Sista dag 2012

Godmorgon ! Önskar er alla som läser ett gott slut och ett gott nytt år. Ettan. Jag måste lova mig själv att gå till doktorn så han kan hjälpa mig med alla mina bekymmer, inte roligt att vakna ha värk över allt, kroppen är svullen, etc etc, det är en massa. Så han får göra en redig undersökning, Vet inte vad som är värst tror det är det att man aldrig vet hur man mår samt värken. Har även ont I mina leder, så välkommen reumatisk värk, hmm nej inte alls roligt. Läste faktisk omen sjukdom och dess symtom stämde in på mig, Som alla andra hoppas Jag klart på ett gott2013, Året som gick har varit ett sådär år. Det absolut bästa som hände mig var allt Att bli mormor, till världens sötaste Conrad.
 MITT söta. Barnbarn  Stollt Mormor.
 
Ännu får vi se vad Åre sista da har att erbjuda, det bli väl  lite firande ikväll, fast lugnt sådan. 
I morgon ska jag åka till min gumma, Detser jag fram mot med glädje. Blir dock inte så många dagar, men bättre än inget. 
Ha nu ett gott slut samt gott nytt år 
Puss kram. 
 

Året sista söndag!

Godmorgon alla Goa läsare,!
Sista söndagen för detta året, tiden går fort, ett helt år, den absolut bästa händelsen detta år var såklart att bli mormor, den längtan har varit enorm, men nu blev jag det. tack Fia o Tony för att ni gjorde detta möjligt. Jag är så glad för detta. Önskade bara att jag fick träffa han lite oftare. Men det får vi ändra på.

Idag kommer mitt hjärta hitåt, han ska fira nyår med oss, vilka är oss, bara Cissi och jag. Det blir trevligt, fast ibland önskar man att man hade fler att umgås med, känner sig helt alena i stora världen. Vill skriva så mycket men men, får väl ha en hemlig blogg eller något, skönt att få skriva av sig i mellan åt.
Året första dag ska jag åka till min gumma också hennes nära o kära. Äntligen säger jag, det är verkligen länge sedan, vi sågs senast, var på min semester. Ska bli trevlig önskar att jag få vara pigg hela tiden, för det är tyvärr något jag aldrig är.
Ipad är helt konstig, hmm gillas inte, den har väl för mycket inne i sig. Vet ej hur man ska tag bort det.

Ha en bra dag, puss kram

Året sista fredag!

Godmorgon alla . Vaknade jätte tidigt idag, fast vad gör det, man kan jo vila om man behöver detta. Året sista fredag, vad bjuder den på, ja det får vi se. Inget speciellt vad jag vet, Ska städa förstås, kanske åka till gislaved, vi får se vad det blir. Mitthjärta kommer inte för det är söndag, då kommer han nog vid 13 tiden. Han jobbar jo. Helgen, fast det viktigaste är jo att han är här på nyåret, sen åker jag med han till Älmhult för att åka videra till min gumma, oj var jag längtar, ska bli så trevligt att äntligen träffa henne, och hennes vänner. B pratade om att han kanske skulle komma ner den helgen han igentligen skulle åka till mig, vi får se hur det blir, hajar sagt innan att han ska komma inte gjort det. Satte på tv idag när jag vaknade den. Brummar, hmm undrar hur länge den håller, Har inte precis råd att köpa en ny tv, den här är så bra, tycker jag. Så nu blir allt spara till en ny. Ha en bra dag Puss kram

Jobb!

Godmorgon alla, Då var det dags att jobba några timmar, skönt på ett sätten i te på ett annat. Har värk fast det har jag haft hela ledigheten, så det ska nog gå bra. Skrev ett inlägg igår men vet inte hur det blev med bilderna, får nog kolla på en data, min är inte kopplat nu under helgen, Snart så, Kan jag åka till mon gumma, efter nyår. Härligt känns som en evighet sedan jag såg henne och hennes nära o kära. Åker med hjärtat ner, sen videra, han pratade om att han ville komma och besöka dom med. Får prata med dom o se. Ska försöka att lägga in en bild se vad som händer,
Gillar i te att det blir länka undrar varför det blir så. Nu göra mig klar till jobbet puss kram

Sista dagen

Godmorgon! Då var sista dagen på julen kommit, de har varit super bra, började med att vi dagen före var i Ullared, trevlig dag med mina flickor, köpte de sista julklapparna där. Fikade och tog det lugnt. Var väl hemma runt kl 12' vilade en stund, sen städa göra klart maten, hade en dålig dag, men det fickorna ändå, men så jobbigt det är att slå in alla julklapparna. Vi hade en bra dag. På kvällen spelade vi bingo som tradition, vi vann, jag en nyårslott, C vann 100kr. Under spelet gång kom de då, året tomte parad, väntade på dom mejade haft stor förståelse om de inte hade kommit, vädret var inte det roligaste, blåste och snö regnade. Men de kom, s fint så.,
.
Hmm får se om de blev några bilder . Kvällen gick, åter gick i julafton, diskutera vi gå till Fia familj och äta frukost. Mycke mysigt tyckte jag. Där fick jagen en julklapp som barnen hade lagt i hopp till mig, ta k snälla barn ni är guld värda. Älskar er så mycket.
Kvällen kom innan dess hade vi ätit god mat längtan eter det var stor, man orkade inte äta något, varför är det alltid så. Eter maten åkte Bengt till en kompis och var tomte. Det var roligt tyckte han. Sen kom han hitåt, sitt var han skrämde mig, bankade jätte hårt på fönster, kom in, men ingen hade kommit, fick ringa till dom, haha, vi handen mysig kväll med julklappsutdelningen och julleken.
Ha en bra dag,nu frukost. Pusss kram

Lördag

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag kunde inte sova, så nu får jag snart börja göra lite nytta, städa, hmm roligt nja inte så värst, men det blir fint sen. 
Idag kommer mitt hjärta hitt han har bil med sig därför kommer han först idag. Innan han har kommit ska det vara klart med det jag ska göra, sen ka jag slappa. Gott det. Han skickade ett sms till mig och frågade om vi skulle tag citycross i morgon, men vi har bestämt Ullared, så så få det bli. Har inte köpt  en enda julklapp. Känner mig stressat inom sig, fast jag vet det är onödigt, kanske därför jag inte kan sova. Möjligt, 
 
Igår gjorde jag stekt sill i ettika grott samt la en annan sill på lagring, den ska ligga där två dagar innan man kan göra nästa inläggning, den brukar att vara uppskattat och jätte god. Tog fram färsen igår så idag ska det rullas köttbullar. Nästan tre kilo färs hmm blir det mycket tros. 
 
Jag har set fram mot julen jag älskar julen men nu känns det bara som att vadå, en helt vanlig dag, minstingen och hennes familj kommer inte, mellabarnet har inga pengar, fast det viktigaste är att han kommer. Jag känner med det där med pengar, grr. Man vill ha mycket av den varan, men det blir tufft. Många klappar som ska köpas. Hur Sorsele så blir det jul ändå.... 
 
Men vist är det märkligt att den spanske behöver det mest är den so inte har råd, tänker nu på andra människor som kommer att njuta av sin ledighet med en evt, resa till ett varmt land för att vila upp sig, Det behöver jag för hösten varit tuff, mycke sjuk och värk, svårt att tro att våren blir bättre men jag hoppas jo verkligen på att det blir så. Måste tag tag i mig själv nu, inte tänka på andra före mig själv, nej varför ska jag göra detta. Ingen som tänker extra på mig inte mer än mina närmaste. Men lugn Pia nu tar du de närmaste dagarna njuter för där får du umgås med trevliga människor som trivs i din närvaro.
 
Efter nyår ska jag åka till min älskade gumma oj var jag ville att du skulle bo här, hade varit skönt att ha dig här, men läget är som  de är. Hoppas att ni får en bra jul,  sen ses vi snart, hurra hurra, ser fram mot detta. 
ÄHa en bra dag alla nu ska jag gråa lite nytta.
puss kram

Godmorgon

Då var det dags för att jobba, året sista arbetsdag, kanske jag går ner någon dag nästa vecka och städa lite får se vad det blir. 
 
Jobbar till 11.30 idag, får se om jag går med till maten eller inte. Idag börjar vi lite småt att julgandla, det finna en del. Men mycke som inte finns, ska tag fram sisalen börja med den, så den får stå och dra några dagar, blir bästa så, skinkan tar vi på söndag, uppe sittakvällen. Den dagen är det tänkt att vi ska åka till Ullared vi får se vad de blir ut av det, hoppas vädret är ok, den ena dagen viset det att det i te ska bli snö och nästa dag att det ska bli snö. Jaja det blir väder. 
 
förstår inte varför människor är så falska, de låtsas som de gillar, mei verkligenhetsen är en helt annan . Tag ett ex, när man går till exp på julledighet ger kollegan en kram och inte en annan, det svider. Brukar att tänka sådär, duger inte jag duger inte dueller, men vad f.. Hade en kram gjort, klart man blir ledsen. Sen det där med att stämpla javist, en del gör det jätte noga en del gör det inte, förstår mig inte riktigt hur makan ha så många flex timmar, som en har. Jobbar lika läge, jag var tvungen till att tag ut alla mina o somras eftersom jag skulle börja på ett annat ställe. 
 och de där fjäsket, skit alltså , nu säger jag bara Gud så skönt med ledighet . Jag saknar mitt gamla jobb. Framför allt barnen där. 
 
Ibland är man tuff och tror at man klarar av ensamhet, det är inte så noga om jag har vänner eller ej, men vist är det så. Hade varit skönt att ha någon mackan lite på. Prata om visa saker,  har inte det.  Femtehjulet på jobbet och hemma är jag nog f.. Det första hjulet.  Nej nu sista dagen inget gnäll mer, för nu får man vara med människor jag gillar. Sen efter nyår blir allt ännu bättre, då ska jag till min underbara gumma sojan saknar grymt mycke.
Ha en bra dag

Snart!

Godmorgon alla!
Härligt nu snart ledig lite längre tid, känns underbart, men jag bar en del att göra då, göra klart all mat, göra sill, samt steka en del av det. Handla julklappar, till de som ska ha, Som det ser ut nu blir det en planerat resa till Ullared den 23' Det är traditions hos oss. Fia pratat med son pappa och det var ok att låna bilen då. I morgon kommer mitt hjärta hit, han ska fira jul hos oss det blir roligt,  Vi ska även fira han han fyller år den 23" starkare  fylla år så nära inpå julen, Igår fyllde min stora flicka 28 år, så fort tiden går, Conrad Fia Tony var här även Mia o Hansa, hade en trevlig stund. 
Ännu göra mig klar till jobbet ha en bra dag.
PuSs kramkram

Helgen

Helgen varit rätt bra. Lördagen gjorde vi en massa godis,  Trodde inte det skulle bli något med tanke på hur vi mådde, men lördagen kom, Det enda var att Hansa hade huvudvärk, men vi sa vi kunde börja så kunde hon komma om det. Blev bättre. Jag gjorde Rockey road innan de kom, segjorde vi fudge skumtomtefudge , Mozart kullor, knäck något mer tror jag . Ska tag fram  nu till Bingolotto . 
 
Robin varit hemma två kväller mysigt att ha han hemma, snart kommer han igen. Han ska vista jouren natten till julafton, men der fixar. Han, bra betalt med haha. Bara den här veckan kvar att jobba, onsdag skolavslutning i kyrkan härligt att tillägga , fast det har det alltid varit.
 
 
 
Får väl tag den här bilden bara krånglar. A
ha en bra vecka
puss kram

Jul fint


Lördag

Godmorgon
 
Godmorgon alla, Då får vi se vad den här dagen har att erbjuda, Det är jo våra planerade godisdag tillsammans med Hansa o hennes flickor, Igår visste vi inte hur det blev, C ligger sjuk med nästan 39 gr feber, jag själv ä
 
 
R lite halv kass, fast måste bättre än i veckan, gott det.
 
Vädret är totalt snökaus ute blåser snön bara yr om kring, glad att nätet jag ska åka bil idag. 
Igår var det en sådan fruktansvärd massaker , vart en kille sköt vilt om sig i en skola i USA, många barn dödad 18' st, hörde nu på tv att den som sköts mamma jobbade skollärare på skolan, hon är en av de döda . Det är hemsk, man undrar vad är det som får en människa aagrara så, han kan inte må så Bra. 
 
En annan var att Disney. Har tagit ett beslöt att tag bort i slag frånåret Kalle anka, det inslag om tomten julafton, jag  som älskar det inslag det är roligt och sött att titta på, nej bort pga av mörkfärgat docka. Man kan inget annat än att reagera. Herre Gud hur långt ska vi gå. Kommer ihåg när jag var liten, då fanns det mörka docka inte var det någon som reagerade på det, det var nästan så alla snille ha en sådan, den var så finn så. Bästa docka jag har haft, om jag inte minns fel var det en kille, sojan döpte till David, konstigt att ag bet döpte mon egen so till just David, måste ha älskat det namnet. 
Nej nu får ni har en jätte bra dag. 
Puss kram
 

Fredag

Tja! 
Försökte göra att inlägg igår lyckades dock inte så branuna ska jag försökte igen, gjorde det på ett annat program som jag laddade ner på ipad de 
är roligt att jobbid det, varit roligt om det fanns på data med. 
 
Ja vist gick det först lucia tåg från jobbet, sen närd jag kom hem var det et paket, som jag hade vunnit i en tävling på cellbes, mössa och halsduk, så här fint blev det. Haha
Fick även samtal från min gumma saknar henne massor. Det var trevligt tack gumman, ses snart.
ha en bra dag alla puss kram

Lite jul


Godmorgon

Snö fint ute, idag inte så kallt bara ca 5 minus
Börjar tidigt idag ja jag öppnar, så det blir ett kort inlägg . Är vrål förkyld känner mig allmän kass men bara att gila läget. Får se hur länge jag klarar dagen. Har inte tid att bli sjuk nu eller råd, så det är bara at hoppas att man klarar sig. Mindre än två veckor kvar till jul, gott det. 
Mon mobil klassade sig igår  den var helt död fick inte igång den vad jag än gjorde, Det var inte batteriet provade allt. Gick och la mig sen vips var den igång igen mustigt tycker jag allt, får se hur länge den håller nu. Den börjar få några år på nacken. Göra mig klar nu, Ha en bra dag

Tja

Kollar lit på tv julkalender så den i morse, just nu väntar jag på Bingolotto. Blev inget besök till Fia idag, eller torghuset, jag mår inte så bra. Cissi mår dåligt hon med, har jätte ont imagen, hoppS hon snart blir bra. Ha en bra kväll
puss kram

Andra advent

Godtages alla,
Idag är det andra advent, ja tiden går verkligen fort, Min älskling ska åka hem tidigt för att det ska bli oväder, bäst så, Så attan kommer hela vägen hem.
 
idag harvs loppis i torghuset har planer på att gå ner, kanske även göra ett besök hos Fiia, Tony och Conrad, trordet belgier så, bara de är hemma. 
 
Idag fick det blir den här bilden, har inte tänt den andra det blir ikväll.
ikväll ja då blir det bingo mys med en ny glögg får se hur den smakar.
 
Cissi har ont i magen det gillas inte, själv har jag min vanliga värk samt börjar bli förkyld, har även ont i halsen.
 
Ha en bra dag
puss kram

Tråkigt när jag väntade på attatrömmen kom tillbaka


Helg

Godmorgon alla !
Då var det helg igen, tiden går otroligt fort, Skönt på ett sätt men inte på ett annat, Jag längtar till julen, men är långt ifrån klar, men hur som helst blir det jul ändå... I torsdags var jag några till på julbuffe i Gislaved ströget, det var trevligt maten var ok, men inte mer, sen var det musik qvis med Stubbe, Det var jätte roligt och kvällen gick fort, det enda var att jag skulle öppna dagen efter det, men det gick bra..
 
 Grattis reklam kan verkligen rekomendera detta.
 
Nu har den först X facktor koras, inte helt oväntat så blev det Awa en lten tjej på 14 år med en röst som heter duga, vårder hon det rätt så kommer hon att bli en stort artist. 
 
 Helt klart värdig att vinna, en annan favorit var Benny hult, han blev tvåar, även han kommer man att höra om i framtiden, säger bara vilken final kväll,  det var något enormt, tänk att en tjej på  14 år får sjunga duet med Loreen och gör dte på ett lysande sätt, eller Isak som söng med, ronald keeting även han gör det på ett lysande sätt, Benny gjorde det med orop, vilket par, undrar just om inte de börjar att göra en turne i hopp, allt var lysande, Det enda sok  var tråkigt avr att man satt för sig själv..
 
Mitt hjärta är här den här helgen, så idag ska vi prata lite om vad som kan hanlas nu inför julen.
JAg längter så till julen och få lite extra dagar lediga, skönt det, fast det kan hända att jag ska jobba en av dagerna. Vi får se hur det blir, har iallafall sagt till föräldrarna att det bara är de två som ska vara där, men det kan bli hur mysigt som helst, att jobba där..
Förstår inte varför julklalend har blivit anmällt, varför bry sig om en julkalender som är, inriktigat till barn, lite fantasi ich fakta, blandat i alla avsnitt, på något sätt får man lära sina barn vad som är fantasi och verkligt. Tycker nog att den är ok, mina barn på jobbet sitter som fast klistrat framför tv, varje dag de är ca 30 som kolla, två som inte gör det men de har redan kollat...
 
Ha en bra dag
puss kram
 

Godmorgon!!

Godmorgon idag blir det en lång dag, först jobba till 16.30 sen efter det till Gislaved äte lite god mat samt muikfråge tävling, haha får se hur det går, jag kan inget.. Men det blir väl en trevlig stund hoppas vi.

Snö ja vi har en del, och det har börjat att snöa igen, just nu är dte inte så roligt när man börjar tidigt och ska gå i oploggat väg med mina ben, jag har sådan värk i benen, men det går nog, tar det sakta....

I morgon kommer min skat, hmm ja just dte frågan är hur det blir , han måste åka det sena tåget, så det är frågan om det håller tiderna, får hålla tumme för det....

ha en bra dag alla, puss kram

utedag!

Tja!!!
Igår var vi ute hela dagen, det började att snöa så sakta, det var fint, Vi hade tagit med oss ved så vi gjorde en brassa, det var så mysigt så. men gud var man luktade läger eld när man kom hem, PÅ eftermiddag var vi ute då hade det kommit ännu mer snö, barnen åkte i backen de hade jätte roligt, men det blir kallt att vara ute så länge, 
 
 Så mysigt var det då. 
 
 vist är det fint med snön, har nnu inte tagit några egna foton..
 
i Natt har dte kommit ganska mycket så vi har mellan 10-20 cm snö, det är fint ute, men nu när de har skottat är dte jätte hallt ute, det gillas inte, idag var jag kvar med lite barn och vi bakade pepparkakor, vi ska ha cafe i morgon torsdag, så vi har bakat lusse katter, pepparkakor, Lite julmys får vi ha... Idag fick jag reda på att jag får semester yipi yipi, är glad för det så nu kan jag planera fullt ut.... 
Får evt även ledig veckan efter jul, då det bara var två barn som skulle vara där, vi får se, ska iallafall prata med föräldrarna säga hur det ligger till. Det vore härligt om man fick ledigt....
 
C gör maten idag det blir lassagne hon brukar att göra en så god så, även handlat lite inför julen, som ligger i frysen, 
 
Ha  en under bar dag alla
puss kram
 
 

Första Advent!

Ha en trevlig första Advent.
 
nu har vi julbakat, sen om det räcker fram till jul, det får vi se. gjorde  lussekatter, adventbullar, kolakakor, samt minttoppar, tog sin lilla tid. Vi var hos hansa, lite av en tradition, baket gick jätte bra på kvällen var vi här åt lite jansson köttbullar prinskorv, Det var jätte gott, en liten försmak på min jul. 
 
lite bilder från gårdage. 
 
 
 Här förbereder Sol och Mia                               
 
 Sol och Cissi
 
 
    
 
 
 
Mia glad                                                              
 
 
 
Duktiga tjejer
 
 
 
våra fina och jätte goda lussekatter
 
 
 
 
  Mitt hjärta med C lika med Conrad
 
   
 
 Hansa hade problem med sin mobil 
 
 
  
 
Här vilar Sol sig, det är hon värd
 
 
Sol fina öga
 
 
Våra fina adventbullar, smakade ej på dom, hoppas de är goda    
 
Småkakorna finns ingen bild på,
Efterbaket gick vi hem och vilade en stund, ca 40 minuter för att göra en jansson köttbullar samt prinskorv, det var gott och uppskatat,  Ser fram mot julen ännu mer sådan mat...
 
Hoppas ni får en fin fin första Adventdag, med myckte mys
puss kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0