Magen!

Tja!
hemma från jobbet, gick hem igår hade jätte ont i magen och mådde dåligt, mådde illa hela dagen och kvällen. Fortfarande ont i magen numera ryggen med, kanske inte så konstigt har legat i soffan hela dagen. Har ringt doktorn ska ditt på onsdag så då ska vi prata om mon mage, tog en längre tid för jag vill nye gå så här  mer, ganska jobbigt är det. Ni som känner mig tycker nog att det inte är en dag för tidigt. Men nu, sen har jag en del frågor till han med om övriga delar på kroppen , all värk och annat jag har. Det är tråkigt att vara hemma, kan inte göra så mycket mer än att ligga i soffan och titta på tv och vila mig, och vet ni jag har nog sovit fyra gånger redan. 
Till helgen kommer mitt hjärta hitåt och hans dotter, är riktigt länge sedan vi träffade henne, hon var jo nye med sist som jag trodde. Hoppas jag mår bättre då än nu. Hoppas att jag redan är klar att gå till jobbet i morgon, tycker inte om att vara hemma. 
 
Tog lite kaffe nu får se hur magen reagera på det. 
tänk att man kan sakna e människa så mycket jag saknar min gumma grymt mycket, så det är jobbigt. Men jag vet att hon har det bra, fick en hjärtaformat sten av henne den tar jag. Min hand när saknaden är för stor. Puss kram min vän.
 
ha en bra dag alla. 
 
 
 

Snö

Tja tja!
Som det snöar nu, känns lite onödigt när det ändå ska bli plusgrader o regn i veckan, fast det känns onödigt med, för till helgen ska dettre bli kallt. Haft besök i natt kan. Te säga att det var till någon glädje, men personen kunde inte ligga ute och sova, han försökte få teg på en taxi, men de ville i te jämte han eftersom hn var otrevlig i mot dom, så det var inget val, sa till han på morgonen, kan jo börja tag betalat, när han ligger här haha, ,
 
Dagen gått rätt bra men jag gillar nätverk att jag är såååå jätte trött jämt, och den värken man har, fy för den lede, i morgon ha v ute dag då är vi ute hela dagen, sen på eftermiddagen är det meningen att vid ska åka pulkenbacken  som ligger en bra bitt från oss. Får hoppas det blir bra. För inte kan man tag cykel i morgon, nja nej den får stå. Det har nog kommit ca10 cm snö i dag. 
 
Ha en bara vecka, så får vi se ojat tittar in och skriver något. 
Puss kram

Glädje!

Idag var det fullt upp, men blev klar ganska tidigt så jag fick tid att vila, vi har firat sonen idag med smörgåstårta det var så länge sedan vi åt det, och det var gott, godare än vanligt sa min son, sånt blir man glad för, han fick inget av mig.kom jo aldrig iväg till gemåls som jag ville, skit med. Får se om jag kommer ditt i morgon. Min kompis fick sitt paket med, men om det var så mycke glädje kände inte jag, så ja känner mig nog lite besviken, hon blev säkert glad över det. hennes dotter hon visade mer glädje, hon kanske trodde att jag inte skulle köpa något, inte vet jag hur hon tänkte. Men skit i det inget viktigt alls, bara en liten sak, 
 
sonen fick en riktigt snygg lampa av hans syster. Den vill jag ha, får se om det blir en sådan när jag åker till gekås någon gång. Dagen gick och nu kväll. Sitter här i min ensamhet, c sitter på sitt rum, jag ha tv på men inte något att titta på. Nej klart det där lördag då ska man minan inte titta på tv. Men nu är det så att alla människor är inte på festligheter, nja nästan aldrig. Men men bara att gilla läget.
 
ha en bra dag, kan inte nog sägas att jag saknardig min Goa vän. 
Ha det bra puss kram

Lördag

Godmorgon alla!
 
oj oj igår var det världens mest stressiga dag, vaknade hade en så kallad dålig dag, mådde konstigt hela kroppen var seg, ville absolut inte som jag. Hade lagt upp dagen minsta detalj, skulle börja med frissan kl 10, men så blev det inte alls kan jag säga, ca 11,30 var jag där, hade sådan tur att jag kom in med en gång, sen snabbt till affären och köpa en sallad till mig samt hämta paket, även handla till smörgås tårta som viska ha senare idag. Firar Robin idag. Han inte med allt, så Cissi fick gå tillbaka och handla även gå till Apoteket, ÄNTLIGEN har jag fått min medicin , hoppas jag känner mig piggare nu.  Åkte till jobbet, dagen ok där, bara det att min kollega kom saftigt so jag, så något var fel på schemat , till mon fördel, skulle jobba till 16.30 i stället för 17.30 bra det för jag skulle till H kl 18.00. Hon bjöd på exotisk planka så gott det var . Kvällen gick så jäkla fort trevligt hade vi, länge sedan man skrattade så. När jag ko hem från H var kl 22.30 då. började  jag koka ägg till vår smörgåstårta, den ska jo dra lite. Så klockan 23,45 var vi klara med den, så idag får jag tag disken samt dammsuga lite innan gästerna kommer. hHade nog räknat med att hinna med loppis i gislaved med, får se om jag hinner med det. 
 
Måste bara vränga saknar min gumma så jätte mycket, hoppas du har det bra med dina, 
Ha en bra dag!
puss kram

God kväll

Tja tja!
bara ett litet inlägg, säger då det, äntligen lön den har man verkligen set fram mot den här gången. Skulle hemskt gärna åka till Ullared, vill jo ha nya lampor, vi får se hur det blir med det. 
 
Har en vän som fyller jämt 40 , sen har jag lovat att fira min egen son med, det får vi göra, så i morgon blir en stressat dag, frissa, äntligen klippa mig härligt det ska bli , Apoteket hämta. Medicin samt köpa en salva eller något till kroppen den är så torr så, sen handlar inför lördagen kalas, present eller vad det nu blir, hoppas jag hinner städa med, ska jobba med, börjar sent 12.30 sen stänger jag, ska vara hos kompisen kl 18' så det blir bara hem och vända , tvätta av sig lite byta kläder, 
 
får hoppas att det blir trevligt, tycker inte om när det är mycket folk och hon vet jo inte om det kommer mycket. Vi får se. Ha en bra kväll 
puss kram

Helgen

 Godmorgon!
tiden går så fort så, redan söndag åter dags att jobba, men först njuta av sista lediga dag. Idag 
är det jag som ska göra maten, blir kålpudding, gott gott. Igår gjorde mitt hjärta fläsklägg rotmos även det jätte gott. Igår var min kära dotter här, även svärson, samt lilla Conrad, åh var jag älskar han må gott av att se honom gosa med han, 
Här moster och Conrad. Haha lekte lite med ipaden
 
Tyvärr kom de inte upp, hmm hur ska jag göra då, märkligt men jag få helt enkelt lära mig. 

 
På tal om att lära sig, vi ska på workshoap nu i veckan en hel eftermiddag, ämne ma! No, hoppas det är intressant. Annars blir det lång tid.
Det var förresten trevligt med besöket, 
 
på kvällen var det Dirty Dancing, vilken film, tänk man kan den utan till och ändå faller tårarnA, men så är det. 
 
Lite om helgen kanske ska göra ett inlägg sen om Monica tankar, får se vad jag hinner med idag.
Ha en bra ddagrums kram

Fredag

Tja tja
Så gott det är fredag , ikväll kommer mitt hjärta till oss, känns som det var länge sedan, det är tre veckor sen, så med andra ord har vi jobbat 3 veckor, känns faktisk som vi hR jobbat i all evighet.
men i dag är det fredag, mys ska vi ha men något gott kan vi inte Ha  finns inget alls. Den här månaden har varit så lång, inga pengar frysen gapar tomt, bara att gilla läget, inte hjälper det att sonen kommer hem för han har väl inga pengar heller, han var på intervju idag om ett jobb, de sa till han flera gånger att de nerkliven vill ha han, roligt för han, han ska på ytterligare en i veckan som kommer, härligt för han, må det gå bra, för det är jo verkligen demamman vill att det ska gå bra för barnen. 
 
Lönnnnnnn ja du den ser vi fram mot har mycket planer om den just nu, Vill till ULLARED SKA DITT! BARA SKRIKER JAG VILL DITT???  Ha nya gardiner lampor, blommor, och mycket annat, kläder så klart, det är jo ett måste med, minsta dottern ska ha bandop blir trevligt att se fram mot just det måste be om ledigt en dag, så jag kan hjälpa henne . 
 
Tänk om man hade en Bil saknar min Goa gumma så jätte mycket har inga här att umgås med. Jaja bara att sakna, förbindelserna ditt är under all kritik, f... Också. 
Nu kom min granne hem, alltså det är jobbigt det springs springs, hoppas inne i lägenhet, en vacker dag kommer nog ner till mig, jag sitter i soffan nu, och det känns i min rumpa deras hoppande. 
 
Måste faktiskt säga att veckan varit ok barnen har varit åkt skridskor varje dag i veckan, härligt, i måndags träffade jag många av mina gamla barn oxå jag fick många Kramer av dom, i onsdags var de där med friitdoch igår var den klassen och åkte. Då hade jag ad med, mina, kramade om den via rutan, haha men dete gick Gud var jag saknar de barnen.....
 
försten finns detnågra som har haft det svårt att komma on på sidan, har försökt att göra det i veckan men inte kommit in. Provade flera gånger, men det gick inte, fast idag gick det. Så då vet ni varför jag inte varit inne, 
ha en bra helg.
puss kram
 

Söndag

Godmorgon!
söndag igen så fort tiden går, man hänger inte med alls, skulle göra så mycket här hemma, men oj var jag han med det. Vi bestämde att. Vi skulle städa bort julen, vist klart, C skulle bara åtta frukost, det hade nog jag behövt med jag började, tog allt som var till första advent så man visste detställde det på ett ställe och det andra på ett annat ställe. Mitt under all kaus kom min son han undrade lite varför vi inte svarade i telefon men vet ni jag spelade min skiva jag fått av min gumma  hög volym så det var nog inte så konstigt, jag var mestadels i köket. Efter han kom S och hennes kompis E. Flamsade runt här, så det var lite stökigt. H kom med på en kopp kaffe, det var trevligt, alla kom för R skuld ok det, han bor jo inte hemma mer. Det blev lite rörigt bara. Men men nu är alla julsaker bortplockade tänkte tag tiden på hur lång tid det tog, men blev inget av det. Nu  allt i kartonger som ska ut i förrådet . Sen ka jag städa hallen, När jag gick där och plockade bort julen, så tänkte jag att jag minsa ville       
Ha nya gardiner, mm det får jag alt kollaps jag har råd med detta. 
 
R undrade om jag hade blommor sådan fick ett par av mig, så nu är det tomt hos mig, lite tråkigt med jag få köpa lite nytt. 
 det jag oegentlighet skulle berätta var det att jag fick kuvert med Keno samt två triss lotter, av min gummas, kille syster och kille, första kvällen fick jag 4 Rätt vilket gav mig friad rad så det fixade jag i fredags. På den raden vann jag 300 kr för jag hade kungemed, så nu har jag förlängt den raden , de andra pengarna kom väl till pass för detär tomt i min börs. Fick jo även triss lotter, vann på den ena 60kr' så jag hämtade ut två lotter, på den ena vann jag 30 kr, hämtade en ny och den vann jag 90 kr, alla mina lotterligger kvar i kuvertet som jag så nu mera kallar jag det mitt tur kuvert. , Det lyckades jag Tt slarv  bort i går, shit var orolig jag var, men jag visste att jag inte hade slängt det, för c hade nä stan precis kommit hem, men allt var i sammà minut som min pojk skulle gå hem. Vi letade sen kollade jag skafferiet, ja där låg det. Haha, tala ofattbara förvirrat. 
 
Nu söka jag ha lite frukost, ha e en bra dag. 
puss kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Besök!

God kväll hemma från jobbet var rätt mysigt. Innan det var dags var jag hos Fiia oConrad, Det var trevligt att äntligen få träffa dom, han är så sött min lilla barnbarn, absolut bästa jag har. Han sov när jag kom ditt, men vaknade rätt snart. Mysigt att få gosa med han...  Innan jag kom till dom var jag i vår spelbutik och lämnade in den kupong jag fick i julklapp av gumman svåger och fru. Första dagen hade jag 4 rätt och hämtade det idag, det blev en fri rad, sen tog jag medvinden från triss tog två lotter , får se hur det går. Med dom, 
 Keno hade jag 6 rätt på så det ska bli spännande att se hur mycket det blir ut av det. 
 
Min son skulle komma hem idag men d blev inget, han skulle jobba natt. Kommer vist i morgon, vi får ae om han kommer.  Min gumma hade köpt ett paket till C och det fick. Han idag, mamman blev glad, just byxorna hade hon tänkt köpa till han, tröjan var fin den med samt Boden tyckte hon var häftig. 
 
Nu sitter jag här hemma, c kollar på gladiator jag sitter här och skriver, tråkigt på tv, ja så är det. 
 
Ha en bra helg mina vänner
puss kram
 
 
 
ä
 
 
 
 

Fredag!

Godmorgon!
Fredag idag, messade en kollega sa att jag skulle jobba idag, Det var bra sa hon, fast hon är ledig, jaja så är Det. Ångrar lite att jag sa att jag skulle jobba, vad f... Det är jo fredag , men men. Bara att gilla läget. Äntligen ska jag gå bort till min minsta dotter, hoppas på att C är vaken, han har jo en present som jag fick av min gumman när jag svar där, spänstiges ska han få detta, han blir nog jätte glad.
känns lite så sonen fyllde år igår och jag har inget jag kan ge han, tänkte det på julafton att nu har han vist fått lite fel här, hmm ofta att det är så när man fyller så nära julenmedan köper julklappar och tänkte födelse dag, sen blir man stressat och allt blir julklapp, nå nå, han får vänta, tur att han är stor så han vet vad det innebär, haha. I julas önskade han sig lampor u dra om han gör det fortfarande. Får fråga han...
 
varit hemma några dagar inte  är det nåsobrare bryr sig Om detta. 
 
Igår kom det lite snö, var uppe tidigt och då fick man minsan se stjärnorna, det var fint, får se hur länge snön stannar nu, Det är inte så mycket men det täcker marken. Kallt är det ca 4 minus, 
 
Fick en mobil av minabarn julklapp, den är jag nöjd med, har bara lite problem med mina kontakter, men det fixar sig nog, sen är den väldig seg när det gäller nätet, men men, förresetn beställde en tjänst från min operatör under julhelegen, blir väl galen på dom i måndags hade jag kontaktat dom tre gånger, den andra gången fick jag kompensation à 50 kr så jag kunde ringa, igår kom då kortet, till min stora förvåning  det funkade inte alls, fick åter igen tag kontakt med dom, jaja hon fixade så kortet registrera men tjänsten funkar fortfarande inte, blir galen, ska tag med till min dotter, hon kanske kan hjälpa mig, vill jo det ska funka.......
 Hittade detta kort igårkväll, haha så söta de är alla. 
Ha en bra fredag alla, puss kram
 
 
 
 

Hemma

Tja tja, hemma igen, har haft en jätte bra vistelse hos min Goa gumman, saknar henne redan hade varit super att ha henne nära mig, resan hem gick bra, lite strul när jag skulle köpa fylla på kortet, hade tagit ut pengar eftersom jag trodde de var kontanter som man. Skulle ha, men det var det inte det var kort. Hmm det får jag Lomma ihåg tills nästa gång. Fick köpa en vanlig sj biljett, fast det blev lite dyrare men hellre det än att få böta.....
 
ja förresten kollade tider för att komma hemma, det är inga bra tider på helger, måste man tänka på, som tur har de de en god vän till dom som körde till Älmhult för där var det bättre förbindelse. Så det var jätte snällt av han, men vet ni jag kom på bara för strulet vid automaten glömde jag att ge hen pengar för resan, skit med...
 
väl hemma visade naja Cissi alla fina saker jag fått av min gumma, det ska jag snart hänga upp, de blir nog till helgen, de var jätte fina tavlor med olika text på, samt en sten av hjärta var det står, saknar dig, i julklapp fick jag en behållare somaanvänder binär man ska göra muffins, verkar smidigt, man Häller i smeten och trycker ut det i formar inget kladd gott det, drick även en margarin behållare med en kniv i så macka mäta Michael tag ut där ifrån, det tacka vi jättetuff bra presenter, fick en skiva med, så det akan ldensitet sista och den är grymt bra....
fick julklapp av hans syster o kille med två trisslotter samt en Keno kupong, triss Lotte gav vinst 2 gånger 30 kr Keno hade jag fyra rätt, det var det den vinsten, ska fundera på att förlänga det. Vore roligt att följa med lite där. Det var jätte snällt av dom att g mig julklapp.
 
Min gumma köpte med paket till Conrad, har dock nye pratat med Fia ännu, ska göra det lite senare. Vill inte träffa henne just nu när jag är sjuk, ja just det sjuk, skit alltså så dålig i magen i magejag varit. Natt och nu på morgonen, mådde redan dåligt igår på jobbet och det bRa körde runt i magen, men idag fick jag vara hemma. Får hoppas jag klarar av att jobba i morgon, då skolan börjar igen. Tack gumman min för allt,,,(.  Dina små burkar av glas står i ett av skåpen över disk bänken, de små plast skålar som jag har diskat är i det stora skåpet, var det andra plast sakerna står. 
ha en bra dag mina vänner, sen hörs. Vi,
puss kram

dag 4

God middag mina vänner. jag har e kanon bra, Det nda feletatt tag mår nmte lika braalla dagar, men men bara att gilla läget. jag är jo här hos min gumma. 
 
Måste säga vilak underbara männiksor de har runt sig, man önskade at jag hade sådanna hemma, men det är synd att säga. Igår hade de besk av p syster och hennes kille, lite seanre kom en kompis till P, vi hade det jätte trevligt, Jag min gumman fick världens skratt anfall, deträckte att vi tittade på varandra, haha, mn ett gott skratt förlänger livet sägs det, så det förlänger en del... haha
Idag ska vo om vi blir bättre gå till kappahl,hoppas vi klara det, vi är båda två dåliga i magen, inte alls rolgt. 
 
Ha en bra dag, puss kram
 
 
 

första dag 2013

Godmprgon.
Året först dag, åkte jag till min gummam. Resan gick bra. Bengt åkte hem. Så vi hade sälskapp till älmhult . Där stod Leo. JN ovh Lena ovh väntade. De hämtade mig där. Det var snällt. Jade de inte vyöry det jade jag. Behövt att åka runt. Halva sverige. Så det var väldigt snälllt. Väl framme väntade min gumma, hon kom ut i ttapp huset kramade mig. Härligt med ett sånt mottagande. Jan o lena. Stannade kvar en stund. Jag fick ett kuvert av dom med två triss lotter samt en kupong med keno. Det var jätte snällt av dom. Det gEr de verkligen inte behövt.
Fick även julklappar av gummN och Peo. En hållare som man kan trycka ut muffins i utan att klädda. Även en bevarning burk till magarin. Med en inbyggt. Kniv. Fi k även en skiva. Så det kan låta. Det tackar jG så mycket för. De fick av mig blommor. En bluss. 4 trisslotter. En tavla med en fin text
Första kvällen till enda. Andra dagen hade jag en dålig dag. Inget roligt alls. Vill vara pigg. När jag är här idag kommer Jan och lena. Trevligt
Ha en bra dag. Puss kram


RSS 2.0