa ha om kommit, det var under en attack sm dt skedde mådde det vara sant.

Ungarana pratar om jordens undergång igen, detta ska hända i morogn men varför ska man tror detta när det inte har hänt innnan. nej då lev videra.

Har sanrt jobbat en vecka nu, igår jobbade jag extra för min kllega var på föreläsning om skoverket nya betyg sättning. De gick jätte bra baren var så underbart goda, Glad för detta.

Idag cvar då allt normalt igen, men vädret har varit ok idag, kan jag jo säga att dte var riktigt höst rusk här igår. fy för den lede.

Nästa vecka ska jag göra en hälsoprofill, ska bli spännade man är väl pigg som en 90 åring, haha.

Det var lite om livet hos mig,
Ha det gott

Mobil

Tja!
Dagen började rätt bra Gick upp vid åtta tiden, satt vid datan väntade på mitt kaffe, åh det var gott det där försrsta kaffet på morognen helt stilla. Gillar den tiden när man får vara för sig själv.

Det  var min tur att göra mat vi hade redan bestämt att det skulle bli kålpudding som vi bara älskar, tror nästan att det blir min nya favoritt mat. Det blev jätte gott, som vanligt om man får skryta klart jag får.

Efter maten gick jag in för att umgås med min käraste innan han skulle hem, vad upp täcker jag då, min mobil är helt död, och inte är det batteriet som var tomt för det hade jag laddat innan. men det gick inte att få igång den, innan i veckan gick det inte att komma in på nätet, Men när Fiia testade det idag gick det, men sen vet i sjutton vad som hände, den var död helt död. Satte den på laddning, men tyvär hjalp inte det. Finns nog Garanti kvar men eftersom jag fcik den av mina barn i julklapp är jo frågan finns den kvar, Skrev till fia via datan att det var som det var med mobil, hon sa att jag kunne komma till henne, men det blev inte så, Får åka till henne i morogn, men inte tro jag att hon får igång den. Nu har jag en gammal gammal mobil, får hoppas att den håller, men jag har lite problem nu när man har vant sig vid tuch, samt att displayn är så liten.

Min älskling åkte hem jag vilade en stund, efter det var det medningen att jag skulle diska men det blev tv och datan i stället, och inte var den bättre den laggade hela tiden, så detta är det sista jag gör idag sen blir det god bye.

MMen vad händer sen jo det digitala nätet funkar inte på min tv, ljudet finns men ingen bild, tetsade utan det digitala och då var e bild, orkar inte att fixa det nu. får blir morgon dagen bekymmer.

Det som jag önskar mest av allt just nu är att min lilla tös hittar garantin så jag kan få en ny mobil. Ha dejag haft mer pengar hade jag minsan köppt en annan, finns lite dröm mobiler man vill ha. Tänkye precis ni tror nog att jag är slarvig med mobilen men ack nej den är vårdat, ingen kyla eller vatten på den inte.


Ha det gott
Bye Bye

Lördag

Måste bara få lov att kommenetera Idol, igår var det verkligen katastroff både med ljud samt uppträde. Tyckte så synd om Linni igår, man kan inte tappa bort sin text till en sådan lått utan att det är annat som spökar, fel ljud i snäckorna tex, verkade vara fler som hade problem med det igår. och inte är det första gången, det händer i modern historia, Vi som är så bra på tekniken idag, då ska det inte hända, men ack jo det gjorde det.

Igår var det sådär startfält, det var så att man höll säklart på sina favoriteräven om de inte gjorde bra i från sig, En som verkligen är bra Amanda.F hon leverera varje gång absolut en av mina favoriter.

Men nu var det lördagen jag skulle skriva om, vaknade vid 9 tiden sent för att vara mig, hade så ont i huvudet ändå är det inte varmt i mitt rum var kjag sover, hela dagen har jag varit slö/dålig ont i halsen örat huvudet, inte alls roligt. Tänkte vi skulle gräva ute i rabbaten vi har men hoppas det blir i morogn det msåte det bara bli.

Min älskling är här den här helgen detta gjorde han till mat till oss!


plankstek han är så duktig min snuttegöj.

Min kompis skulle göra kåpudding det får bli morgondagens mat det är så gott dte med.
Hennes dotter kommenetar gillar jag,,Mamma sa vi ska ha kålpudding idag, Va ska du göra det,men jag äter bara Pia, haha för sött, blir man glad då, klart man blir

Nu vet nu hur det har varit idag, får se om det bli något i morgon
Bye bye

Arg!

Man blir så arg och ledsen. Läste tidningen, först på onsdag sedan torsdag tidningen, Det handlade om ett par killar som hade ringt sos centrallen och sagt att det var en som skulle ta självmord, Alarmcentralen tog alvarligt på det, de skickade Polis ambulans Så även deltidsbarankåren. Polisen var först på plats de hittade killarna som hade ringt, det var två som var 15, resp 16 år, den ena var strafmundig men ej den andra, det hela slutade med att pojkarna fick följa med polisen hem, där de fick prata med sina föräldrar. Glömde att tala om att de även fick ringa och stanna tåget, för det var vid stationen.

Hur kan man bara komma på att göra något sånt, Altså min pojk kunne minsan och hitta på saker när han va4r liten så där vanliga pojk hyss som de flesta har gjort någon gång, men det här tycker jag går för långt.

Tänk vad et kostar att ryka ut till detta samt att det kunne även ha varit ett annat larm som gällde liv och död, det hade bliiivit försende då. GRRR.

En annan sak som jag funderar på, tänkte börja skolan kanske, men kollade på fakta o skolan och det är på 4, 5 år.Intresant utbildning men ändå, tänk så gammal jag är då. Frågerna är många, är dt evrkligen lönt , kan jag klara mig ekonomisk, eftersom det är på distans så kan man jobba, men kan man verkligen jobbar fulltid. eller sok jag gör nu 85%, om 4, 5 är är jag 57 år, ok många år kvar att jobba. Ska ta mig en ordenlitlig funderare.

Får se om jag återkommer lite senare.
Ha det gott
kram

tja

Tja alles
Hade en utflykt med barnen på jobbet, Vi tog till en större lekplats, vi hade en underbar eftermiddag dä, med fint och soligt väder fast kallt var dte mellan varven.
Vi skulle även göra vårt mellis där, hade med tre st trianga kök men vi fick inte riktigt fast på detmycket konstigt var det, men ett var igång hela tiden. efter ett bra tag fick barnen sina korvar de åts varma kalla med bröd utan bröd. Tror verkligen att de gillade det.

Jag undrar öevr en sak, nu när det börjar att bli kallera ute, blir huden extra torr kroppen smörjas in mycket, men det hjälper inget är det någon som vet hur man sk jag göra. Tar tack samt mott svar.

8/10

Dagen gick åt till att göra en del av maten som vi skulle ha för att fira Ulrika som hade fyllt 40 år.
Allt gick bra, vi hade en trevlig kväll. Vi fick en drinka av henne när vi kom in.
Satt och små pratade lite innan vi skulle börja med att äta. Hade gjort en skaldjur paj,





Detta var pajen, den var jätte god.

                                                                                    
                                                                                       Ulrika med Tilde, som studerar sitt glas med is bitar.

      HAha var lite roligt Hade en del problem med att öppna bag in box. Gott val av vin Cissi


          
Hansa och Cissi väntar på att vi får börja att äta så klart är mobilerna
framme.


Födelsebarnet fick börja,



            Här sitter vi alla med kaffe och väntar på efterrätten, som var så god även den.
                                                                          



Tilde håller på att busa förstås med Hansa



Ulrika börjar även här att skära upp.




Tack för en trevlig kväll till er alla.

Tja

Då var det lördag igen,Tiden går fort, man hinner inte med. Idag har jag en del att göra städa klart tvätta och förbereda allt inför kvällen, bilder kommer sen när det är klart, tänkte med göra ett bröd, surbröd får se hur det blir . fast det blir jo inte klart för om fyra dagar.

Ska fira en kompis idag som har fyllt år, Vi är några st som ska göra dte, blir nog trevligt.

Till att börja med frukost blir väl en macka, orkar inte göra annat.
Ha en bra dag alla, åter kommer

Idol

Då blev det ett inlägg till, ikväll var helt klart Molly bäst gillar även Liini Moa, Amanda. f andre Olle, robin, Amanda P Emil Rushanna ,

 ok har vist glömt en del av deltagerna med d har väl inte berörd mig

 När Liini sjöng fick jag rysningar och tårar i ögonen, shit så bra hon är, verkligen en favoritt, Amanda F är också en tjej som kan gå långt,

 Molly har sin egen klass hon kommer säkert att nå ändå fram till final, vilken röst han har jejes då.

Bland killerna säger många att Robin är bra fast jag tycker nog att han inte gjorde det bra ikväll, Andre var mycket bättre än han så även Olle men det är mitt tycke.

Den som åker ut ikväll blir Emil, eller Roshanna eller vad hon heter

Arg

Tänk så arg jag kan bli ibland, när någon slås mot varandra, var slagsmål idag igen, Min kollega gick ut, De löste väl det på ett bra sätt tror jag. Tur det.

Kommer sen hem läser facebook en kompis till mig har lagt in en bild på hennes dotter skåp i skolan nerklotat med en del fylla ord. Vart är vi på väg har vi verkligen ingen respekt kvar i vår liv mer verkar inte alls så, ungdomar har det inte, så även barn, Undra vaerför det är så. tror att dte har med all daltande som sker idag ut av föräldrarna, på min tid hade man gjort något gallet fick man minsan sota för det.

För att återgå till skåpet, Fy så arg jag blev och ledsen, det går inte att beskriva, Skolan får tag tag i det snarast, det är inte första gånegn samma barn har blivit utsat det får räcka nu, Jag håller på dig och du vet var jag finns om du vill prata.

 
Byter ämne gjorde en ny mat rätt idag med fläsk file, Var ganska gott, men fattas lite, brynte fläskfile kryddade
smörade en form, kokade upp 2 dl vispgrädde la i en köttbuljong tärning. Sen la jag i kött biterna i formen la en eller två sparis på sen hälde jag över såsen. in i ugnen 225gr 15-20 min. i receptet var det även 2 msk dragon samt 2 msk persilja , det hade inte jag men klart man ska testa det.,
Smaklig spis om någon vågar, till det hade vi ris fast tror det funkar bra med pasta eller om man går på lchf grönsaker.

Idol ikväll kanske kanske kommeterar det sen får se hur trött man är, fast dte är ett program jag gillar.



hallo

Tja!
lust att skriva fast vet inte vad det ska bli, tror jag ska göraett tema. något ni vill läsa om ????
Kan berätta att jag just nu inte mår så bra vet inte vad det är för något den ena minuten känns det som jag jag har feber näst inge´t, ganska så jobbigt, men fortsätter dte då får man snällt gå till doktorn.

Idag var det tösen tur att göra mat hon gör något med kyckling file som hon har hittat i en tidning, blir nog gott, vi har haft det en gång innan, Har för mig att dte var gott.

Sitter här innan fryser vädret kasst blåsigt samt en del regn fast dte såg ut som solen skulle komma frammen nej då, nu är dte kväll så nu kan det kvitta, hoppas på bättre väder i morgon. Fredag i morogn tänk så fort tiden går redan jobbat enn hel vecka, om tre veckor ska vi till Norge det blir entrevlig resa hoppas bara det är bra väder.
Ha det gott alla'
kram

??

Tänk så fort tiden den går, torsdag igen. Så trött man kan bli de tre första dagerna jobbar jag till 16.45, är så trött när man kommer hem, då ska det minsan jobbas med. laga mat diska, till saken hör att jag ofta vilar när jag kommer hem så man sätter nästan aldrig igång före kl 18 med maten, det blir sent trött är man, efter det är det disken, tyvär är det inte varje dag man tar disken efter maten av olika anledningar, Man tänker alltid så här, jaja men hon är jo hemma så hon kan göra detta, tror verkligen det är så. men till en stor besvikelse när man kommer hem trött som bara den diskn estår kvar.

 Skulle mn ha diskat innan man går och lägger sig så finns det änså disk när man kommer hem. JAG HATAR DETTA: Aldrig aldrig någonsin att man mamma sa till mig att jag skulle hjälpa till. man bara gjorde det, kanske därför man inget säger man tycker att man ska kunna se själv. Men nej dagerna går åt till att stiga upp vid 10 ut med hunden kolla tv sen data tv vila hunden data tv hunden, typ till jag kommer hem, när jag kommer hem ofta dags för att ta en tur till affären för att handla det som behövs.

För att jag sen ska kunna laga mat, sen börjar det om igen. Tog disken igår det tog hela kvällen för att det var bra på tv hela kvällen så när klockan var 22 var det klart, tog pauserna till hjälp.

Tänk att alltid behöva att vända på kronerna, man blir så trött på detta, finns de som klagara på att de inte har råd med saker och ting fast i själva verket har de. men här är dte tuftt utmätning på lön dyr hyra sen är de pengarna slut, man jobbar 85% vill gärna kunna unna sig saker ich ting så som lite nya kläder, det som behövs nu är en ny vinter jacka stövlar, gummistövlar, i första hand även tunnika eller blus som inte är så tunna för det är sommar kläder, får ofta använda samma kläder sommar som vinter är trött på detm, speciellt när man har kollergor som har en garderop för varje årstid, ja det är verkligen så, utlandssemester två gånger om året, gör en del, jag har f::: inte ens råd att åka till min bäta vän, eller köpa kläder.

Lchf'Alla prtar om hur bra dte är för att gå ner i vikt, det behöver jag verkligen nu, blir bara värre värre hela tidem man orkar ingen värk har man, Det låter som en bra metod och de som har provat på detta har verkligen gått ner i vikt, men att köpa detta kostar jo en del, då man inte får äta kolhydratter ibland när man inte pengar har vad är då billigare att äta än pasta den får manjo inte. måste prova det en månad för att se om dels viktien och även min egen hälsa blir bättre. värd at prova
kram


Bestämt

HAde en kompis här idag, vi skulle bla. prata om hur vi ska göra med den kompisen vi ska upp vakta nu på lördag, nu har vi bestämt, det blir kallpaj och inbakat glass sen får vi köpa lite vin med. Det blir nog trevligt hoppas vi.

Gör en ny mat rätt idag fylld kyckling file med championer lök riven ost blir nog gott, står i ugnen just nu.
Idag har jag nog ionte så mycket attskriva återkommer kanske senare.
HA det gott.
kram

Sjukt spännade

Tja dagen varit ok, sitter nu vid tv Pengarna på bordet, fy så späannde det kan vara. Varför ställer man inte på sådanna program krävs mer tur.

Fia var här innan jag skickade till henn tyckte hon skulle komma på lite smörgåstårta, det gjorde hon. Cissi blev etra glad då fick hon sin nya telefon samsung galaxy s2 gissa om jag vill ha den , vinner jag pengar du är det nog det första jag gör, köper en sådan.

Tänker så mycket på min lilla gumman när man läser från henne då vill man bara vara där hos henn. miss you gumman. Måste bara fixa så jag kan komma ner till dig. Du vet vemdu är.

Vi gjorde garnbollar på jobbet idag herre gud vilket klapp det blev och fullt med lim bara att hoppas att dte blev bra till slut, de ska hänga och torka sen ska man smälla ballongen sen ska man hänge dom i fönster eller något liknade.

Glömde nog skriva igår vilket fantatisk väder vi har haft rena sommer värmen ändå i början på oktober, men nu är dte som vanligt regn blåst tråkigt tyvär.

Ha ddet gott mina vänner


1-2/10

Den här helgen har inte varit som vanligt, lördag förmiddag som vanligt, men vid 13.30 tiden började vi vår färd till hestveda var vi skulle fira pojkvännens barnbarn som fyllde 4 just den 1, resan gick rätt ok, men tog en smal slingande väg så tösen blev åk sjuk, efter ett tag stanande vi tog en del kort





Väl framme i hestveda blev det kalas hon fick många fina paket den lilla tjejen. Vi stanade till 18.30 sen åkte vi hem igen, min allabäste vän ringde och grattde mig hon och hennes pojkvän, vi pratade om när vi var hemma pojkvännen sa 20,24, hör och häppna han stängde av bilmotorn kl 20.23, tala om tajming och då var vi ändå en bra bitt utanför Värnamo ljungby, Bra gissat kära kärlek. När vi kom hem skulle vi beställa pIzza online det var något nytt här, så det tog lite tid innan allt var klart, när vi väl fick pizzan så fatade det så klart gjejer den ena pizzan var utan sås och med championer som den inte skulle ha. men så småningom fick vi vår pizza alla. Gissa en som hade ont i magen, inte konstigt med all den skräp kakor tårta för att sen bli pizza, men vem orkade med att äta och laga vanlig mat.... somnade på soffan var inte alls trött..

Gick och la mig, vaknade vid fyra mådde riktigt dåligt gick på toa som en stund, den upp i gen efter ett tag tog jag och blötte en handduk och la runt huvudet för dte värkte som f..   men inte hjalp det fick sprinag yterligare på toa kom både det ena och det andra, tänkte aja aj det blir inget kalas idag. son till kl 12.30, men tös gjorde klart smörgåstårtan och en avnlig tårta, allt det medens jag sov . Tack kära du,
Så här bleb smörgåstårtan och den vanliga tårtan.



Tårtan som de gjorde till mig, var jätte god, tack för detta.




Pesenterna blomman av killens stora barn och svärson, de bruna krukorna av fiia vatten faller av cisi. lergryta samt teskedar av alla tre.




Är jätte nöjd med dagen. Fat ännu en dag med bara skräp mat, i morogn får det blir bättre.

Nu kollar jag på True talen och har haft en bra dag. nu på kvällen börjar jag att känna miig normal, tur det för det är jo jobb i morogn.

Ha det gott alla.


ingen vanlig dag

Tja!!!
vaknade jätte tidigt idag när man är ledig och kan sova men så är det, har kanske med åldern att göta att man inte kan sova länge, Fast jag tycker det är så skönt att stiga upp tiidgt sätta sig vid datan eller tv njuta av de tysta timmarna innan resten stiger upp. den här helgen ärmitt hjärta och hans dotter här, Hjärtat har gått för att träna de andra ligger fortfande och sover.

Funderar på att gå och lägga mig igen så jag kan få frukost på sängen, haha. fast nu skriver jag här, när jag är klar med det då har säkert de andra vaknat.

Tänk idag är dte52 år sedan man föddes inte klokt hur fort tiden går. Jag föddes i Lnadskrona, när jag var tre veckor gamma  flyttade vi till mion pappa i Danmark han bodde då i köpenhamn, det var säkert en bra tid där, kommer inte ihåg så mycket, Pappa förpaktade en vårrulle fabrik så där var vi mycket för inte gick vi på dagis inte, när jag var 6 år kanske flyttade vi igen då till ett slott som låg i Drönningmölle, Pappa och mamma hae en resturand där med hotell, det var en rolig tid. Där bodde vi tills jag skulle börja i klass 8 då flyttade vi till lolland som det hetter närmare bestämt ett litet litet samhälle som hette Torslunde, där bodde vi i ett litet hus som var på landet, men dte var inget bra boende så vi flyttade sen till en gammal prästgård, där var 8 rum jesus så stort dte var, där bodde vi tills  mamma och pappa gick skilda väger, uch Jag flyttade med mamma vi fick jo välsa ville bo hos papppa men tyckte synd om mamma att hon skulle flytta själv så då flyttade vi till Landskrona, mamma var inte alls pigg hon mådde jätte dålig, då fort vi kom fram fick hon uppsöka sjukhuset hom hade en hemskt sjukdom dom gjorde att man skulle dö tiidgt, mamma levde ca 10 år efter det, hom han pecis att bli sjukpensionär när hon dog. saknar henne jtte mycket. när hon dog bodde jag för mig själv, umgick mycket med en tjej som kände någon so  had en cirku´s, si vi båda började att jobba där, det var rätt roligt men det kan vi tag en annan dag, på cirkusen träffade jag mina stora barn pappa, flyttde till han nyår, så såg det utt i stora drag innan jag kom till småland, där har jag bott sedan 82 Tiden går fort det är mer än halva mitt liv, har fått tre fina barn som jah är stollt över.

Tilldagen i ära ska vi åka till mitt hjärta stora dotter som har ett barn som fyller 4 år i dag samma som jag ok jag fyller inte fyra, det blir en ovanlig dag, men dte kommer säkert att gå bra. ha en bra dag. kram 

RSS 2.0