Kväll

Sitter här för mig själv både mysigt o tråkigt, men klart att Ci ska umgås med sina kompisar...har inte då mycket att säga... Varit hemma nu i två dagar börjar bli ordentligt tråkigt... Spela spel titta tv samt sova, that lite, suck...
 
Candy saga eller vad sjutton det heter, shit alltså, varit fast på en o samma bana vet ne hur länge. Men idag äntligen kom jag videra, kryp köpte mig fri, haha så kan det vara ibland... Men nu är jag fast på en annan bana men hoppas verkligen nye att jag fastnar där länge, för betala för det är jo ingen hit...
 
sen tittade jag på Biggest loser, måste bara för säga vilken fin människa han är Patrik som sa till Otto att han kunde tag hans plats. Stället för han, härligt att höra att det finns sådana människor på vår jord, oc vist föll tårarna . 
 
Ha en bra första maj, 
 
godnatt sov gott

Valborg

Trevlig Valborg mina läsare, riktigt kallt är det, blåsigt regnat har det gjort fast inte nu. Tur man ska vara hemma är jo sjuk, känner mig bättre i magen domen huvudet är som igår, ok ingen yrsel bara det känns skönt..  Jag gjorde en potatis sallad igår det ska bli gott oj så länge sedan jag gjorde den, så idag ska vi ha karré o potatissallad samt grönsallat, blir dock inte att grilla, det får vänta......
 Ha en bra Valborg.
 
saknar min gumma mer omer, fast bara att vänta till semester, var inne o kollade lite på dagar, vill ditt så fort som möjlighet Vi får se hur det blir.......
 
Ha det gott mina vänner
puss kram

Morgon

Godmorgon!
Då var det åter ny vecka, tiden går fort, den här gången har vi en ledig dag mitt i veckan, kommer kännas lite udda, nästa vecka är det också en dag som kan bli två, då tillsammans med helgen, härligt. Bara att hoppas att det blir bara väder med, tyvärr så blev det ingen Cirkus för mig igår, fast det visste ni innan, men C kom inte iväg hon heller, vi får se om vi tar det i Burseryd i veckan, den är där första maj. 
 
varit uppe ett tag nu, är så dålig. Magen så nu börjar jag bli orolig om jag fixar att jobba, ska till sjukgymnast idag samt hälso någon ting... Men mår inte så där värst bra. Vi får se hur det går med det. 
 
C ska börja med att vara ute på Holmén nu, hela sommaren vilket innebär att hon får vara där på helger med, vet inte men tror det är som ett café där ute, De får dock inte sälja något, så de ska sitta o handarbeta hela dagen, tycker det verkar märkligt men det är säkert så. 
 
Helgen varit trevlig Alltid  trevligt att träffa Emelie, dröjer en månad till nästa gång, tänk  då fyller hon 20 år så fort tiden går. Hon  var nio år då jag träffade Bengt......
 
Förresten jag boka vårt boende igår, två nätter på ett ställe i Danmark, det blev i Helsingör, det finns mycket att göra där, men en dag ska vi köra ditt var jag gick i skolan, och även bodde, blir intressant. Ser fram mot detta. 
 
Jag måste också kolla när jag ska åka till min gumma, längtar redan tiden går fort nu, Snart maj månad, då är det endast två månader till semester....
 
nu måste jag göra mig klar o hoppas på att jag fixar att jobba idag, ha en bradag 
puss kram 
 

Söndag!

godmorgon!
dagarna går fort. Igår hade vi en mysig dag. Var i lite olika affärer, Emelie ville kolla kläder, går nästan aldrig in i den för de har inga kläder till mig, Men de hade vist det så nu kan även jag gå in där och kolla, det känns skönt att veta att man k te behöver åka iväg eller köpa på postorder.  Inte för att jag har råd att köpa så mycket kläder men ändå... Sen var vi inne på sekundhand butiken för C skulle köpa tyriksomfattande hon sedan ska använda för att virka en matta, blir nog bra, hon satt och rev remsar hela kvällen, haha överdrivet så klart men hon gjorde det en stund..
vi var även inne på det lilla fiket alla 50 tal, hur mysigt som helst.. Efter det handlade vi det som behövdes hem sen gick vi hem. Eftermiddag var det bara regn, trist men det behövs med...
Idag vet jag inte vad som händer, första tanken på dagen var vi skulle gå på Cirkus men jag går inte eftersom Emelie är med, skulle jag gå behöver de åka hem tidigare, vi får se om Cissi går, annars får vi se om vi kan låna en bil när de är. Burseryds..
 
idag hoppas jag de blir fint väder så man kan njuta lite, igår på fm var det härligt och vi satt ute en stund, det avar underbart..
Nu är det snart Valborg inte klokt vad tiden går fort, får se hur vi firar det...
något gott får vi ha, tänkte grilla lite, men är lite beroende på vädret....
Min pojk ringde igår sa att han sagt upp sin lägenhet, så 1 augusti ska han vara ute ur den, har även sökt en annan på annan ort, närmare hans jobb, får hoppas att han får den. Kom på när jag pratade med han att det är på min semester som jag har med Bengt, då är vi inte hemma, Vi får se... 
Nu när det är vår snart sommar vill man ha en egen bil så man bara kan åka vart man vill utan att vara beroende av andra, men men. Så är det inte.. Tittade på postkorlotteriet grann yra. Där var det en dam som vann 22 miljoner. Helt sjuk vad ska man med så mycket pengar till, vist kan man blir glad över en sådan stor vinst, men det är lite till at tag i... En annan vinner ca 160kr pr lott, under ett år. Tänk om man kunde vinna lite mer, hade varit kanon. Vad hade man gjort då, levt som alla andra människor gör, utan att behöva snåla, hade jag fått så mycket som denna kvinnan, hade klart mina närmsta även de fått en slant och klart barnbarnen han hade fått mest..
Sen hade min Goa Vän o hennes vän även de fått, Men men varför spekulera i något som aldrig blir...
ikväll blir det Bingolotto igen har jo en lott varje vecka men idag två, vann en ny lott föra veckan. Så håll alla tummarna nu för jag kan vinna lite mer. 
Varit uppe ett tag nu, jobbigt att sova för värk och annat, nu känner man att tröttheten kommer smygande. Lägger mig väl o vilar på soffan, alla andra snarkar så gott. 
Ha en bra dag
puss kram
 
 
 

Helg!

Godmorgon!
som vanligt vaknar jag tidigt på morgonen, fast det är rätt skönt att komma upp ändå. Sitter här för mig själv o lyssnar på fåglarna härligt. Den här helgen är mitt hjärta här även Emelie som är hans minsta dotter, skoj så länge sedan jag träffade henne. Vi får se vad dagen ger idag, Det är jo marknad i dag i Burseryd vill gärna ditt, fast det krävs en egen bil då vi är så många som fyra st. Vi får nog skippa det. C vill gå till sekundhand, hon har fått för sig att virka en matta. 
igår jobbade jag förmiddag sen tog vi bussen till Gislaved, var lite stressat eftersom B skulle komma, men hur som helst fick jag köpt ett par lång byxor sant ett kortare , härligt, har även ett paket att hämta ut som jag har glömt . 
 
nu går mitt hjärta till gymmet o tränar han är duktig han, borde göra så jag med, men men jag nöjer mig med min sjukgymnast så länge. 
 
Igår när jag satt tittade på tv, tittade jag ut generna fönstret och fick syn på himlen var så vacker så. Det märkliga var att saftigt som jag la upp den på FB lade min yngsta dotter upp den på INstagram,  Betyder det något tro.
 Så här så det ut, vackert,,
 
Tror jag ska sätta igång en tvättmaskin nu. Ha det gott, puss kram

Tja

Här går det sin lilla gång, igår var jag hos sjukgymnasten, Hon gjorde mer behandlingar på mig, sträckte ut ryggen bland annat, det kändes så bra i benet efteråt, men i natt har jag legat på den sidan hela tiden. Så nu är det samma smärta igen, har även får ont i ryggen, Jaja vi får se hur det går. Pratade även med Betendevetare det kändes väl bra, sjukgymnasten ska jag träffa på måndag igen och beteende vetaren den 8 maj. I morgon ska jag ditt igen träffa en hälso människa, sen får vi se vad det är för något. 
 
Jobbet flyter på bra, bortset från de har fått ett nytt  mail system och det krånglar, kan inte öppna min mail, får hoppas det löser sig i morgon fick ändra lösenord för de sa de man skulle , pratade med it och han skulle ficka det, men nej nåringen alls. Jag kommer inte i idatan heller på jobbet. Suck som som ska jobba med den. 
 
Sen är det strejkvarning med, hmm i första skedet är det. Vår kommun bara de som kör postbil samt mattransporter, klart det blir en massa extra jobb. Vi får inte boka vikarie för oss när vi är borta, vi som inte tillhör Lärarförbundet. Om jag nu har förstått det hela. Sen får vi hur länge den dröjer. Klart man vill ha mer lön, vem vill inte detta. 
 
Ha en bra dag nu snart helg igen. Den här helgen kommer min älskling hit 
 

Härliga Söndag!

Godmorgon!
varit uppe med tuppen idag med, härligt fast igår gick jag o lag mig sent fast jag var trött, vaknade idag av fågelkvitter, eller ska vi säga fågelsång, härligt hur som helst...
 
igår fick vi äran att passa Conrad så glada vi  är för detta, Cissi kompis J.... Och hennes familj har flyttat hitåt till samhället så vi var där en liten stund på kaffe. Jätte fin lägenhet, med stor ute plats perfekt för dom som har barn, men oj så mycket land, de har minsann att göra. Haha.. 
 
Eter det gick vi hem och Conrad hade vaknat var hungrig igen, han äter jo hela tiden tycker jag, efter det gick vi  till samhället gjorde en lite ärende, 
 
sen hem igen och fortsätta gosa med vårt pärla...... Leka förstås, tänk hela 7 månader är han tiden går s fort så...
 
 Conrad  7 mdr,
 
 
 
 
 

7 månader

Godmorgon!
 
tänk så fort tiden går, idag är det 7 månader sidan jag blev mormor, till mitt älskade lilla barnbarn Conrad. Grattis lilla älskade du. 
  Så sött min älskade vän, första gången vi hälsade på dig eter det att du hade kommit hem, 
Och nu så här stor, oj oj, tur att inte vi vuxna växer lika fort eller går lika mycke upp i vikt, Hur som helst idag får jag äran att ha dig här hos oss, det ser vi fram mot , ska bli underbart. 
 
Veckan varit ok, fint väder o plus grader även det på natten, iallafall några nätter, för i natt har det varit minus. Det tillhör förstås. Igår hade  vi sy möte hos Bigge, hon bjöd på god mat och vi hade en trevlig stund tillsammans. Ska träffas om två veckor igen, då måste jag bytta tid med någon, I ska till Halmastad då, trevligt.....
 
Haha måste berätta en sak, Cissi Kompis Johanna och hennes familj har flyttat tillbaka till Smålandsstenar igen, trevligt och skönt för Cissi, Hon hade varit hos henne i går o hjälpt henne. Även hennes bror hade varit där. Han gick fram till henne tittade på ansiktet, sen sa han var rynkig du börjar bli, deDublin bättre om du släpper ut brösten. Jag skrattade som bara den när Cissi berättade det för mig, sen sa hon med att hennes kompis sagt säg det till din mamma när hon kom er hem, sen sa förresten nej hennes hänger jo hela tiden, Jo man tackar för den komplimangen, Fick sig en liten tanke ställare,,,,,
 
pratade lite med min kompis i går, vi pratat lite löst om att vi skulle åka till Borås en kväll, de har torsdagskväll med uppträde på torget, vi har varit där en gång och det är hur mysigt som helst... Kollade Eon lite datum och vilka artister, jo den 1 August är Petra Marklund där, henne ville vi båda två se, men avad är det då, jo vecka 31 min och Bengt vecka, sen var det ett annat datum, då hade nye hon semester, men kollade sitt schema, klart hon jobbade kväll då, men vi får hitta på något annat. 
 
Nu ska jag städa fast först lite frukost varit uppe hur länge som helst, sen 5.30" Men vad gör det fint fint väder och Conrad kommer, yeipppi yeippi glad Mormor just nu...
 
Ha en. Ha en bra dag
puss kram

Ny vecka!

Godmorgon ny vecka då ska vi se vad den har att erbjuda, hmm det enda jag vet just nu utan att kolla på det privata är att vi ska ha s sy möte fredag  vi ska  till Bigge, blir trevligt var rätt länge sedan nu... Sen vet jag nye så mycket mer... Idag ska vi ha skog med skolan, får hoppas det slutar att regna, mmmm verkligen, det är tänkt att vi. Ska grilla korv, trevligt hade det varit om det inte regnade......
 
nu ska jag göra mig klar, vi hörs puss kram 

Conrad!

God morgon!
vilket härligt väder det är att vakna till, solen skiner från en nästan klar blå himmel, härligt och det ska bli två siffriga idag, härligt. 
 
Igår hade vi Conrad på besök, vi hade han här några timmar , Cissi gick och hämtade han, kom ca vid 12 tiden, han fick dock i te sova här, eftersom han ska vänja sig vid sin säng och nya rutiner. Vi hade många Goa timmar att gosa med mitt allt för vist är han det. Det viktigaste jag har såklart mina barn med o Bengt. 
 
 Han sov när han kom hitt kunde inte låta bli att tag kort, så här såg han ut innan vi hade klätt av han. 
 
 Efter någon timme var det dags  att ge han mat. Han tyckte väl sådär om maten, haha så är det när man måste testa sig fram. Minns det mycket väl när mina var små. 
 
 Bengt måste få vara med, den här gången var inte Conrad rädd för han, det var han sista gången de sågs, men då var mamma o pappa med så det var nog därför, De var för söta vi satt isoffan efter det att han hadevilat, Bengt hade huvudet på sneden och smackade sedan gjorde Conrad precis likadant. De var så söta så. Vid ett till fällde så lekte  Conrad med en av kudderna han  flyttade på den ut och Bengt puttade tillbaka den, så höll det på länge, Han är en kämpe min lilla Conrad..
 
Han fick även välling igår då låg han. Min famn och gosade, sen blev han trött även då låg han på min famn, kan bara säga det Gud så härligt det var, men tyvärr så var jag tvungen till att flytta  på han då vaknade han. har jo min värk som hindrar mig. 
 
Dagen var underbarr fler sådana dagar vill jag ha.   Tack för lånet Fiia. Härligt var det..
Idag måste jag ut och tag mig en liten promenad, vi,ket härligt väder.  Äntligen vår.
 
🌅❤❤❤❤😀
ha endagen bra dag. 

Helg!

Godmorgon!
Då var det tre helg härligt härligt, igår kom även regnet oj var det regnade, man har nästan glömt bort hur det är med regn efter den här vintern.  Inathajar det inte varit minus grader, inatt när jag var uppe var det 4 plus och när jag gick upp var det 2,5. Härligt det går åt rätt håll,Man bara längtar tilatt tag den där första kaffet ute på ute platsen, kanske det blir i morgon,  det har iallafall sagt att det ska bli två siffriga gr härligt härligt...
Natten varit sådär vaknat många många gånger utav värken i benen jobbigt är det, samt ha en snarkande bredvid sig, var länge sedan han snarkade så mycket.........
Vad bjuder helgen på då, inte så mycket ska tvätta en del samt tror jag kolla mina garderober om jag verkligen behöver alla kläder som. Bara hänger där... Måste få plats med mina kläder jag använder, 
 
på onsdag ska jag träffa en doktor på  kommun hälsan samt sjukgymnast, får inte glömma att skriva ner problem som jag har, fick ett papper av rehabssamordnare som jag pratade med föra veckan, det fattas vist en del, ska läsa det ordentligt och göra anteckninga. 
 
Min älskling köpte en madrass till min lilla älskling så nu är det bara resesängen som ska hem, sen kan han sova hos Mormor, Gud var jag saknar han, känns så länge sedan jag såg han.... Saknar klart mina barn med, 
 
nu får vi se vad dagen har att erbjuda ha en bradag, puss kram

Vår

Tja vi,ka fina dagar det varit, dock har den där härliga vårvärme vanetänkande på ännu inte kommit, men den kommer så klart...
 
igår var vi på avslutning om IPad test, skolorna som. Varit med visade liteav vad de har gjort med  iPad , det var intressant , efter det var det en föreläsning med Micke Gunnarsson, vi,Ken kille han var alltså, fler sådana behövs verkligen. 
Har precis varit lediG ett par extra dagar, men det känns absolut i te. Är så trött så, varför vill veta nu. Den 25 sk jag till kommun hälsan och prata med ensköterska där, tror även hon ska göra några test på mig, sen ska jag prata med doktor o ergonomi hoppas man kan känna sig pigg och glad då.
 
Saknar min fina gumma, Bhopals allt är bra med er. 
 
Puss kram

vänta

tja sitter nu och väntar på tåget till så. fint väder dock inte bar skugga. solen lyser dock. solen är på andra sidan av järn vägen. just nu 30 min kvar att vänta. kunde gå en runda i stan var väl planerat så. men orkar inte bära min väska den är tung. den man dra med gick sönder. ha en bra dag puss kram

tiden går så fort

Godmorgon alla mina vänner.
NU var det dags att åka hem, blir några timmar framför mig på resande fot. ska vänta över en timme i Värna o, tänkte att detvar rätt bra, tills jag kom på att affärena var inte öppna, men men  bara att gilla läget...
 
Har varit en trevlig helg. gumman kille syster svoger och deras mamma kom hitt, jag trodde minsa att de kom på fika. Vist det gjode de med men vad hade de med sig, jo smörgåstårta och en vanlig tårta. Det var gott, men men man åt jo aldeles för mycke så kan det vara.. 
 
har även hunnit med attse kungen och Sivia, de var på besök här i samhällt. jag o P gick deitt, tur det var fint väder, det var riktigt skönt ute.tog lite kort på dom, men men de blev inte så bra så, var det med det. jag hade solen mott mg så jag såg inte vad jag tog kort på.... men det var trevligt hur som helst..
 
Tack Så mycket underbara Vän för att du har förgyld min helg, hoppas inte det tar så lång tid till vi träffas igen. 
Ha en bra dag puss kram

resa

god morgon på väg nu. sitter på tåg nr två. nu börjar magen krångla. skit med. blev stresigt i dag på morgonen. svårt att stig upp idag. men jag hann. så nu är jag på vägg till min gumma. ha en bra dag. ses snart puss kram


Godmorgon!

Så fort tiden går redan torsdag o sista dag att jobba den här veckan, sen åka på en liten mini semester. Ska bli så jätte skönt, åh vad jag längtar.... Har får problem med ischias, kunde kanske ha kommit vid ett annat tillfälle, inte just nu när man ska resa me men det får gå. Det är bara att gilla läget. 
 
Idag ska jag träffa en rehabssamordnare, hmm undrar vad det ska ge, vi får se, ska ven packa o tvätta samt städa, vill jo det ska vara fint när jag kommer hem igen... Ska även hämta två saker som jag beställt av en kompis till mitt älskade barnbarn, skulle varit där igår men det blev lite miss här ochvi där, får hoppas v kan lösa det idag. 
 
Ha en bra dag mina vänner
puss kram. 

Annandag påsk!

Godmorgon alla.
Ser ut som det blir fint väder idag också, härligt hoppas nu jag kan gå ut med, för lilla magen är i uppror, hmm kanske inte så konstigt med tanke på vad man åt igår, till frukost en massa sill,  till  maten anka,och diverse till det. Sen senare på kvällen åt jag sill igen samt Janson o Karlsson, samt en massa godis... Idag ska jag inte äta godis alls hade jag tänkt mig. 
 
Anka ja hade bestämt att vi skulle ha den igår innan älskling för hem men den hann tyvärr inte blir klar och var även seg när vi åt, känner mig otroligt besviken på att det blev så, me men tyvärr inget att göra åt...
 
en annan sak som jag blev lite fundersam över, lyssnade på musik först Ricky Martin men sen ville jag lyssna på BWO hittade dock inte den skivan så jag tog Sven Ingvars o diggade i köket, råkar titta ut, där står en bil och två killar pratar, den ena killen var en gammal kärlek till mig, han  har betytt mycke för mig, då det var aktuellt, vilken lått spelade det jo Byns enda blondin, som just han jämnt gick o sjöng på. Hmm var det bara ett tillfälle eller vad betyder det. Jag har sällskap sedan länge så även han, kanske inte ska gå o fundera på det men kan nye låta bli.... Jag har det bra som jag har det, kunde jag nye få han då, kan jo inte nu heller, mitt liv gick videra från det även hans, som sagt jag har det bra nu...
 
idag hoppas jag so sagt att magen blir bättre ska handla lite till jobbet eftersom det varit helg kanske. ska jag köpa mjölk o bröd,jag har frukost i morgon,  
 
3 arbetsdagar den här veckan härligt o fyra veckan efteråt så ska det se ut...
 
Det ska bli skönt med en minne semester, behöver det. Ha det bra alla ut och njut i solen, hoppas den värmer lite. 

RSS 2.0