10/1

Tja tja!
HAr varit hemma nu i ett par dagar Haft en underbar vecka hos bästa bästa gumman, love you  tack för allt.
Jobbet började igår, en del planering fcik man gjort gött det, skoldagen börjar idag. Snö ute hmmm vill inte detta,
Men bara att gilla läget, det kommer antagligen att försvinna igen. Ska redan idag bli plus grader vilken vinter, Hörde nyss på tv att de har fått en massa snö i Alperna och då en massa, Skulle ivst vara risk för att snöa innne, men jag är inte där tur det, Fast det är nog väldigt vackert där det hade jo varit en uppelvelse att få se.

Idag fyller min Robin 25 år Herre gud så fort tiden går. När Robin föddes var det jätte kallt, Det var så kallt så att billarna kunne rent av få motorstopp och inte gcik igång igen, Så det hande o att Natt personalen fcik  stanna kvar tills Dags personalen kom. Den dagen det var dags fcik jag verker så jag fcik ringa till en taxi, berättade vad som var på gång, han kom och tog med sig varmt vatten i massor samt en massa filter, det hade hans fru set till man visste jo aldrig man kunne få han i bilen men CK NEJ fick minsann ligga där med verker en hell natt, När det värk arbetet satte igång på riktigt så märkte de sanrt att inte robin mådde bra, han hade fått navelstränden snurrat runt halsen, så det blev ett akut snitt, Det gick bra ut kom Robin 2770gr 47 cm lång.  Han var inte så stor, fast han växte till sig. Lite om när Robin kom till världen, Grattis lilla vän,



Vad händer idag jo Stefan Liv tröja ska hissas upp i tagen på HV 71 arena, Stafan var målvakt idet laget innan han blev proffs i ett utländsk lagg, det blev en tragsik historia hans plan krashade med hela laget om bord, det var en mycket frukatansvärt händelse, det var som att släcka ljuset i vårt land, All heder åt stefan.

Stefan Daniel Patryk Liv, född 21 december 1980 i Gdynia, Polen, död 7 september 2011 i en flygplansolycka nära Jaroslavl i Ryssland, var en svensk ishockeymålvakt.[1][2] Han växte upp i Norrahammar, söder om Jönköping. Han var vid sin död folkbokförd i Jönköping men bosatt i Jaroslavl.

Liv föddes i Gdynia i Polen men lämnades till ett barnhem i Gdańsk och blev senare adopterad av en svensk familj när han var nästan två år gammal. Han hette då Patryk Śliz, av vilket han behöll förnamnet som tredje förnamn.[3][4]

Inför säsongen 2011/2012 skrev Liv kontrakt med Lokomotiv Jaroslavl i KHL.[5



Ha det gott alla mina vänner


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0