Sjuk

Ett litet inlägg från mig idag, Känns inget videra så jätte förkyld hostig som bara blir värre jo längre dagen går, har legat på soffan hela dagen tittat på tv, inte fyskam det har jo set greese, det vatr ett tag sedan man såg den, det är kult.
Vill passa på att önskar er alla en bra valborg, samt 1 maj, min blir jo inom hus inget jag gillar, just nu är det 22 gr ute, fsta disisgt solen försvan, bara att hoppas på att jag blir bätttre tills i morgon och att dte är lite sol.
HA nu en bra afton alla mina vänner vi kommer att fira med ostkaka för dte var jag sugen på. hade tänkt att grilla det brukar vara premeir för året men den får vi ställa in.
HA det gott
puss kram

Ullared

God kväll
dagen D får man lov att säga, var i Ullared med mina flickor samt Sol,och Linnea. skulle tiga upp tidigt för att vi skulle köra kl 7, det gjorde vi med, kom iväg rätt skapligt, men natten fy så jobbig den har varit tog lång tid att soman och har vaknat jätte många gånger, jobbigt värre näsan bara rinner hela tiden hosta har jag med fått ögonen rinner, tur det är helg så kansle man piggnar till. Har inte varit så här förkyld på jätte länge och det är jobbigt fy säger jag bara man orkar ingen ting.
Inne på gekås gcik det bra lite folk när vi kom så vi kom in med en gång, sen var dte lugnt en timmer sen bara fyllde det på med fler och fler männsikor, men glad att jag hade handlat det mesta då. Skulle inte ha så mycket, ekonmin är inte alls bra för att slarva. Fiia skulle handla en del och det gjorde hon med, köpte ett bädset till min blivande barnbarn och en body, man an jo inte låta bli att handla, finns inget sötare än bebisklädder hade dxok varit roligare om man visste vad det blev men men det får vänta, Ser fram mott detta med stor stor glädje. Fiia berättade dte för Sol hon trodde henne inte, hon bara nej Pia ser så glad ut de andra men inte konstigt hon ser jo fram mot det, så jag vet inte om hon tror det eller inte, haha.
När vi kom hem körde Bengt fiia hem så de kunne lämna bilen till Pelle, jag var så trött så jag gcik in och sov, Bengt gjorde mat, köttffärslimpa det var gott, i morogn blir det fisk,
Nu sitter jag här snyte mig varje minutväntar på kvällen är din.
Ha en bra kväll allaes
puss kram

god kväll

Godkväll Så fort tiden den går, inte klokt man hinner inte alls med. På jobbet idag sjöng de små barnen in våren det var så gulligt så. Och fint väder hade vi allt, gott det vi behöver det nu....
I mrogon är det tänkt att vi ska åka till Ullared men frågan är hur det blir med det, har ont i halsen samt feber känns inte så roligt, säger bara det tur det inte var den här helgen som jag skulle åka till min gumma, för då kanske inte jag hade kunnat komma iväg så som jag saknar henne hade det varit en hemskt besvikelse.
Så nu är det bara att hoppas på att jag kan åka till Ullared, de är jo så många som, blir besvilkna om det inte blir något, eftersom jag ska köra. Sol ska ditt med en kompis Fiia ska ditt för att handla och Cissi ska se om hon kan hitta ett par sko. hon behöver verkligen det, hon har så ont i fötterna varje dag, samt blåser med, fy starkars liten.
Robin skickade precis han kommer till helgen och ska stanna hela helgen,trevligt,  så är dte tror jag ska vila mig lite.
Vi hörs ha det så bra

Tja

Dagen varit lång idag, för i dag var dte dagen D, Som jag skrev innan så har vi haft en ute dag med jobbet det var trevligt men rätt så långt att gå, vädret var ok till att börja med, inte så kallt, men tyvär så började det tt regna och då började man att frysa, Såg vi fick äta dränkt potatis mos med kalla korv, de skulle väl inte vara kalla med de var tyvär det, potatis moset var inte sådär jätte gott. Så nu ikväll blir det kassler med potatis till..
Ok nu är det nästan officellt fick iallaflla skriva dte här, så ni som inte vet det så ska jag bli mormor, med jätte stor glädje äntligen så är dte minn tur med. härligt.. Men så roligt dte var i söndags då vi var på symöte, då en av mina vänner berättade att hon skulle bli farmor då började jag att små le se riktgt glad ut och så fcik jag inget säga. har man lovat så har man, så nu kan jag även berätta för dom, Det blir spännade at se vad det blir, de tror att dte är en pojk men jag tro flicka får se, iallafall, runt den 20/9 ska det ske, då får vi se om det håller tiden, så just nu vill jag ha en massa semsterdagar oj oj,
I morogn fredag kommer lilla hjärtat hit och lördag blir det en sväng till Ullred trevligt bara dte inte är en massa folk där.
Ha en bra kväll puss kram

Utedag!

Hej på er alla!
Har haft några dåliga dagar, har /haft feber fast jobbar ändå, ibland har man bara inte råd att vara hemma, för j..... kan man tycka. så är dte den bittre sanningen. Fortfarande inte bra, som inte det räckte så strular kroppen idag med stel ialla ledeer samt värk, svårt att f¨i gång magen. jaja vi får se hur det går.
Den här maten ska vi ha idag med, det hade vi här om dagen då vi hade ute dag, kanske kan näma det vid ett senare tillfällen, nu hoppas jag bara att vi får en bra dag, och inget regn för det hänger jo i luften.
Ha en bra dag alla

Tisdag

Godmorgon mina läsare!
Dagen igår var rätt ok, vi var uppe i Jönköping fcik information om en sjukdom som ett barn har i klassen, det var intresant givande, tack för jag fcik följa med.
På vägen hem stannade vi till på mcdonals drive, en roligt historia det med, fcik sig lite skratt av detta, svårt att skriva om måste nästan ses. haha men roligt var dte allt. Jag beställte bara en kopp kaffe för det kände jag att jag behövde, de andra beställte en liten hamburgare, eller något sånt. Det var en lång dag var väl hemma kl 18.30, det blir en lika lång dag idag, ska till skogen med barnen sen efter det har vi möte. fy och uch jobbigt dag. men det får gå.
nnrs händer det inte så mycket, blir Ullared på lördag för Fii behöver att åka ditt, Sol och Linnea ska med ditt evt Cissi. Så det blir nog en trevlig dag.
Ha en bra dag nu mina vänner för dte  är dags att göra sig klar för jobbet.
Bye bye

Söndag

Godmorgon alla läsare!

Hoppas att ni har haft en bra helg, min har varit sådär, hade som sagt var tänk mig att åka till Gislaved för att träffa en gammal kpmpis, men så blev inte faller, istället fcik jag ligga hemma med mag ont samt iallamående, hoppas det blir bättre idag. Ska på symöte i Halmstad men vad har haf idag då jätte ont i huvudet. Bara att hoppas att det går över.

Robin är hemma han har jobbat hela helgen idag ska han träffa en ny  som han ska vara kontakt person till. De ligger och sover just nu, en annan stiger upp tidigt tycker det är skönt att komma upp. lugnt och skönt.

Tittade på postkodlotteriet igår, som alltid man kan inte bli annat än avundsjuk på de som vinner, känner att det hade räddat mig en del om jag hade vunnit för då hade man betalat av sina skulder sat evt köppt nya möbler. hade man vunnit mycket så hade jo barnen givitvis även de fått en slant. Nya möbler ja gud det behövs verkligen, sitter f.. sanrt på golvet i soffan för så sliten är den, hur många år har jag inte haft den.Vill även ha nya köks möbler för de har också set sina sista dagar herre gud säger jag bara, det är minst 25 år gammal, bordet stolarna ännu mer. shit altså. vad behöver jag mer så klart en ny data för de datorrerna man har är så gammla och sletna så de kan inte göra något vetiggt, tar typ 10 min att byta sida, hmmm herre gud nu tror ni säkert att jag redan har vunnit med ack nej inte alls, bara drömmer lite,  gör så väldigt ofta.

Hoppas det gcik bra för min gumman igår tänker på dig och din flytt, Ska bli trevligt så småningom när jag kommer ditt och då är ni förhoppningsvis klar med det hela. Måste fråga pm ledighet bara,

Ska tag mig lite frukost nu för nu är jag hungrig, ha en bra dag. kanske skriver senare vi får se hur det blir.

Puss kram

Godmorgon !

                                                               Godmorgon alla!


Idag går mina tankar till dig gumman hoppas att alt går bra, känns konstigt att inte vara där just nu, fast jag hade inte gjort så mycket nytta ändå, mitt ben strular jo efter min vurpa, som jag gjorde i vintras.

Får se hur det blir idag det var meningen att jag skulle åka till Gislaved för att träffa en gammal kompis från Landskrona tiden, men min mage den vill annat den, bara att hoppas att den blir bättre.

Igår kom det en del post till min pojk ett var från ett bostadföretag så vist blev ag nyfiken, det var ett kontrakt på en lägenhet i granorten, jag messade han direkt och undrade såklart när han kom em men han skulle komma igår, det gjorde han med, De har sökt flera st och har fått dom med, så nu är det bara att välja vilken man vill ha. Så ett är nästan helt säker att den 1/6 flyttar han nog till sitt eget, frågan är dcok vilken av dom alla han tog, de tyckte nog bäst om den lägenhetn som låg i grankommun, Så nu får man börja at köpa en del grejer till han och hjälpa han att hitta möbler. Han är nog mest orolig för soffa, men det fixar sig sa till han att han får kola runt på olika loppisar, kan kolla jag med, Önskar honom bara lycka till, han har förändrat sig jätte mycket på den här tiden var han har varit i skolan, Han är på väg till jobbet nu, sen ikväll kommer han hem igen, för att träffa en evt kontakt person som han kanske ska ha. Vi får se vad det blir.

KOllade jo såklrt på letsdance, var det rätt person som åkte ut, tja vet inte för han är jo roligt skönt prick han är 73 år pigg som bara den Bengt Fritsovson eller vad han nu heter, men den absolut bästa är utan att tveka Anton Hysen 

                                                         KOlla in rumpan, oh lala min heting.




 Han är inte bara sexig utan väldigt snygg med, Tänk så många flickor som vill ha han, sorry han är Gay.  Men hur som heslt hur söt sexig han än må vara så, är han den bästa änså länge i letsdance så han är verkligen en het kandidat till vinst.  en som jag med trodde på Var Camilla läckberg, fast vi får se hur det går, men de är mina favortiter.

Ha det bra mina läsare haha ni är många???





Fredag 20/4

Trevlig helg alla läsare!

Igår skrev jag att jag skulle ha symöte idag, men ack så fel jag hade det var jpó inte jag som hade det Vi ska till Halmstad men inte ens idag utan på söndag, kära någon vad är det med mig. Skyller på att jag inte hittar min kalender, hmm var har jag gömt den då, får hoppas att den tittar fram i helgen.

Min gumman ska flytta i helgen önskar henne såklart all lycka till med detta. har hjälpt henne de andra gången hon har flyttat men den här gången blir det inget för min del, svårt med ledighet sen har jag värk i mitt ben eller båda två är det, men det klara sig säkert jätte bra. tänkte ringa dig men vi får se om du har tid med mig annars får vi tag det senare.

Det är i allafall fredag så skönt hade dock problem att somna igår så jag är trött idag, men men det går nog bra, brukar att gå rätt så fort.

Vet inte om jag har sagt det, men jag är lite så där frusterat som jag lan bli ibland, Det är en person som precis har flyttat in, Hon fcik renoverat i sitt kök, fast föra hyresgästen inte fcik det för att dte var gjort så nyligen, inte ens ett år sedan, Hmm vad är det för skillnad på folk, till saken hör att mitt bolag som jag hyr ut av hade sagt vi måste gå med på det för att få hitt hyrsgäster, ok tänker en annan, men vi då, jag sitter i min lägenhet och tycker de färger jag har är förskräckliga men måste ha dom, men sen kom jag på det kanske går för vi har jo ändå bott här i 5 år. Så kankse det går, får se om jag frågar.  Men till den andra lägenhetn som fcik sitt kök renoverat hon ska flytta den 1/6 igen, så så var det med den hyresgästen. 

På tall om hyresgäster mina grannar hör man sådär i mellanåt igår hörde jag till och med när de pratade, det var en man han pratad i tele och gud så högt han pratade det lätt som han stod hos mig och gjorde det. spela kan de med göra, det är så golvet vibrea, .

Ha en bra fredag tänker på dig gumman
Puss kram love you all

Torsdag

Hej på er alla!
kvälle nu har städat lite men gud så trött ,an blir i rygg och allt. men får bli klar tar en liten paus nu, ska ha symöte i morogn därför städning idag.
Har lite svårt med vad det ska bli för mat men jag tror jag gör en kasslerlåda, eller tacopaj,

HAha måste berätta en rolig historia, en av våra elever har jo mec´dicin som jag hämtar till det har man youghurt som man tar till det, stälde det på bordet vid henne. hämtade min  egenmat var potaissoppa inte alls så gött. men men. när jag var klar med att hämta allt satte jag mig ner, då säger en av dom vid bordet jag kråktes igår, två gånger, jag bara du skojar men det gjorde han inte, så man skulle nog ha varit hemme en dag till. förstår inte varför man går till skolan så fort.   nå nå det var jo inte dte jag skulle säga, sitter mitt i mott den som har medicin, min talrik med soppa stod framför mig burken med youghurt bakaom den , helt plötsligt hade jag bytt plats på dessa två och skulle börja att äta av yogein kom på mig precis innan jag la skedden i. sen fcik jag jo världens skrattanfall, personen mitt i mott, Pia du är galen, haha det var lite roligt, haha.

Så kan det vara när man är stressat på jobbet,

Nu ska jag göra mat, ha en bra dag alla mina läsare puss kram

Onsdag 18/4

godmorgon!

Vet inte hur dte blir med skoldagen, en kollega är sjuk, Det är storskog, har inget i mott dtta, men det kan jo vara bra att veta om jag ska med eller inte, brukar inte följa med dom för att hon är sjuk behöver den andra att ha med sig en till. Får väl packa min ryggsäck med skogskläder, tag på mina kängor,  Vädret är väl sådär molningt just nu, men ska evt bli regn hos oss, då är dte inte så roligt men men så är dte.

Tror jag blir galen, har jo problam med värk och så, när dte gäller mina fingrar, men mestadels vänster, men nu har det börjat i den högra med, lillfingret gör ont fast när man böjde fingrarana var dte nog alla mer eller mindra, suck, sen är dte allt det andra med, Inte lätt att bli gammal, Gammal var väl till att tag i lite. Så gammal är jag inte, men med tanke på all värk man har så kan man börja att fundera.

När jag sitter här kom jag på, att till helgen ska det vist vara kattutstälning i Gislaved, inte för att jag är så intreseard av det hela men en gammal kompis till mig ska ditt, har inte träffat henne på säkert 28 år, Ska bli roligt, Sist de var där var jag där såg henne dock inte, så vi får se hur dte blir den här gången för nu börjar jag att bli vrål förkyld. jaja det kanske inte är meningen att vi ska träffas.

Så fort tiden går när man ska jobba nu är dte dags att göra sig klar för jobbet, så man inte kommer för sent.
Ha en bra dag
puss kram


Godmorgon

Godmorgon!

 Jag blir så trött på mig själv, var så godissugen igår så hälften hade räckt, höll på att bli tokig, då kom jag på att jag hade set en påse med bilar i skåpet, den hade legat där länge länge. men nu helt plötsligt är det borta, tur det för då frester den jo inte mig. Vad ska man göra för att bli av med det suget, mår dåligt om man inte äter och mår dåligt om man äter. HMMMM blir arg på mig själv.

VAd händer idag då inte så mycket mer än att jobba, på jobbet ska vi ha kalas bakade igår, men jag glömde jo att handla inte bra, inte hinner jag det nu innan heller. Får hoppas att vi löser det på något sätt. Det blir jo kalas andå.

Härliga vår.tycker jag nog kan komma nu, vissa stunder är den dock framme som igår var det härligt väder ute, och gcitvis andra dagar med, men inte riktigt den där värmen man vill att det ska vara, det är ca10plus greder,  fast våret kommer nog, kollade lite på en väder sida om, vädret resten av månade en tyvär såg det inte ut som det skulle bli bättre.

Varför går tiden så fort på morgonen, den bara springer iväg, nu snart dags att göra sig klar fast tror nog jag ska äta frukost innan så det inte blir som igår.

Ha en bra dag.
puss kram




Överraskat


Godmorgon alla mina läsare!

Härlig dag att vakna till,  Varit kallt i natt så jag på ett inlägg, minus 4,2 gr men när jag gcik upp visade tremometer 5.3 plus då, gott det för inte vill vi ha vinter igen men det är klart kommer säkert ett och annat baklslag.  Brukar vara så. Nu var dte 15 gr så man kankse kan sitta där ute fram på dagen med lite kaffe.

Min lördag blev inte som jag planerat den, eftyer det att jag skrev här, diskade jag satte igång en tvätt, sen tyckte jag att jag vill gå till sekundhand, men då sa Cissi att Fiia hade skickat att de skulle komma hitt. blev nästan chockat för dte var Fii och hennes Kille, Var länge sedan jag träffade han och det var länge sedan han var här. kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var.


Det var jätte trevligt och jag blev förstås jätte glad, det var väl lite lågt till att börja med men sedan satte det igång altså pratat  det var hur trevligt som helst. De stannade några timmar. Sen skulle de gå till hotellet för att åta mat, det ska vist vara ett bra ställe att äta på. måste teste det som privat person, men det är inte så ofta att min ekonomi tilllåter det. Vi får se.

Efter det besöket skulle jag vila för jag var trött, men det var inte lätt, barnen i lägenheten övanför sprang sina runder, vlir galen snart samt grannen bredvis spelade jätte högt iallafalll basen var högt. så dte blev ingen vila.

Det var jo älsklingen som gjorde vår mat, helstekt karre med vitlök späckat och potaisgratäng, pg var sådär, han frågade om vi vill ha franks och det ville jag, den är god, det är en mix man köper, men den har tydligen utgått och ersatt med en annan den var inte så god, men klart den gcik att äta men inte mer,

Idag är dte jag som ska göra maten då blir det kyckling ris currysås, mmm gott gott.

                                                     
 Måste bara få kommeterafredagen lets dance.

Det här paret har fått mycke kritik ut av juryn, så de hade verkligen haft hård träninmg och det skulle bli bättre sa de båda två, men vad händer då, Jo Tobias får hjärnsläpp tappar bort sig helt och hållit, så pga. fcik de kritik igen , pga det var dte många som sympati röstade på Camilla, för det ska jo inte vara Tobias skuld att hon åker, Men vad glömde folket jo att rösta på sina favoriter för de trodde att de skulle sitta säkert, men det är jo inte första gången man blir förvånat över en röstning. Så tyvär åkte Elena pavarotski ut. men inget att göra något åt.

Idag ska jag fortsätt amed det jag inte han igår tvätta lite sen damusga tvätta golvet, sen kanske man har tid med en liten promenad vitsipporna lockar mig, för dom vill jag ha. love it

Ha en bra dag
puss kram

lördag

Goddagens alla mina läsare.

Då var det lördag igen, tiden går fort, skönt att vara ledig två dagar. Vad ska man hitta på först bli det att diska för vi fikade igår efter det att Bengt och Emlie hade kommit det blev lite sent så då får man tag det på morgonen.  Bengt ska göra maten idag vitlökspäckat karre med något till kom inte ihåg vad dte var, kanske  potatis gratäng, vi får se.

Tror jag ska fortsätta med mina foton eller min garderop, har igentligen mycke att göra men mpste ha lust till det.

Har jagtalat om att jag har fått ny granne, han hör man minsan spelar rätt högt, så man höra basen rätt så ofta, kan vara lite jobbigt. så nu hör man alla grannarna, hon där uppe när hon har sina barn hemma då är dte barnrace hela dagen han som spelar, hmmm lite jobbigt är det allt när man är van vid att det är rätt så tyst. har tydligen haft väldigt tur med grannar innan.  vi får se hur det blir med tiden.

Nu ska jag tag disken vi ses eller hörs ha en bra lördag alla

Fredag den 13

Godmorgon

Så trött man kan vara , la mig rätt så tidgt igår innan kl 22, sen är ändå trött och voll einte stiga upp när klockan ringde, 5,30, låg väl 10 minuter längre, oj oj så jobbigt när man är så trött. förtfarande trött fast jag har drukit 2 koppar med kaffe, bara att hoppas på att dte kommer att hjälpa med en duch.


Som jag skrev igår hade jag möte igår, det gick bra, var lite så där småsaker man kan göra för att det kanske bli bättre.
Vi praratde bla om att ta foto på det som barnen gör, på rassten, göra ett kllage, hade varit roligt med det. men det gäller att få alla med på detta, kan vara svårt. Tar iallafall med mig kammeran idag.

När jag kom hem var jag riktigt trött, försökte att vila men det var svårt, hade precis somnat när det ringde på dörren, inte bara en gång utan flera gånger, men jag lätt det vara, eefter en stund hörde man att brevinkastet öppnade sig. tänkte att de ville se om miona sko var hemma, för jag var helt säker ppå att dt var några av barnen, Mycke riktigt där innan för på golvet låg det 3 smä söta påskliljor, tack så mycket vem ni än var.

De var så söta så.

Dagen först jobb tidgt hem idag sen blir det allt at städa, ikväll kommer min älskling och Emelie. Blir trevlig.

Just det fredag den 13, kanske man ska köpa en lott eller två, man kan jo vinna stort haha bara att hoppas på det. Annrs tror jag väl inte sådär mycke på att det är en otursdag, men det vill jo dagen visa.

HA en bra dag alla, puss kram

Godmorgon

Godmorgon!

Torsdagar brukar att vara en dag då jag slutar tidigt men inte idag, ska ha ett möte kl 1500 så det blir kl 16 jag ska jobba, men i morgon är dte tidgt. ska bli gott det.

många tankar som snurar i huvudet, hmm vad händer med mig och alla andra som går och är oroliga över sitt. Det löser sig säkert, tänk om mna kunne komma på någon bra lösning själv.
Men det gör man jo inte.

En sak jag skulle vilja vara att åka till det stället i Afrika som Robin var och jobba som volentär, men nur ska det gå till, då måste jag sälja allt jag har, sen börja om från början när jag kommer tillbaka, och värmen där nere hade jag nog inte klarat ändå. Så då kan man glömma det men dt hade varit jätte intrresant att få följa deras arbete samt gcitvis hjälpa till.

nånå jag får tänka videra,

Tiden går fort idag nu åter dags att göra sig klar inför jobbet.
Ha en bra dag puss kram

Ny dag, nya möjlighter??

Godmorgon alla läsare.

Jaha då har vi jobbat en hel dag, dagen var väl rätt ok, bara lite bråk. men jag förstår inte varför det kan vara så svårt att det ska vara rast vakt ute på rasterna för det är där allt händer, Jag är ute varje rast, men ofta är det bara jag, jag är ingen rast vakt, har igentligen bara en roll, som känns som man inte hinner med. Idag blir det hur många som helst, Vi har en extra person i vår klass idag, Så då kanse den går ut brukar att vara så, då hinner man kanske med lite annat idag. mycket man ska göra, fast man hinner inte med det.

Annrs var väl dagen ok, ett barn kom bort Pia du är dte bästa fröken jag har haft, det värmer då blir man glad, och alla dessa små kramer man får lite här och där, de värmer så klart de med.

Idag måste jag bli klart med mina tankar och funderingar på mitt joba, för i morogn ska jag träffa specialpedagogen. Spännade på ett sätt, föra gången jag var hos henne gcik det bra, tyckte att jag hade många bra ideer, Nu känns det som man bara hänger kvar på en skör tråd, jag ska bara göra mitt fram till sommaren, så varför tänka till det för nästa, hmmm nej, taskigt nej inte alls, för den som kommer tycker kanske inte lika som jag. jaja vi får se hur det går.

Ibland får tiden så fort så, man inner inte med det man ska skriva jo, hmm.
för någon dag sedan ringde min gumma, blev glad så klart alltid trevligt att prata med henne, men det hade varit ännu bättre att träffa henne, får hoppas att dte blir snart. Det är jo desa förbannade semster dagar som ställer till det. Iblband vill man bara ha mer, mer, men men hur som helst så blir dte semster då kommer jag, Hoppas att går bra för dig, det du/ni har framför er. Lycka till med allt, det kommer att gå jätte bra, se möjligheter inte problemmmen, puss kram love you, saknar som bara den.

Nu tror jag nog det är dags att göra mig klar vill inte komma för sent.

see you later

Tisdag

Godmorgon mina vänner

Idag känner jag mig trött, svårt att somna igår, tittade på den ya serien Alcatrax, den var bra men höll på till över 23, inte bra när man ska stiga upp tidigt. Stälde klockan till 5.15men låg till 5.50. uch då, men jag hinner, det är bara det att jag vill ha tid på morognen.

Det är med blandade känslor jag går till jobbet, ska bli nice att träffa alla barnen igen men sen tänker man på hur det igentligen är, då är dte inte så nice mer, men bara att hoppas att dagen går bra, Det är jo tisdag och klubben, yes roligt det ser jag fram mott.

Igår kom jag på  att jag ska ha ett möte på torsdag med specielapedagogen och har inte gjort iordning det jag skulle ha gjort så det får jag väl göra ikväll,

Gårdagen bjöds det på en massa film, första var det en film ocm grisen Wilbur och hans vänner, den var sött, efter det var det en film som hette något med hjärta, den förstod man skulle vara bra, typ snyft film, vilade en liten stund, sen såg jag filmen mycke riktigt så var det en snyftis... efter det var det sista filmen Alvin och gänget 2, den är bara för härlig.

I mellan alla dessa filmer så värmde jag på lite rester så vi kunnne äta, kvällen i övrigt bjöd på tv presentation på bonde söker fru, sen serien, just det bonde söker fru, skickade till Bnegt att han inte skulle glömma, skickade tillbaka varför jag sa d att det var en från orten, han kollade det närmasta han kom det var tingsryd, men jag menade klart min ort. Då undrade han om jag slulle söka ditt, tyckte minsan att det var det dumaste jag har hört blev faktisk sur på det, så jag bara svarade honom kort. GRRRR

Jag gjorde ett inlägg för någon dag sedan om hur jag känner mig, min gumma läste det, först skickade hon via chatten sen ringde hon, Tack söta du, blev på bättre humör, som jag alltid blir när du är i närheten av mig, Saknar dig jätte mycket. puss kram till dig.

Vädret, ja just dte, tråkigt regn och blåst, säkert kallt med, men i morogn skulle det bli värmare, men vad hjälper det då, det ska regna igen. inte för att vi har fått sådär mycket regn så det behövs men det är så attans tråkigt. tur vi inte har vår utflykt idag,

nej nu får jag göra mig klar se you later

Ha en bra dag. puss kram

Påskdagen


Pricis så här känner jag mig




Godförmiddag!

Idag känns dte inte ok är så trötthuvudet värker som bara den men det är strålande sol ute, så man borde gå ut och njuta lite, men tror det får vänta. trodde jag skulle bli pigg efter lite kaffe men nej då det blev jag inte alls det.
Hansa var här tog lite kaffe med mig, trevligt med sälskapp när man känner sig övergiven och ensam.

Vad ska dagen då bjuda på Cissi och jag vi ska firar påskdagen med anka hoppas det blir gott, det var faktisk billigt så därför köpte vi den. Sen ikväll så blir det Bingolotto med Leif Loket Olson och Jan Bylund, ja då hoppas vi på storvinst måste jo ändå vara vår tur nu.

Men innan desss tänkte jag göra klar ankan för ugnen det tar sig sin lilla tid sen kanske jag börjar med ett fotoalbum igen, kan inte beståmman mig vilket jag ska börja med. får väl dra lott. Kanske ska be cissi hjälpa mig för att se vilket det blir,

Påskafton var som vilken dag som helst somande med tårar i ögonen vaknade med tårar nästan på, inte blev det bättre av att gå ut och gå. Om man ska tag i problemmet, elller inte bör jo göra det innan det går för långt. kan inte svara på avrför dte är som det är, men hur som helst är det jobbigt. kvällen slutade med kvällen är din, ja ha vad blev det där, jo tårar förstås,

Kanske tittar in lite senare idag men nu ska jag nog börja med min matt först goggla lite på recept,

Ha en bra dag

påskafton 2012

                                            
                                     

Godmorgon Glad påsk all amina läsare. Ska lägga in lite bilder från gårdagen. tycker nog att de talar för sig själv.

Lite av vårt påsk bord,
mina gäster, undrar just hur de tänker.??


Gav jo mig själv ett påsk ägg,

mina fina påskharer som jag köppte ett år

Fiia slappar i soffan, kolla vad Cissi gör

Robin försöker att få igång sin data, detta lyckades han dcok inte med, hoppas han får den iordning den är jo inte alls gammal.


Haha så här blir Cissi av att skrapa sin lott. vinst javist 25 kr

Nu ska Fiia kolla sin lott, även hpon fcik en vinst 2* 25 kr

Robin även han en lott men tyvär ingen vinst,

även jag hade jo en lott så här blev jag över en vinst på 50 kr


Nu har då Hansa och Mia kommit för att  titta på bilderna, som tog lite tid innan han fick i ordning det, eftersom hans data var sönder fick vi tag det från hans kompis bilder som han lagt ut på fb, det funkade bra tyckte jag, Sol fattas dock hon var med sin kompis besviken på henne blev jag. men men inget påskägg till henne,

Ett litet test tog en bild från datan en av Robin kompisar som höll en orm, finn bild

Detta är en nosshörning som Mia fcik av Robin fin

Detta fat fick Hansa av Robin jätte fint

Jag fcik ett sallad bestick de är jätte fina, kommer upp på väggen idag

Detta fick Cissi ett jätte fint ansikte,

Ja du det var vår kväll, vad jag tycer jag har gjort mitt bästa för att det skulle bli trevligt men men.

Puss kram alla


Glad Påsk

Glad Påska till er alla!
Hoppas ni får en fin påsk, här blir det bara lite påskmat köttbullar skinka sill förstås ägg, lax, potatissallad med bröd till. Sen lite julmust inte så mycket. Det trevliga blir att alla barnen kommer hem, tyvär blir det så sent som efter kl 17 för då kommer Robins tåg in, men inget att göra något åt.

Har städat förberett det sista så nu blir det snart en duch, önskar nu att jag hade något påsk fint att sätta på sig, enj då det har jag inte alls, så det blir bara det vanliga.  Till kvällen kommer då ett par bekanta tilloss ska bli trevligt dte med, Då ska Robin visa bilder framn hans praktik ska bli nice.

Hoppas ni alla får en bra påsk tag hand ocm varandra
  glad Påsk till er all
Puss kram

Blåkulla!

Godmorgon alla läsare!

Idag är det då den stora färden ska gå till Blåkulla, vi blir många som ska åka, uch bli en kallt att fara idag så det gäller att klä sig varmt. Vi ses där ikväll någon gång mellan 1800-2000.
 Så här ser jag ut så det är bara att leta.

Innan jag far så har man en del att fixa till innan dess, ska försöka att gå ut idag, vete inte om jag mår bättre är fortfarande förkyld, magen känns ok just nu men jag har jo inte ätit heller. Det är inte så mycket som ska handlas idag dxok lite smågrejor, ska fixa påskägg med till mina barn, vad dte nu blir.

Det är mycket hysteri med det här som påsk släkt träffas och har roligt, men här blir det lugnt, det är fredag som Robin kommer hem då kommer fia med, då ska vi äta lite påskmat, gjorde sillen igår, fy så god den blev, tror tilloch med att den blir bättre än förra gången. , Efter det att vi har ätit ska Robin då prata om hans praktik resa även visa bilder och foto, Då på kvällen ska hansa och hennes fclickor komma med, då tror jag att jag ska bjuda på en chessecake, får se vad det bli.  Ja det är den dagen sen påskafton ska Robin åka tillbaka fast innan dess ska han jobba det blir en kång dag för han, men det fixar han. Hur som helst så hoppas jag på en trevlig kväll.

Glömde en sak, Cissi har köppt varsitt påskägg som vi ska leta efter även jag haha blir trevligt borde vara jag som gör detta. men nej inte det blev Cissi.

Påsken iövrigt blir lugnt precis som en vanlig helg.

Ha en super bra påsk alla läsare. kram

Sjuk

tj tja , har inte varit inne här på några dagar. händer inte så mycket ligger hemma mår skit, dålig i magen samt ont i hals öra, börjar bli jobbigt, blir inte magen bättre får jag nog gå till doktorn men jag tror jag är räd för det. något må det vara.  

Börjar närma sigtill Robin kommer hem, han kommer fredag, ska bli jätte bra, gör även en sill som jag har gjort innan som vi ska ha på vårt påskbord,  han sa att han och en kompis skulle titta på två st lägenheter där ser man, Får se hur det går, en anna sak är att Cissi har fått praktik, tror att hon ska börja den 15, godd luck till er båda två, hoppas det går bra..


Min goa gumman ringde igår rtrevligt att prata med henne, men oj var jag saknar henne, hon ska flytta till en annan lägenhet hoppas de kommer att trivas där, Känns lite sådär och be om ledigt när man är sjuk, men måste få till det så jag kan åka till henne, måste kolla in helgerna, har tyvär inte så många semester dag, det händer jo mycket, Bengt dotter ska tag student, och evt ett bröllup, så då går det lite dagar,
det fixar sig nog.

nu ska jag titta på unga mödra bra program, ha det gott mina läsare
puss kram

Söndag

Soligt och fint, men gud så kallt.

som jag skrev idag soligt, tänk om den endå var lika lysande igår, då kanske inte det hade varit så kallt, för vist var det kallt. Vi åkte till värnamo marknad, tog tåget ditt.

När vi hade kommit till typ Pelikanen ett område, ringde Robin och frågade om vi kom och hälsa på han, det kunne vi göra för dte var riktigt kallt, men gcik ändå till sluet som var vid, tinghuset tror jag nog att det var. där köpte jag fika som vi tog med oss, gud vilka goa typ liknade kammar det var. köpte även två limpor bröd, de kostade 10 kr pr limpa,.

ett annat fynd var ett par solglasögon 50 kr. även köpte vi tillsammans Cissi och jag 16 par strumper, för 100 kr. Det var verkligen billigt.

När vi har gått klart där gick vi upp till Robin han visade sig sitt rum, sen fikade vi. han och en annan tjej hade städat för det var deras tur, det var rätt så fint där, inte städningen så men själv uppehållsrummet. Robin visade nu filmen  från de olika fallen han gjorde. när han var i zambia.

vi hade en trevlig eftermiddag, vi tog tåget hem vid 16.30 tiden , sen handla till maten,  bengt gjorde maten igår som bestod av benfri kottlett klyftpotatis bea sås. det var gott. Fia följde med oss hem så hon blev bjuden på mat, trevligt att träffa henne. som alltid.

kvällen blev det tv, som vanligt men har haft en super trevlig lördag. nu ska jag tag hand om disken även sätta på en tvätt maskin.
HA en bra dag alla läsare, puss kram

RSS 2.0