storm

Tja tja!
Shit var det stormade igår, hade stol bord grilllock som flög runt ute fick tag in det. Men det var inte bara det som flög om kring, badpol, studsmatta, och en del träd, det sägs att stormen hete Berit fast idag på morognen hade den ännu inget namn, över 80.000 var utan ström, starkars dom, en av min afb vänner var utan ström i 17 timmar. Vi klarade oss men bor också mitt i samhället.

Så här kunne det se ut på kusten.

Var även första advent igår var meningen att vi skulle till Halmstad på symöte, tyvär blev det inställt pga av vädret, det var klass 3 varning och inte ger man sig ut på vägerna då. Så det var bara att bli hemma. Min älskling skulle åka hem igår, eftersom jag skulle åka iväg hade de betämt att åka hem med 13 tåget, det var tur det, det funkade hela vegen så hem kom de, men hade de stannat då hade de fått stanna någonstans på vägen för tågen gick inte och förmodlingen inga bussar heller, tur de kom hem.

På kvällen trotsade vi vädret gcik till samhället för att gå på julskyltning men vilken besvikelse det var, alla var inne i torghuset de kan jag förstå att de var pga av vädret, men så litet och dåliga vinter vill jag säga att det var.
Köpte lotter vann inget mer än på det sista stället då van jag den här fina tomten
Den här fina tomten vann jag

Dessa två söta snögubbar öpte jag på netto

Efter julskyltningen gjorde jag mat sen spelade vi bingo lotto, jag var ett nr från att vinna 1000 kr Cissi ett nummer från att vinna bilen det var samma nummer vi skulle ha, så kan ni tänka är hur dte blivit om vi hade vunnit. men så blev det inte bättre tur nästa gång.

Kollade lite på jobbet med jobba så efter nyår, det verkar som det är många barn så undrar just om man får ledigt?????? men men man ska inte måla fan på vägen fören han är där, Hoppas kan man göra att jag blir ledig.
Glömde berätta fcik punka på min cykel saknar den redan En kompis till mig kille skulle se om han kan fixa det, han tro han kan men vet inte vi får se hur dte går. Idag lånade jag elcyklen som vi har på jobbet, hade varit roligt att testa den fullt ut hur det verkligen funkade som det var nu fcik man bara bromsa hela tiden när man cyklade med barnen.

Ha det gott håll alla tummer ni kan så jag får ledigt.
puss kram

Trevlig advent.

Första Advent så fort tiden går man hinner inte med, igår var jag och handlade mest för att jag ville se vilka julsaker de hade i en affär, de hade jätte mycket och söra grejor, ville ha allt men så är dte när man är fattig man får nöja sig med det lilla., köpte en liten snögubbe med ljus i , kan sätta in bilden vid nästa inlägg, alla sover här.

Då var det första advent, den här söndagen jhar jag väntat på, Vi ska ha symöte i Halmstad fast vi ska även gå på julskyltning i Halmstad, ska bli trevligt, Fast lite orolig är jag allt, För det är storm ute och vi har en bitt att köra, just hos oss blåser det inte så mycket, klart det blåser mycket fast inga orkan vindar som de har lovat.men det skulle bli så i Halland.



 Vist är det mysigt första advent det blir advent mys ikväll, för nu sover jo alla,

Den här helgen har min alskling varit här, varit sådär, kan inte peka på vad det har varit, fast jag har varit ireterat vet ej varför, men så är dte väl ibland man har dåliga dagar, Igår var iallafall den tråkigaste lördagen på länge, länge, den började bra men sen, som sagt var vi var i samhället älsling Cisi och jag, trevligt, han gick först in på A center vi gick till netto, tror att han blev lite besvilekn på att jag inte följde med han in på A cenrter man skulle inget ha där inne. så vi gcik ditt, gcik tittade jätte noga man kunne jo hitta julklapper var väl inte så mycket, men sen tänkte jag man kunne faktidt köpa till vår pakettlek vi ska ha, hittade jätte mycket men tror du jag köppte nej det gjorde jag inte alls, hoppas det finns kvar, idag lär jag inte gå ditt.

När vi kom hem gccik jag in för att vila, när jag vaknade var det dags för maten, det var efter den stunden det kändes tråkigt, kan det vara för att jag inte hade tillgång till min data, ch inget att titta på tv, fast jag igentligen har jätte mycket att göra hmmm , tänk om man nu kunne göra det man inte hinner annars, men nej det var lördag eftermiddag då ska det vara klart, hmm igen.
kvällen gick så där.

Ha en bra advent alla

Advent

Tja Tja, igår hade vi på jobbet de absolut sötaste visemännen som kom på besök,

Det var inte dessa Våra var så otroligt söta, kan tyvär inte lägga ut det fotot för man måste jo ändå ha lov av föräldrar att lägga ut, så det får bli den här bilden, Vi har som tradition att fira advent på jobbet, det är väl en tradition som jag tycker och hoppas är kvar i alla tid,
Förskolebarnen gjorde de 4 visemännen, ettorna tvåerna treorna sjöng en advent visa, efter det lilla upträdet så fikade vi tillsammans med, pepparkaka med Saft. Det var mycket trevligt Nästa stora Arrangemang som har med julen att göra, det blir Lucia, det är som alltid tvåerna som ska göra detta, så detta året är det är dte vår tur, Ska bli så trevligt så.

Den här helgen är min älskling här, trevligt. Igår gjorde vi väl inte så mycket mer än att titta på idol, Var allt lite orolig och ändå inte, Min favoritt till att vinna är jo amanda F, fast gårdagen idolm var helt klart Robinskväll, helt fantastikt duktig var han. Säga lycka till de alla, nu är det tre kvar faktist svårt att säga vem som vinner, de är helt olika stilar.

I morgon ska jag till Halmstad symöte/julskyltning ska bli trevligt fast orolig för vädret ska jo dra in en ny storm, får se hur det blir med det hela.

Jag önskar nu alla mina läsare en trevlig advent.
Detta är till dig gumman saknar dig ha det gott puss kram

Känns bra

Tja Tja!
Var och pratade med min rektor igår om min situation om allt runt mitt arbete, kändes rätt skönt, direkt efter det var det snabbt ner till bussen för att åka till Gislaved, träffa en beteende vetare, trodde bussen gick 16.10 så jag cyklade lugnt kom net då stod det redan 3 bussar, sen kom den fjärde då stod det Gislaved på den, så jag gcik in, sen körde den, och klockan var bara 1600, kan säga man hade tur skule jag vänta på nästa hade jag kommit för sent nu hade jag god tid på mig.

Att praata med henne kändes bra har fårr lite övningar som jag ska öva på, dom är jag oroliga för, men det ska gå, måste tänka framåt, kan inte sitta här och inget göra åt mig själv.
Nu dags att göra sig klar till jobbet. ha det bra
kram till er där ute i den stora världen

Stres!

Tja Tja!
oj oj vilken stres man finner inom sig, sressigt på jobbet samhället hemma, men gud varför, jag mår inte bra ut av det och med erfaranhet ut av andra år så blir det jul ändå, och ofta brukar det att bli bra till slut.
Igentligen behöver jag inte att stressa eftersom det bara är vi, jag och mina barn som ska fira, så vi är 4 som ska äta och fira en litet skara det.

Idag är det meningen att ag ska prata med min bettende vetare men vet inte hur det kommer att gå, min mage krånglar som vanligt, det brukar att vara mer vanligt när man vet att man ska göra något ut över det vanliga. funderar faktiskt på att ringa till henne och säga att vi får tag det en annan gång, Eftersom hon bara kan på onsdagar blir det inte lätt, Nästa onsdag ska vi på julbord med jobbet. veckan efter det ska min klass ha en julkoncert, vi får se hur vi kan lösa det, annrs får jag bara tag ledigt från jobbet för jag msåte jo göra det för att må bra.

Läste min vän blogg idag skänt att läsa om hennes helg och annat. Bestälte min kärlek julklapp igår, tog en beställning på kortet vi har tagit när vi har varit ute och gjorde till en bok, ska bli spännade att se hur det ser ut.

Nu måste jag gå.
Saknar min goa gumman och hennes nära och kära.
Ha det gott kram

en vecka kvar.

Tja en vecka kvar precis på dagen, shit så fort tiden den går, jag talar om första advent hur ska man hinna med allt.

Igår lördag var det meningen att vi skulle baka tillsammans med en god vän och hennes barn, jag mådde dåligt så Cissi var där borta vist blev det bakat, När jag hade vilat gick jag bort ditt med tänke tag lite kaffe med nybakat, inte klart än så jag väntade, Den väntan var minsan värt att vänta på vilka goa bullar det var, tack Mia

Här ser nu mia med en del av hennes bullar som ska jäsas,


Här jobbar både flickorna jätte bra duktiga de är.


Lilla Sol gjorde lussekatter de blev väldigt goa de med. Tack Sol




Här ser ni en del av det färdiga resultatet



Här med en bild de två kaorna i mitten är saffran kaka.
Efter bakat gick vi hem vilade jag fiaa tittade på en film, sen när hon gick vilade jag. efter 30 minuter duchade jag gick bort till Hansa då väntade maten köttfärssås spagethi det var gott, hade typ inte ätit på hela sdagen s jag var jätte hungrig, MAten tog slut det var jo bra det lagum alltid bäst.

Efter maten höll flickorna på att spela ett fråge spel från mobil, jag ville inte vara med, Mia skule hjälpa mig att lägga in kort på datan från mobil, men det går intemå ste gå via ett sociallt media så då får jag väl vänta.
 Vi gcik hem vid 21 tiden blev luite tv tittande sen sängen, Tänkte jag skulle läsa lite, helt plötsligt  knackade det på dörren då stod Fjalle där, så fort jag stängde av lampan han jo inte läsa klart där låg jag försökte att sova, efter 40 somnade han på min soffa, suck suck.
Vaknade vid 5 tänkte gå på toa fast jag somande vist igen vaknade vid kl 8 att han satte på tv så jätte högt haha inte lätt när man inte vet hur det funkar så han stängde av, gcikupp kokade kaffe pratde lite, sen gcik han till en kompis som skulle köra hem han, gott det.

Idag funderar jag på att bjuda Hansa och flickorna på mat kål pudding, ska bli gott, får se om det blir så eller om vi ska tag det en annan gång, fast kålpudding ska vi allt ha.
Ha det gott

BAKA

Tja Tja!
Lördag igen så fort tiden går och vet ni i år är det varmaste hösten sen början på 1900 talet tänk att få vara med om detta, härligt idag är det gråmulet men ingen risk för halka här inte, 9 grader varmt, love it, vill inte ha snö ännu det får allt vänta, vi fcik så mycket året innan och innan dess med,

Idag ska vi baka bra att jag känner mig frisk Ska baka tollsammans med en en kompis och hennes barn det ska bli jätte trevligt, ska även försöka att städa lite, måste tag mina fönster innan helgen som kommer då är det första advänt.

Som ni märker har jag en del att göra..

Kankse det blir lite bilder sen
Ha en bra dag



inte hänt så mycket.

Här är det  lugnt händer inte så mycket, I mpndags hade jag en godvän kille som fyllde år, hade varit trevligt att vara där tillsammans med dessa undeberbarar männsikor de är såtrevliga snälla precis allt man kan önska sig.
Men verkligeheten var annurlunda eftersom det är en bitt från oss fick jag snällt vara kvar hemma.

Annrs händer det inte så mycket här, Känner mig kass i magen har gjort så långe nu, i dag var jag hemma från jobbet sovit precis hela dagen. men det blir nog bra en vacker dag.

Igår var det då 20 årsjubileum för bingo lotto, jag hadeglömt det kom på det igår, och alla lotter var slut över allt, det går viserligen att beställa på nätet men då måste man ha en skrivare, det har jag men ingen patron, så är dte. hmmm men det löste sig en god vän till mig hade så vi lånade av henne, Cissi fixade det så hon tog ut två lotter en till oss var, sen ringde fiaa hon vill med spela så hon ringde med till henne så hon  fcik lotter hon med.



Detta är min favoritt som programledare de var med alla,
Det var ett mycket trevlig program, mycket skratt och glädje och vet ni jag vann 100 kr,
Ha idag kom cissi in med posten Du är en vinnare då hade jag vunnit en spel från postkodsmiljonären eller rätte sagt två, så ddär blir det allt en julklapp.
Får se vem som får den är jätte fin en bok med en massa fråger ska bli spännade tror jag ska testa den idag på Cissi så hon kan jo inte få den, haha.

Idag ska min goa vännina och hennes kille åka på weekend med hans syster och hennes mann hoppas verkligen att de får en trevlig helg, tror hon behöver detta.
Ha det gott alla
kram



Så gött!!

Helgen varit rätt ok Som jag skrev i fredags hade jag ont i min mage hade det hela kvällen, lördag vaknade jag med huvudvärk och idag ont i magen. Hoppas bara det är bätter tills i morogn.

Måste bara för skriva om True talent final, Fy så grymman de var alla, Emelie grym bra sånger i sitt fack kommer att gå bra för henne, Pauline har levererat två egna låter bara det är en bragd fantastisk, den som var idag berörde verkligen.
Sofia varit grym sedan börjat bara 17 år gammal. Dimitri han har varkligen växt sen början, såg inslaget när de var hemma hos hans föeräldrar så rörande det var, fast dte var inte pga av detta jag höll på han, Blev så glad när rätt vann Ett stort Grattis till dig Dimtri, lycka till.

Läste ett inlägg på fb av en av mina vänner, det var någon som hade snott hennes pojk medicin hur kan man batra göra så, mott ett barn, blir så förbannat när man läser så. Hoppas verkligen att de får hans medicin.

Saknar min gumman så mycket hoppas allt är bra. 
kram till er alla 

Tja


Tja alles idag lyckades jag, det var det här jag fcik av min son, vist var det gulligt av han, får fortfarande tårar i ögonen när jag tänker på detta, Han var här igåt en kort sväng skulle hämta något han beställt, fcik då se dden oj så liten den var, men det viktigaste är inte storllek utan han  tanke med det hela tycker jag.

Min kära vän är här i helgen så även hans dotter det är trevligt just nu tränar han. Alla de andra ligger och sover Fy på dom, jag har varit vaken länge sedan kl 7 då jag steg upp, då hade jag legat försökt att sova men nej det gick inte, så då var det bara att stiga upp.

Skulle ha haft sy möte igår men fcik ställa in det, hade så jätte ont i min mage samt huvudet sen på kvällen kändes som jag fcik feber med, idag har jag fortfarande ont i huvudetGRRR hade tänkt jag skulle städa lite här, känns som det är en evighet sen jag gjorde det.
Får se hur det blir med det.......

Tittade på idol som vanligt jag gillar det programmet och tycker väl det är synd att det är sista säsongen det körs, min Favorit i det programmet är Amanda fondelll hon är jätte duktig, det finns många som är duktiga, tror nog att hon går hela vägen till final, det tror jag Robin gör med, han sjunger jätte bra fast det är något över han som jag inte gillar.

Finns ett annat program som jag gillar med true talent det är final på söndag där hoppas jag meest på Dimitri att han ska vinna, andra favoritt är Sofia, men även där två favoriter sen början, hade jo Fred med men han åkte ut.

Såg på jobbet sida att ddte v ar juklbord på gång, det blir den 30/11 Limmareds värdshus, Har varit där och äätit en gång för många många år sedan då var det gott.




Nästa bild är till min gumman hon har så stor betydelse i mitt liv, hon är mer värd än vad min hjärtevän är, Hon är det bästa som jag vet efter mina barn, Hon har en underbar kille med förstår att de trivs så bra tillsammans de är guld värda för mig,
Hon har även en el kompisar som jag gillar med, En av dom vill att jag flyttar ditt det vill min gumman med, fast han skulle kolla runt lite på vad det fanns för jobba samt ge mig lite namn på pesoner man kan prata med, han trodde inte att det skulle bli så svårt att få ett jobb där nere. För det är jobbet det hänger på annnrs är det inga problem, Förmoder att skulle man flytta ditt så kommer mina barn och hälsar på mig så ofta de kan. Vi får se hur det blir men inget är omöjligt



Detta är  till dig gumman



så trött jag blev nu, fryser gör jag, tror jag ska tag mit badrum nu sen hunden en runda, för den sover jo med, Ha det gott kram till er










Stolt mamma

Tja!
 Var ett tag sedan jag skrev, dagen går som det brukar sä här händer inte så mycket, har varit lite down den sista veckan, pratade med en bettende vetare igår hoppas på framgång....... Det är jobbigt att ha en känsla av att man inte duger som prson, fast när jag var hos min älskade goa gumman då hade jag ingen och mådde för det mesta bra.

Pratade med min gumman igår kväll så det känns lite bättre idag hade även kaffe besök av en annnan kompis samt hennes flicka det var trevligt.

Men nu ska jag berätta när jag kom hem kollade jag posten undrarde over en ask med en anlle på vad det var, det var adraserat till mig, så jag öppnade det då var det från Nalle budet, det var min son som hade skickat det till mig, tack du min kära pojk, gjorde mig extra varm inom mig. Tänkte lägga in bild på nallen, det gcik tyvär inte.

En annan sak som gör mig så stolt min son går i skolan samt jobbar visa helger, bra verkar som han trivs han jobbar som asistent i ett grupp boendet. Idag ringde han och han hade fått en förfrågan på att vara kontakt person åt en kille, så roligt, så han ska träffa dessa personer, roligt för han, stolt mamma
Till helgen kommer min älskling ska även ha symöte så det är fullt upp igen, gott det, ska även stryka lite julgradiner för snart så är dte första advänt ser fram mot det.
Ha en bra dag alla läsare

???

Undrar varför man ska känna sig så här, känns som jag ska börja att gråta när som, Det är jobbigt hoppas det går över snart. pratade med min chef innan idag sa till hur jag kände det på jobbet, hon lysnade verkligen på mig. Br det tyckte jag, hon ville ta upp det på arbetslaget, det hade hon vist gjort med, fick höra det av en annan kollega. De som var med på mötet kunne inte förstå att man hade gått in och sagt något. Mmen de vet jo inte hur en annan känner sig. Det har igentligen på gott länge men jag har tiget, men varför, det är jo jag som mår dåligt, ska prata med en Beteende vetare i morogn hoppas det går bra.

Till helgen kommer min älskling trevligt!!
 Har inget att skriva hoppas att ni mår bra alla, kramiz

Hmmmm


Så här känner man sig när man mkommer hem från jobbet, fast ok så nära spisen är jag inte,
Läget idag, hmm vet inte vad jag ska säga, måde rätt ok igår, trodde nog det skulle hålla i sig lite mer,men nej då, det rackte med en timme på jobbet sen var det kört igen. Hoppas inte man är på väg att gå in i vägen, det verkar nästan så. Dont like it.

Kommer inte att skriva så mycket idag är trött och hungrig. Gör mat Isterband stuvad potatis. Gott ska det bli.

Kan hända att jag lägger in kort en idag från Norge, Ha det gott saknar enormt mycket

Trist!

Då var man hemma igen, har varit det några timmar, försökte skriva innan men det försvan, Saknar redan min gumman och hennes pojkvän, Hoppas inte det tar så lång tid tills nästa gång



När jag kom hem tog jag lite kaffe, sedan vilade jag en stund, har varit och handlat gjort mat. Nu väntar jag på True talent, Så roligt det hade varit att se söndags final hos min Gumman.

Nu när jag har varit där hos henne har jag haft det bar mått jätte bra, min mage började att krångla igår. Kan det vara så att jag har det så bra. Ni har tagit så bra hand om  mig, Tack för allt ses snart igen hoppas jag.

kram

Sista dagen


Känns ledsamt ska åka hem Jag trivs så bra hos min goaste och finaste gumman samt hennes kille.
Kollade in lite tåg tider när man gör det känns det verkligen att man har kommit till världen ände.
Vi ska fråga en kompis till dom om han kanske kan köra oss till Älmhult för att resa där ifrån.
Jag har haft det toppen här nere och vi trivs så bra tillsammans.
Vet ni en bra sak hon lärde mig hur man sätter in bilder från nätet jag har ingen annaing om detta, men så bra då kan man sätta in bilder fast man inte har egna.
Idag är det kanon fint väder solen strålar från en blå himmel
Min gumman gör mat nu, blir säkert gott i vanlig ordning.
Sorry jag äör inte på humör nu, Så ledsen inom mig.
Ha en bra dag
kramiz

Torsdag 2/11

Som jah skrev igår, skulle mitt hjärta komma hitt, jag gcik till bussen för att hämta honom. På vägen ditt så jag peo han pratade med brevbäraren. Så där ifrån att mitt hjärta väntade på mig, så jag gcik ditt. Vi gcik till en kiosk hjärat skulle lämna sitt lotto, men de hade ingen spel där så vi fick gå till den andar kiosken.  Det visade sig att han hade envinst på hela 20 kr yipii yipii. Efter det gcik vi samma väg tillbaka för jag skulle tag ett foto på Peo, när han jobbade, tog några foto på han tyvär kan jag inte lägga in dom för jag har ingen kabbel med mig.
Mitt lilla hjärta hälsade på Peo och de pratade Peo berättade blan, om bastun som Martin Timell har byggt där. Han blev väldigt imponerat av det.( han är jo bastu fantast).Hihi.
Efter en stud gcik jag till min gumman där fcxik vi kaffe och fika det var gott satt praatde en del i soffan, trevligt tycker jag...... HAn gcik runt och tittade tyckte det var en ovanlig planlösning men ändå bra.
Vi gick sedan en runda till samhället för att visa lite runt, jag visade lite av olofsström, vi gick förbi en prsentboden, gick in och kikkade vilka fina saker de hade, bland annat hade de en serie olika prydndsaker på Marylin Monrou och Elvis, Hjärtat frågade om jag ville hadet i födelsedags present, jag sa han hade get mig resan till Norge, då sa han så då vill du inte har det. klart jag ville så han köppte det till mig.Det var två ljus lykte som man kan hänga i fönster med Marylin Monroe. De var jätte fina.
Efter det gci,vi till kappahl där visade han mig den skortatn han hade köppt till hans barnbarn i present. den var jätte fin., Vi gcik och kollade lite på barn och kill kläder. men han köppte inget..
Efter det gick vi tillbaka till min gumman, de hade gjort mat under tiden vi var borta Biffar med potatis gratäng med sallad men feta ost, det var jätte gott.Du är så bra på att laga matt min gumman.
En stund efter maten tog vi kaffe satt även och pratadeen del, tiden gcik fort och det var dags att följa han till bussen.
På kvällen tog vi det lugnt tittade på tv och hde det mysigt..  SÄGER BARA DET ATT JAG HAR DET SÅ BRA OCH MÅR SÅ BRA NÄR JAG ÄR HÄR HOS DIG GUMMAN SAMT DIN GOA POJKVÄN.
Fredag!
Idag var vi hos en god vän till min gumman det var jätte trevligt efter några timmar gick vi hem, de bestälte mat Pizza jag tog en  Reale nr 41Den var god,  de beställte från pizzerian Boden. När vi åt  kom Peo ungdomskompis son upp, han ville prata lite med ossTrevlig pojke det, sen ville han tittat klart på en film han hade börjar att titta på.. När an hade gått gcik min gumman och jag och vilade oss, så trötta vi var Nu på kvällen bara slappar vi. Har tittat på Idol, glad att Amanda F gcik videra Även Moa och Molly Molly gjorde ett mycket dåligt uppträde, Moa spelade sin egen lått det var första gångennatt någon har gjort det i Idol, den var bra.
Den som åkte ut var Olle, tror nog att han visstte detta tyckte det så så utt.
Måste bara för säga Älskar min gummanoch hennes goa pojkvän, ÄLKAR ERNi är det bästa: TAck för att ni finns. Tack med hela mitt hjärta.
Kram

Tja!

Hej alla glada!
Som ni redan vet är jag i Blekinge hos min goa gumma och hennes pojkvän, vilka härliga männsikor, synd att det är så långt mellan oss behöver hennes goa sätt. Är man ledsen då är hon så bra på att få mig på gott humör igen, tusen tack för allt, Ni är guld värda.
I tisdags fick vi stekt fläak med löksås gud så gott det var, Senare på dagen hade vi besök av en del släkt till dom, det var en mycke trevlig eftermiddag. Men mycke prat och gor fika, Vi hade gjort en bärpaj den var god.Hade även bullar som en god vän till dom hade gjort, fanns även pepparkakaor men de har jag inte smakat ännu. kvällen blev lugn med tv.
Onsdag
då hade vi bestämt att vi skulle ut i stan de hade fått en ny affär skoaffär, tycker om att gå och kika, men kära gumma hittade ett bar stövletter de var jätte fina, jag tittade jag med. vist var det mycket som var fint men jag har tyvär så tjocka ben så jag kan inte får på mig stövlar och det är jo det jag vill ha. Hittade ett par fina sko med kilklack men anser att den klacken är för hög till lilla jag. Hur kan man öva sig utan att brya benen av sig. Hennes goa kompis köppte ett par sko till hennes flcika de var snygga. hoppas att de passade henne.
Sen gcim vi till kappahl, där handkade min gummam lite bebys kläder som hennes vänninna skulle få, hon ska bli moromor. Lyckliga hon vill med blir det, men frågan är när???????????????.
Min gumman frågade om jag inte hittar något, så jag tittade efter. hittade en blus samt mössa, hon frågade mig även i sko affären men ville ingte ha där.
Efter det gick vi till pizzariean jag tog en kyckling sallad den är så god där.
När vi skulle gå därifrån såg jag att min gumma väska var kvar, åh shit tänkte jag tog den, men sen tänkte jag att skoja med henne och inget säga, det gjorde jag inte heller utan hade väskan på magen så att hon skulle se den, ( men det gjorde hon inte), hon gcik hem och jag till Netto, skulle handla lite cigg.
När jag kom ut gick hon i mot mig med världen panik hon frågade om jag hade set hennes väska, det hade jag den hängde jo på mig. Så orolig hon var min starkars gumman. ska nog aldrig skoja på detta sätt mer,
Hemma tog vi det lugnt deras goa väm och Son kom på fika. Sen på kvällen fgcik de på hockey, vi var hemma, Jag kollade de kläder som hon har köppt. mycket fina kläder,.
Idag kommer min hjärte vän hitt, första gången han är här. Får se hur den dagen blir.
Ha det gott.

Underbar Helg.

Började vår resa efter det att jag har jobbat klart. Ca 15.00 från mitt. Vi stannde till några gånger på vägen för att sträcka på benen, toabesök, ett stop var utanför Borås, där kom jag på att jag ingen tändera hade fått med mig. Min kära särbo gick in och skulle köpa en på ett litet mysigt ställe, de hade ingen så jag fcik låna av en gäst, det var snällt. Ni som röker vet hur det är att glömma en tändare hemma, blir man fruserat ja verlkligen. Efter den pausen fortsatte vår resa vi närmarede oss Göteborg skulle genom där, jesus vilken trafik, det tog 45 min. att komma till Kungälv fast vi körde på morotvägen.

När vi väl hade passerat Göteborg letade vi efter ett stäle att äta mat, hittade bara MC Burger king etc. men vi ville ha riktig mat. Körde in i ljungkille där hittade vi en Pizzeria som även hade avlig mat. JAg tog en torsk med skagen sås och kokt potatis, min hjärtevän tog fläsknouisette stekt potatis bearnäise sås. Min mat var jätte god, det sa min hjärte vän att även hans var. Tyckte att hans bea sås var salt.
Eefter den pausen fortsatte vår resa stannde till några gånger för att gå på toa och så.
Äntligen kom vi då till Norska gränsen, dör finns det betalatationenr vi fcik tag en manuell så att man kunne betala i svenska pengar. Efter att ha kört i ca 30 minuter, var det dags för en igen, då hittade vi inte en amuelle, och det var bara Norska kr som räknade det, var gk'jorde min vän han slängde i svenska trodde det skulle gå, fast man bara hörde hur pengarna raslade i maskinen, och inte blev det grönt heller.  Vi fcik backa bilen och hittarde då en manuelle, fcik betala igen med Svenska pengar.
En timme efter detta var vo'i framme i Nessodden hos hans Dottter svärsom och barbabrn.. Det var skönt att komma fram var så jätte trötta vi tog en kopp kaffe och paratade lite sen var det dags för sängen..
Lördag!
Min väns barn barn skulle träna fotboll vill så klart att morfar skulle med, de åkte ditt jag var kvar hemme i deras hus, så länge gjorde mig klar för en dag i Oslo och Holmen kollen. för att komma ditt tar man bussen till båten som tar en till oslo, det var blilligare at tag bussen än att köra bilen ditt, Framme i Oslo letade vi upp en speciell leksalsaffär, barnbarn skulle köpa fotbollskort, han kunne köpa 5 eller 6 pakett, han blev glad för alla.  Efter det tog vi tunnelbanan in till Holmen kollen för att titta på den nya back hopps backen, Så stor den är, jesus då.  Vi gcim, runt och kollade på skidbaana skid skytter den gamla hoppbacken, sen gcik vi runt gick väl 5. 6 km batra rundan samt allt annat, det var fint de håller på att ändra en del där, så det ska bli roligt att titta på tv när man har varit där. Vi tog tåget igen in till Oslo. där gcik vi ocg strossade, var inne på statioen och ått från Indisk takeaway, det var gott, var orolig för att det var starkt men det var det inte.  Fram på kvällen åkte vi hem, där sat vi bara myste åt kvällsmat varma mackor. sen sängen. Måste bara säga vilken skön känsla det är att sova där man sover så jätte bra vaknar pigg och allert ingen värk, gud vilken känsla det är..
Boendet!
Det huset de bor i var en lite stuga från början, då var det ett rum litet kök toa, Nu mera har de byggt till så det är3 sov rumm vardags rmmet kök och ett badrum. en jätte stor ute plats då menar jag stor. De har planer på att bygga till yterligare köket ska bli större, det behövs, sen ska de under huset bygga tre extra rum, som baln annat ska vara en biosalong för max 10mpersoner, som de såklart ska ha privat, de andra två rummen kommer jag inte ihåg vad det skulle vara. Huset liggen inprängt i en klippa det är jätte stort redan och med det nya kommer det att bli ca 100 kvm större. Hoppas att jag får se det nya. Det mesta gör han själv han är duktig på det mesta. Han är jätte god och snäll killa tar god han om hennes son. Hon har fått dete jätte bra.
Söndag!
Vi åt fruksot gjorde oss klara, sen körde vu runt Nesodden och kollade lite stannade till på en del ställen. Efter den rundan åkte vi hem tog lite kaffe, sen åkte vi gen den här gången till en grusbana var de skulle köra med sina radiostyrda bilar det var skoj att titta på vilken fart, den ena kom upp i en hastigt'het av 70 km, men han sk bytta batteri sen kan han köra den 120km. finns bilder på dom men det får komma när jag kommer hem.
efter det åkte vi hem kokade kaffe som vi kunne ha med oss på vägen. vi började vår hemresa 14.30 var hemma 20.30. var en del stopp på vägen hemm med stannnase till i Bollebygd och åt, det hette smakfullt det var det med, tog bara stekt potatis ägg och bacon, jätte gott.
Har haft en underbar helg i Norge.
Hemma var det då dags att packa inför min resa till bästa alskade gumman, gud var man har saknat henne.
Måndag!
Steg upp klockan 5.30 för att göra mig klar till min nya resa vi åkte vid 8 tiden till Älmhultt där tog jag bussen hitt. Min goa vän var inte hemma när jag kom, så jag gcik till en av deras vänner, där fcik jag kaffe och nybakat, tack snälla du för kaffet och bullarna det var jätte gott. Min gumman kom ditt när hon var klar, satt där en stind sedan fcik vi hem till henne, . Vi para te gjorde mat det blev sill och potatis det var goot i gott gott., Efter maten blev man så trött så jag gcik och vilade Det var den första vilan på flera dagar så den var behövlig. sen åt vi kvällsmat pratad en del tittade på tv, kollade klart facebook, samt spelade lite spel..
Har sovit jätte bra fram till 5.30 då behönde jag gå på toa hade jätte ont i benet så jag fcik tag en tab.Sen sov jag till ca kl 9.00 Frukost kaffe sen bloggande, i eftermisddag kommer min goa kille syster och man, det ska blir trevligt att träffa dom igen. Tycker om alla hennes vänner de är så trevliga ocj jordnära personer.
Nu slut för den här gången ska hjölpa min gumma med potatisen tror jag, det blir fläsk med lök sås idag, det ser vi fram ott.
Ha en bra dag!

RSS 2.0