Fyrverkerier

Får man säga att man hatar fyrverkerieer, gillar inte all det här smällande pipande skrikande ljud som de har för sig, helt ok vid 12slaget men inte innan, men det börjar jo så tiidgt de har smällt här i flera dagar, dock onte så mycket men endå, hade en kompis som satt utt på hennes fb att en hund hade försvunnit, Har tänkt på den lilla hunden hela kvällen, nu vid 22.30 tiden var den fortfande inte hitat, hoppas verkligen att de hittar den, men den blev så räd, den sprang ut när de sängde sopper just för att det small då, Fabn säger jag bara nästa år hoppas jag att det blir slut på detta, Har själv en liten hund som inte gillar det, nu den sista gången den var ute drog han bara och ville hem, fy för morogn dagen

Var bara tvungen till att skriva av mig,

Ska packa min väska i morogn för att vara klar sen när jag ska åka, vi åker vid 1300 tiden tror jag det var, då hinner jag med den buss som går vid 1700 tiden, gott det, Ska bli så härligt att äntligen få träffa min gumma och hennes kära pojkvän, ser fram miott detta.  Vi behöver varandra båda två.

Puss love

Näst sista dag.

Tänk så fort tiden har gått, Snart ett helt år sedan det var nyår sist. Idag är jag ledig gott det, fast ledig vet jag inte om jag är. ska städas och handlas osv.....

Igentligen har jag inte tid att sitta här, fast tycker det är skönt att sitta en stund på morognen,

Ikväll kommer min älskling, Vi ska fira nyår tillsammans blier säkert kanon, får vi hoppas. Var bjudna till en av hans vänner men tackade nej, jag både ville och inte ville, pga av att jag känner mig osäcker när jag inte känner folket, så då blev det att vara hemma, med min tös som har inget att fira med.

Nästa vecka ska jag åka till min gumma, blir trevligt, ser fram mott detta med glädje, FAst jag känner att jag vill vara där länge länge, vi behöver varandra. Puss gumman om du nu läser, love you,

För hoppningvis hittar jag in här innan året är slut annars ses vi nästa år.



Vi hörs min avänner, Ha ett gott slut och ett gott nytt år, kram

Godmorgon

Godmorgon alts¨å det borde vara förbjudit att stiga upp så här tidgt, speciellt om man inte kan sova ordentligt, låg länge igår och hade problem att sova, drömde alla möjliga konstiga drömmar. Men det är bara att gilla läget ska börja kl 6 idag,

Ska träffa min bettende vetare idag föra gången blev det inget för att jag var sjuk så idag ska jag till henne i
Gislaved ja du vill man in där, läste i går att det var ett gäng killar som hade köpt smällare, då plötsligt bilen började att brinna, ( undrar just om det verkligen var så, det säga att de hade smällt  smälare från bilen, vilken idiotisk grej, Vi får se vad polisen säger idag, bilen hade i allafll bllvit helt utbrunnen, och en affär ska vist har fåt rökskador.

Finna en anledning till att jag inte tycker om smällare. inte ens på nyåret, vist är det fint fast tycker personligt att det tar mer skada än nytta, Så jag kommer inte att köpa en enda.

Ha en underbar dag
kram  till er alla

27/12

Tja God fortsättning.
så fort det gcik planering i flera veckor sen bara slut på några timmar, Tänker just på julmaten, fast vi har haft så det har räckt i tre dagar så idag ska vi minsan ha annat att äta, magen har inte mått bra av det här.

Ska även jobba idag undrar just hur många barn det är. vi ska vist vara 7 som mest, fast dte har nog ändrat sig,

Nu är det mindre än en vecka kvar till jag är hos min gumma, tyvär blir det bara några dagar men så är det med alla dessa helgdagar och Bengt dagar haha det lätt lite roligt, fast det bjuder jag på, lite roligt får man allt ha det.
Hade jag bara mig själv att tänka på hade jag åkt på fredag men då kommer min älskling hitt så det går jo inte, varför ska allt krocka med så är det här i livet.

Igår åkte Robin till värnamo, för att i morogn onsdag åka på krysning blir säkert roligt för han, tur han har blivit frisk.

Ha det gott nu blir det jobba av,
kram

Juldagen

Tja alla bloggare!
Hade en super bra julafton igår, gjorde iordning allt som skulle fixas sen var det kalle anka som vanligt fast jag började att göra klart för att äta lite inan det var slut, det var la tur det, för då fcik jag reda på Carro skulle gå kl 19, vi hade en del att göra innan dess, äta diska samt dela ut alla dessa paket, Det gjorde vi då, maten var god fast man orkade jo inte att äta man hade jo ståt där ett tag med allt. Så det blir lite sånt mat idag med.Lite av alla maten, det varma finns på ett annat ställe.Det var så gött så.
Sofia och hennes kompis Carro


Robin och Cissi syns på bilden att inte Robin mår så bra.






Ett hav ut av julklappar det var helt sjukt så många det var, vi var jo viserligen 7 personer, sen låg det till bengt emelie med, och lilla ludde förstås.



Fia fcik vara tomte det här året, fast efter ett tag fcik mamma hjälpa till annars hade vi hunnit bli klar med allt innan Carro skulle gå



Ett gäng förväntas fulla som väntar på att få sina klappar.



Första kortet av de två Resten av gänget som väntar, de sista vara bara lite av min hög med julklappar.




Fiia lilla som tomte nu har ho blivit varm då åkte luvan av, för vist var det varmt,

Haha fia ser lite fundersam ut vad är dte jag har fått, vill med ha ett sånt, hoppas hon bjuder oss på matt någon gaång


Cissi ser glad ut som vanligt


Den här fcik jag av Sofia och Robin





¤ st plankbrädor av Sofia stekpanna av Cissi


Digital fotoram av Cissi vetekudden av Hansa och Per dcuh creme deo av Maria alla handdukar 6 små ett jätte stort av Carro



Den här fina skyltet fcik jag av Sol


Fint bild p lilla Sol

Mia visar upp ett smycke som hon fick
¨Vet inte vad de gör här, utan att sol amakade på maten hon tyckte det var jätte gott speciellt mina kött bullar.

Här spelar robin vi sjungar det var härligt med levande musik, han är duktig lilla Robin

Cissi konsentrear sig på taxten ,

Det gör vi vist alla

Det här vann jag i julklappasleken, bra jag vann
Här är då alla mina julklappar ska bli så spännade att testa de alla, den digitala fcik vi i gång igår, men jag ska tag de här kortet lägga i sen



Dagen idag är väldig slö, har jätte ont i magen mår illa, så det verkar vara min tur idag. ska fixa med maten till de andra nu får se om jag orkar äta. ha en lugn dag det ska jag ha, det bli soffan hela kvällen hoppas det är något brs på tv.


En sak till min goa gumma ringde från sitt prata jätte mycket och länge med mig det var trevligt pratade även med Jan och peo, Lena hade ont i halsen sa hon. Hur som heslt de var en super trevlig kväll igår, tack än en gång för alla som gjorde mn julafton
puss kram

Julafton

God morogn alla läsare, Ni är jo inte så många till er som läser önskar jag en riktig God jul, kram på er där ute.

Innan den här dagen var det såklart en dagen före, då man skulle göra precis allt som andra männsikor gör på en hel månad, Ullared jaja det är ett måste ibland vi åkte rätt så tidigt var där lite efter de öppnade och hade en parkering rätt långt ner, gott det, vädret var tråkigt regn såklart, vad annars.

Inne på Gekås var det lugnt till att börja med, det var skönt tycker jag tycker inte om att bli stressat för då hittar jag inget allls. Belv klar med mina saker gott det. Efter det in och tag en fika blev en räkbaguetta de är så goda där nere. Sen åkte vi hem ocgh till affären för tt handla det sista, var väl klart med allt vid 15 tiden då var jag så trööööööööööt så, skulle vila mig en stund tänkte jag, men det gcik inte låg där en timme var väl borta sådär 10-15 minuter, Men det fcik räcka, hade jo mycket som skulle göras..

Satte sen på kaffe innan allt skulle göras klar, vi hade bestämt innan att vi skulle ha tomte grött och skinkmacka idag, skulle börja med skinkan gör den klar för att sätta den iugenen som är uppvärmt, mäter upp ris och mjälk till gröten sätter på spisen, vad händer då, Jo det blev mrökt, GRrrrrrrrrrrrrr blev det då, Fick jo ringa till hyresvärlden de kom väl efter ca två timmar sen fcik jag köra på halvfasr för inte ville jagf att det skulle hända igen,  så någon grött fcik vi inte smka igår, testade att göra den i ugnen, det var smidigt, 
 

Risgrynsgröt i ugn

 

INGREDIENSER

portioner/st.
3 dl  grötris, rundkorningt
6 dl  vatten
1 tsk  salt
8 dl  mjölk
1 tsk  socker, ev
  • utan att bränna fast.
  •  

    GÖR SÅ HÄR

    1. 1. Sätt ugnen på 100 grader
    2. 2. Koka risgryn, vatten och salt i 10 min
    3. 3. Koka upp mjölken under tiden i en annan kastrull
    4. 4. Blanda den heta mjölken med risgrynen och låt blandningen få ett uppkok.
    5. 5. Ställ in risgrynspannan (med lock) på den nedersta falsen i ugnen och låt den stå i en timme
    6. 6. Om du vill kan du tillsätta 1 tsk socker i den färdiga gröten ´

    Den är helt klart värd att testa,
    kvällen gcik med uppsittarkväll och skinka macka, vi hade det mysigt, Robin från idol sjöng när cissi bara NU KOMMER DE; DET VAR DÅ DET FINA TOMTE EKIPAGET SOM brukar att komma den 23, de var för söta, man blir så glad av att fåp se dem de sprider en sådan glädje, God jul till er med om ni läser  vem vet.

    Så kvällen gcik och jag var så trött så, tänkte sova länge idag, men ack nej det ville inte jag göra, så nu sitter jag här föratt snart på börja köks tjänst igen, sk göras en del här, Fiaa kommer ihitt strax inan kalle anka, så jag har lite tid på mig,'

     HA en riktig God jul, kram


    Städa

    tja tja,
    Städa städa, har gjort en del köket klart badrummet samt köksskåp, kvar hallen samt damsuga i stora rummet men det år bli i morogn, herre jesus vilken dag det kommer att bli.
     Först Gekås efter det handla det sista, sen hem slå in paketen göra mat så klart förbreda maten inför julen, sen hoppas jag vara klar på kvällen för då hade vi tänkt att mysa det med uppsitterkvällen, är jo tradition så det msåte man göra, hinner man nog med, skinkan passar sig själv och revben och vad det nu är som ska in i ugnen. Så om två dagar blir det nog jul här med.

    3 dagar kvar

    altså så fort tiden går nu, hade tänkt att göra en del hemma nu, men det blev inte så mår inte bra, den ene minuten fryser jag nästa är det så varmt så man svimmar här inne. nå väl det blir nog jul ändå,  den här fina bilden tog jag idag på morgonen, vist är detvackert fortfarande lika fint ute fastdet är plus grader nu, lite suck, så den stora frågan är om det verkligen håller i sig i jul, jag tro dock inte på detta.

    Fia kom hitt med lite julklappar
    haha jag ser min julklapp den är i svart papper.
    Måste ha en bild på lilla voven med han vaktar alltid våra pakett, inte någon kommer in och tar dom inte.haha

    inte så mycket att skriva idag händerjo inget när man ligger ner, suck är det haren del att göra.
    äntligen harjag fått reda på om jag blir ledig efter nyår, och det får jag så då blir det en tripp till Blekinge till min kära  kära gumma och hennes pojvän, ska bli trvligt, tyvär blir det inte så långvarigt men dock ett besök. NU vet jag allt att hon blir jätte glad, jag med, saknarhenne jätte mycket, speciellt nu när man har känt sig deppat,
    Ha det gott

    Jullov

    Härliga jullov så skönt, tänk om man ändå var ledig själv, fast man märker själv att man räknar ner, man går liksom på halvfart. Vad händer idag, jo fröken berättade om händelsen när jesus kom till världen, och då snöade det så vackert ute, barnen blev förstås glada över det.det har snöat hela dagen så det är  bara att hoppas att det stannar kvar nu, för vist var det så att det inte skulle bli någon snö, här nere, men metrologerna har haft fel innan, så man kan aldrig veta.

    I kyrkan var det stämningfullt, började med att vi blev hälsat välkommen till kyrkan och självklart får vi låna den, det var absolut inget om gud ord eller något dit åt, jag tycker väl personligen att det hade inte gjort något alls, men men dte är väl så, Det är fritt med religioner i Sverigen men det är jo frågan. ????? för att återgå var det genmnesam sång efter det var tvoerna som sjöng tre sånger var de teknade till en, efter det var det treor, sen till sist förskole klass, det var jätte fint och alla var så duktiga så.
    Rekrot var framme innan  och berömde de tvoer dels för att de teknade och deras fina fina luciatåg, då blev man rörd.

    En annan känslig sak var att en av flickorna ska flytta till dalerna jag önskar henne all lycka där uppe, kommer att sakna henne. tänker på dig.

    Om jag bara hade timmar att tag ut så hade jag gjort detta, vill vara ledig nu, är så trött på att jobba nu så det ska bli skönt att vara ledig i några dagarm för jag ska jo jobba nästa vecka, suck, fast det blir nog bra.

    en sak till har fått min nya spis idag riktigt skönt måste jag få säga, även en fläkt.

    Ha det gott.

    Fyller år

    Tja tja
    idag är det Cissi födelsedag hurra hurra, väntar nu på två av gästerna ska komma men det belv lite förseningar pga av bortgång, men tyvär är livet så, skänker henne en tanke fast jag inte känner damen i fråga.

    Jobbat som vanligt idag rätt lugn dag jämfört med innan  skönt det. Barnen hade juldoppet, på eftermiddag hade vi film mys vi tittade på.

    Cissi klär vår gran blir så fin så



    stora damen vid vår gran

    Min son fick vara med på bild bilden övanfför är vår tårta

    4 advent

    Då kom den då 4 Advent 6 dagar kvar till jul, och man känner att man har legat sjuk i några dagar att man har mycket kvar att göra, en av syslorna som vi gjorde igår var att göra julgodis. Vi var då hos Hansa det var jätte trevligt och vi fick gjort en del lyckad godis men även mislyckad, men så är det roligt hade vi.

    Här är alla våra ingredienserknäck kokning
    Mia och Sol gör knäck


    Sol och jag rullar Mozartkulor





    Ja det var en del av bilderna vi hade en trevlig dag, det hela avslutades med en drick samt tomte grött.

    Sjuk

    tja

     sjuk igår samt idag, fast det känns bätre orkar jo sitta här, men måste skriva av mig lite, trodde jag hade läget under kontroll när det gäller julklappar men det hade jag inte alls, visste jag hade minsta dotter och kille men vid närmare kontroll även de två andra av mina barn en fyller år på måndag så det msåte fixas en fyller efter jul, så det får fixas med, så nog behöver jag åka till ullared igen, fast det kan inte bli för den 23 vem vet hur vädret ser ut då, sen all mat som är kvar att köpa, så det kvittar nog hur mycke jag stressar nu i mitt huvudet för kan inget handa eller göra innan den 23. fy fan så trött jag bli den dagen först ullared sen handla sen göra maten, slå in paket varför samma visa varje år, känner att jag inte orkar med det mer, föra året var man så trött nu bara trött uta av tanken, Men dte blir jul ändå, hur som helst.

    Idag kommer sonen hem ska så vara hela jul nyår, så det bli trevligt, men trångt igen. ja så är det nog, fundera lite på var vi ska ställa grannen hade jo tänkt ut en plats, det hade blivit hur bra som helst, fast jag hade glömt att vi skulle ha en madrass på golvet för alla måste jo få sova. ingen vill sova jämte mig förstår inte varför kanske mitt snarkande.   men det blir trevligt att ha han hemma, så idag hoppas jag vi kan prata lite jul, för vist får vi dela på alla inköp inte bara jag som ska betala för det finns det absolut inga pengar till,..



    härom dagen när jag kom hem från jobbet blev jag glad, min töss hade ringt till min hyresvärd talat om pannan som läckte vatten och min spis, har jo två plattor som inte funkar, sätter man på ettan så tar ddet typ 30 sek så är dte så varmt så man få alvarliga bränskador, så jag får en ny spis samt fläkt spisen är jo också många år gammal, nog en av de första modell med glashäll, huset är väl från 89 tror jag så det är inte kontigt att det går sönder, jag använder jo det varje dag.

    ha en bra dag/helg


    Väder

    Godmorogn, känns som man skriver mitt i natten, fast nu brukar jag vara uppe, men har varit uppe länge.. För här vaknade man av världens oväder blixtra och dunder, Vad är vi på väg idag skriver vi den 14 december i kalendern eller är det kanske den 14 juni så vi är på väg mott sommaren, man börjar faktisk att fundera. En del säger att världen går under 2012, har vl inte tänkt på det innan, men man börjar att fundera, Så mycket som det har åskat nu under dec, har dte inte gjort på hela sommaren, jag blir orolig, blir ni.
    Hoppas vi slipper detta nu och att ddte inte kommer tillbaka förän till våren

    Lucia i skolan Det gcik så bra så, det var otroligt duktiga och fina fick så mycket beröm, till omed musikfröken kom in och berömde dom, på kvällen hade de lucis tåg för föräldarna det gcik bra dte med, fast nu var de nervösa det syntes jätte mycket, men det gcik bra ändå.
    Efter lucia tog vi lite kaffe så mycket folk. hur trevligt som helst.  Ingela och jag fcik gå fram till en klassaföräldrar då fcik vi var sin blomma tack kära barn för detta.
     Så här såg den ut vist är den fin.

    Här kommer ännu en bild på min fina amarylis
    Bara 4 klocker men jätte vacker, frågan är bara om den håller till jul, tyvär gör den inte så.

    Ha en bra dag alla ram

    Lucia

    Godmorogon, tänk så fort tiden går redan Lucia. ska vara med på två i skolan ett för hela skolan sen ikväll ett för föräldrarna, jaja inte jag nu mina alla mina små barn, det sk bli en förnöjelse att få se dessa små, har jo set att de har övat många gånger, men nu blir dte på riktigt. Hoppas det går bra för dom.

    Så här fick det bli, hade varit trevligare med mina små barn, fas då fpr man be om tilllåtelse det har jag inte.Så nu önskar jag alla en bra Lucia.

    En annan sak såg på fb igår att min pojk skulle med på big brother, hmm vet inte om jag ska tro han eller inte, han har jo alltid velat det så bvarför inte, men nu har han jo börjar skolan sanrt klar, tycker han ska tag sig en funderar igen. när dte gäller det så tänker man med att få man verkligen gå ut oxh säga att man ska med är det inte hemligt, jaja jag vet inte.
    nu måste jag gå, göra mig klar för jobbet. ha en trevlig Lucia

    helg

    Tja tja!

    Vilket märkligt väder vi har haft gårdagen altså själva Nobell dagen var det rena rama april väder, storm regn hagel snö, och åskar och blixtar, man blir jo lite förvånat det är nadra gången den här veckan som det åskar, så man börjar att funderar är det verkligen jul det ska bli, eller är det midsommar. jaja fast med tanke på att det mörkt så vist det jul som kommer. 

    Ett annat väderkatastroff var då Göteborg flera flera gånger fick de gå ut på nyheterna varna om översvämning det kan man lugnt säga att det var, halva stan hade de avstängt pga av vatten, tänk vilka skader det blir av det hela.

    KAn man vara hemlig kär, vist kan man det gammal som man är. Jag säger bara varför jag inte träffade på den här mannen, han är så mysig genom god, verkligen jag gillar han jätte mycket vem är detta då, jo en kändis så klart Anders Bagge, har väl alltid tyckt han var trevlig och mysig att titta på, innan idag var han gäst på söndgs morogn och jag bara njöt av det. Ja man kan undrar varför inte våra väger korsade, men det är klart då hade jag inte träffat alla dessa goda männsikor som jag har gjort nu inte hade jag fått mina barn heller, så jag får nog fortsätta att drömma om han i hemlighet, frågan är om det är så hemligt nu. Haha.

    Då var det då tänk så fort tiden går, idag är det 13 dagar kvar till julafton, då får det gärna komma snö.

    En kompis till mig var här på kaffe innan, hennes ena dotter var med, hon b´ville träffa Robin men han var jo inte här, har inte varit heller, han kommer hem till nästa helg tror jag, han har iallafall ledigt då.
    Min kompis och jag vi ska göra julgodis så det blev lite snack om det vad det behöver att handlas och så. blir säkert jätte bra, sen får vi se om vi hinner med ett kalas med för jag har jo en dotter som fyller år med.

    idag har vi pyntat lite blev fint alltid roligt att plocka fram allt, mindra roligt att plocka till baka.

    Nu är det julkalender den är så brrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa så, måste bara titta som jag sagt innan inte missat ett enda av dom, det är första gången på väldigt länge. Den är så sött, tänk att den har lyckas att fånga stor som liten så ska det vara.

    Helgen varit rätt ok bortset från min hosta ont iörat lite feber med mellan varven det är bara att hoppas man kan jobba i veckan, vi har jätte mycket det rä som ni vet våra tvoer som ska ha lucia i år seå då går det en massa extra tid till det.
    Ha det bra alla
    trevlig advent hoppas jag ni får/haft

    Tiden går fort

    Själveste Nobel dagen, Ska man ha Nobel mat nja tro inte det, fast tror nog att det är många som gör det har tre rätters supe, men inte här, förmodlingen blir det kalops idag om de nu har kvar köttet i affären.

    Vaknade tiidgt idag gick upp, men det märkligaste av allt var att Hjärtat gjorde lika, inte lika tidigt förstås, men halv 8, man blev nästan helt chockerad. Nå så är det.

    Sprajade min ugn igår för att jag måste tag den nu på morogonen så jag får skynd mig innan julkalendern för den är fortfarande lika bra, Första gången på många år var jag tittar på alla avsnitt vill inte missa, klart missar man tt så kan man jo titta på nätete ingen fara med det alls.

    Annrs blir det lugnt här, bara att städa,
    Kanske kommer med ett inläg senare får se, ha det gott mina vänner

    Stress

    Undara hur man kan stressa, sitter bara i soffan och tänker på allt som ska göras, blir bara så trött på det, Föra året tänkte jag göra upp en plan med göra saker på olika dagar, läste någonstans att man skulle göra det. men synd att säga att dte är gjort., nej nej så klart inte det blir väl som det brukar att bli allt sista dagen. hmm att man aldig lär sig.

    Till helgen kommer min lilla skat hitt, trevligt den här gången kommer han själv, hade jo tänkt att flicorna skulle få göra lite godis, men så blev det inte. Vi ska viserligen göra goodis nästa helg med julmys tillsammans med en god vän och dennes barn. Blir säkert trevligt,

    Det har varit mycket i skolan nu, stress stress, huvudet är tomt. mycket kiv och bråk, fast lugnt i två dagar nu, Jag är som sagt var i en tvåar, det är de som ska ha lucia, devar nu i veckan och uppträde i församlinghemmet för de äldra allt gick bra med ett litet kaus innan men de var för söta alla barnen duktiga. på själve lucia dagen ska de upp träda två gånger dels för skolan sen även för föräldrarna så den dagen blir man helt slut, det sista börjar klockan 1900 sen ska det bli fika efter det, så småningom får vi gå hem den dagen blir lång fast det ska jag inte tänka på nu.

    HA det gott alla
    trevlig helg


    6/12,

    Snö snö oj var det snöar det är så jätte fint ute men tänk om det ändå kunne stanna vid detta, På skolan är det liv och glada dagar kan man lugnt säga, Barnen är så uppspelat inför det här med julen och gicitvis snö, det är bråk nästan varje rast, och vem är inte ute utan jag. idag blev jag så trött på detta så jag gcik där ifrån, de lyssnar f.. inte. Det skulle jag förtsås inte ha gjort fär då började de att slås grrrrr blev jag då, så arg vet inte huur de tänker.

    Nog med det, detta är är det tvvoerna som ska ha lucia de övade idag hur de skulle stå och och sjunga så klart, vad är dte med barnen idag de sitter väldigt mycket så de orkade inte att stå, Det kan inte vara så bra, jag sa till dom att jag står hela dagen på jobbetocg går men så fort de får till fälle till det så sitter de eller hänger. jaja dessa barn.

    Funderar på julen hur ska det bli hinner man med allt, ja det är kalrt att man gör men man läser om än den ena och den andra som gör julgodos bakar eller mat, så man börjar att fundera, godis ska vi göra nästa helg, då fylle även min flicka år så då blir det kalas.

    Nu ska jag göra min mat kyckling blir det idag. ha det gott alla
    kramiz

    Ullared

    Dagen började bra det vet ni jo redan. cyklade bort till fiia och vi gick till Pelle för att låna hans bil, det gick bra det var tänkt att fiia skulle övningköra, men hon hittade inte sin skylt, så jag fick snällt köra. vägen ditt var lång det var snöblandat största delen av vägen och hagalade mellaåt, fy att köra i det. väl framme hittade vi en parkering började att vandra ner till varauhuset det var ingen kö men man märkte snart att det var mycket folk där inne, fy för den lede. vi skildes åt vid ingången och bestämte att den som var klar först skulle höra av sig. Cissi jag gcik ned för att köpa lite till Ludde, jag köpte ett nytt koppel till han som han ska få i julklapp, tro han blir jätte glad för det. reflex och allt, haha. Efter det gick vi upp där uppe ännu mer folk,

    Jag skulle leta efter ett lucialinne hittade inte tittade precis över allt, tittade väl på lite saker under tiden men inte alls mycke, hittade två klädesplagg som flickorna ska få. hoppas nu de tycker det är fint. blev lite smått och gott. Vi gcik upp till resturngen för att äta den var stor det sägs att 600 kan vara där samtidigt och äta, ja köpte kotlettrd med pommes och bea stekta grönsaker, det v ar jätte gött, kaffe efter det var mindragott fast det behövdes, kände mi inte bra vid det läget.

    Efter maten gcik vi ner igen , då hittade jag den saknen som jag har sökt länge efter till min gumman, men vet ni vad tor att dte är i sönder, hoppas inte att det är så. Fiia få titta på den, NU BLEV DU ALLT NYFIKEN ELLER HUR:

    jag var så trött vid det här läget så jag ville bara hem.  fattas att köpa till Cissi Sofia och tony, sen tor jag nog att jag är klar, får vara så.

    Hemma runt kl 1600n sen snabbt till Tony för att gratta han fick triss lotter van 50 kr på dom,  han bjöd på jätte god tårta, den var god, sen hem, kollade min fb stekte på lite rester som vi tog till kvällsmat, kvällen tittar jag på tv, och nu fortsätter filmen.

    Ha det gott alla hoppas ni har haft en bra andra advent
    kram

    advent 4/12

    Önskar er alla en trevlig andra advent

    lördagen gick i sjukdomens tecken, hade så ont i min lilla mage så jag visste knappat var jag skulle tag vägen, fick springa många gånger på toa men inte hjalp det. Så jag gjorde inget igår, jo lite städning som jag tvingade mig till att göra. Visste jo att jag inte ska vara hemma idag, Fiia lilla vill till ullerd så det blir det sen, hoppas inte dte är för mycket folk där bara och vädret är ok att köra i skönt det, man är jo allt lite orolig vid den här årstiden.

    Min kära son varit hemma och sovit får jag väl säga han kommer fredag typ vid 1 sen upp för att jobba, träffade jag han nej, sen igår kom hena med, vet dock inte när, och idag ska vi som sagt var åka, han ville åka med, sms med han igår, men vet inte om vi har plats Cissi sa till Hansa att hon kan få en plats om hon ville. Det var meneningen att hon skulle åka ditt med en kompis men vet inte hur det blir har kommit annat ivägen.
    Vi får se hur det blir,

    Jag ska inte ha så mycket har jo lite vsårt med pngar, ska dock se om jag kan hitta någon julklapp. kollade på deras blogg igår, då såg jag en sak  som jag ville ha får se vad den kostar.

    Nu dags att göra sig klar äta lite frukost.
    Ha en bra dag.
    Miss you a lot
    puss kram

    1/12

    Då kom då den här månaden som de lesta har väntat på, det är en tuff månad på många sätt, Det är många barn som är jätte ororliga och kräver mycket energi av oss som jobbar med dessa, och hur är det med vår energi så här sent på året året mörkaste månad, man räknar verkligen ned nu, inte för att det ska bli jul utan för att det ska bli ett långt härligt julov, inte för min del mn alla barn de behöver det verkligen nu. för egen del vet jag ännu ej om jag får semester eller inte.

    På tal om jul  igår var vi på jobbet och alla som ville i vårt skolområde, vi var på


    Jesus viket julbord det var super super gott, jag vet inte hur många olika sill sorter det fanns  jag provade 6-7 st, sen var det en massa kallskuret, 3 olika soreters lax, givitvis allt det värma som tillhör, av det värma smakade jag inte så mycket, revben jansom grönkål, kroppkakakor, köttbulle, julkorv,  tror det räkte för min del, för då var man så mätt så. smakade inte ens ost, dessert fann det med, rissalamanta, chocklad pudding, ostkaka, stryver småkakaor, tårta radiokaka godis frukt förstås, Det var så gott allt, pratade med kokken sa vad jag tyckte hon blev glad, tänk om man kunne äta allt som fanns där, revben skulle jag villa ha som middag idag de var riktigt goda, rätt lik dom som bengt gör, får försöka att göra lika själv.

    längtar man efter snö, nej inte nu lagum till lucia, fast det är klart att barnen vill ha det nu. just nu regnar det och blåser inte så roligt alls, det är kvälsöppet ikväll fast tro inte jag ska gå ditt i det här vädret, sorry ni som säljer på torghuset hade varit roligt men föredra att vara kvar här hemma.

    1dec. vad händer då jo julkalender på tv det måste man jo tittat på missde det i morose man ska titta nu ikväll, jag tro den blir bra, tjuvarnas jul, heter den,

    Vet ni en sak med saknar min underbarste goaste vän tänk om hon var här så kunne vi fika, och ha en massa julmys tillsammans, lover you. puss på dig
    saknar dig mer än min hjärte vän du är allt för mig.
    även om inte vi pratar med varandra som finns du i mina tankar varje dag

    puss kram

    RSS 2.0