Bil

Godmorgon!

En tanke jag har haft många gånger, kanske till omed skrivit det innan. men något som är önskvärd i min familj jo dte är en bil,, Idag fattar jag inte hur man kan klara sig utan den, har dock hjort i många år. Men innan fanns det nästan alla affärer som man behövde här i vårt samhälle, men nu nej inte. Då måste man nästan ha en bil, vist kan man tag bussen eller tåget, men då hamnar man bara i gislaved, Värnamo halmstad eller Jönköping.  Vist det är väl bra, men om man helt plötsligt får för sig att idag vill jag åka till Ullred, eller Smålänningen eller det nya köpcenteret utanför Gislaved, då går det helt ålötsligt inte alls. Då blir man lite fundersamt,

Till Helgen kommer mitt hjärta vet inte om hans dotter förljer med, men tex hade det varit bra om vi kunne ta en tjejdag inne på gekås tex, vi fyra. jaja det får vara en tanke bara.  en annan sak jag kom på just nu, skulle behöva doftolja till jobbet vi ska göra tvål samt badsalt, innan kunne man köpa det här, men det går inte nu, nu måste man åka till Gislaved, åka ditt bara för det blir en dyr historia, 80 kr fram tillbaka med busen för en person Det är dyrt.

Då fcik vi äntligen se den lilla prinsessan Estelle tycker hon ser ut som en söt bebis men frågan vem är hon mest lik, tycker hon är lik mamma lite,
Prinsessan Estelle-


Tiden går fort när man har roligt haha. Dags att göra sig klar för jobbet, sen får vi se vad som händer till helgen affären eller hemma.
Bye bye

Sista deltävling.

Godförmiddag!

Den här gången blir det inte så mycket skrivande om melodifestival, som de andra gångerna, De som gick videra var Danny med låten Amezing, samt Lisa milkovski, Jag gfastande dirkt fför Lisa lått tyckte den var så vacker så, absolut en av mina favoriter till finalen, Danny lått var sådär, han söng fel några gånger det gjorde att jag sågade han direkt, fast bakgrund dansarena var bra. en annan låt som jag tyckte var nra var Lotta ocgh Christer det blir en slager retig sådan hoppas att den går videra från andra chansen fast det är ett tufft fält,

Lika fint väder idag härligt härlig, så länge det varar, har jo hört att vi ska få ett bakslag redan i morogn hoppas de har fel.

 Så här har det varit några gånger, men nu är alla snö borta, härligt härligt, Vi vill inte ha mera nu,

Min lilla tös har åkt till Ullred skull med vilja ditt, men får vänta ingen lön ännu, fast det hade inte varit dumt att handla lite kläder, har bara trista kläder nu.

Min goa goa gumma ska snart flytta igen, samma område fast en på bottenvåningen. Blir bra för dom, Önskar dom alla lycka till med det när det närmare sig. Saknar min gumma, puss kram

Ha en bra dag,

Estelle Silvia Ewa Mary

Godmorgon
Vilken härlig dag idag Solen lyser dt blåser knappt något, så jag får göra det jag ska göra snabbt så man kan komma ut i solen och njuta av det fina vädret, härligt, Gud var vi behöver detta nu.

Då var det namn på vår lilla Prinsessa, Estelle Silvia ewa Mary, Kunne inte titta på dirktsändningen, fast jag hade velat, så fort jag hade möjlighet så kollade jag på datan, första tanke, hmm vad är detta för namn, så kan man inte hetta, men sen tänkte man till lite, Klart man kan heta Estelle tycker det är tt sött namn, och det kommer aldeles säkert att blir fler små flickor som kommer att heta så, den närmsta tiden. Önskar dem alla lycka i fram tiden.

Idag ska min pojk som är på sin praktik evt vara med i BBC de kommer i allafall ditt var han har sin praktik så jag måste kolla på nätet, tycker det är spänande hoppas han får en lite pratstund med FN generall sekretera, Vilken upplevlese han får vara med om.

Nog för idag kommer kanske in lite senare.
love till er alla

Prinsessa

Vilken historisk händelse man fcik vara med om denna fina dag, och dagen till ära riktigt strålande sol samt pluss grader, kan bara bli bra..

Vaknadelite sent idag men jag satte på tv, då satt de pratade med pressansvarig från hovet, jag tänkte oj nu har det hänt något, de berättade sen att Prins Daniel ska ha en presskonfrenes kl 7.00 så den skulle jag bara lyssna på. Då sa han att de hade blivit föräldara till en liten flicka 3280 gr 51 cm, kl 0426, och alla mådde bra. Han sa även till pressen att de skulle lämna dom i freda så de kunne njuta som vilken familj som helst.

Ett stort grattis till Kronprinsessan och prinen tiller först föda med alla lycka i fram tiden, ska ärligt säga att vist kom det tårar hjärtat bultade lite extra, just nu stollt över att vara svensk,

 Mycke kärlik och alla lycka till de nya föräldarana.


Godmorgon

Godmorgon!
var ett tag sedan men har varit så jätte trött så jag har inte orkat att sitta här. Jobba går väl såddär, har givitvis ont. Men bara att gilla läget.

Har inget hört från sonen som är i Afrika, är lite orolig för detta, men intalara mig själv att skulle det ha hänt något så hade någon hört av sig, 

Jag tro nog att jag börjar bli förvirat, Skulle ha min dosa till banken och den är pist borta
finns ingen stans, Stora frågan var har jag lagt den. GRRRRRRRRRRrn. Om inte jag hittar den får jag gå till banken köpa en ny, så det får vänta till jag får lön, Då jobbar jag hela dagen, sen har banken stängd, Kan jo inte be någon annan att hämta den heller eftersom det är en personlig sak. Jaja det löser sig nog med det.

Snart dags för jobbet igen, haha kom på en sak, var jo rätt så mycke snö igår, hade kommit ca 10cm under natten, så en del av barnen hade roligt, de byggde i snön, några flickor hade gjort en snögubbe som jag tyckte var så sött, skulle tag kort på den på min mobil, försökte flera gånger men tydligen blev det inget kort, synd, för den var så sött.  Idag är det inte alls lika mycket snö, skönt det hoppas det försvinner nu, vill ha vår.

Ha det gott nu,
kram

Jobb

En vecka går fort altså. sitter här med en oro för att gå till jobbet, Det är bad idag, vet inte om vi ska cykla eller gå, så det blir att ta med sig cyklen, och jag tror att det är jätte hallt ute, tror jag har en liten rädsla. för vem vill ramla, inte jag. fortfarande inte bra i knät efter min vurpa jag gjorde, ca 1, 1/2 vecka sedan, lite jobbigt är det men det får gå.

En sak var lite konstigt igår, jag tittatde på min mobil när klockan var 11.11 14.14 17.17, alla gånger på sammam dag med jämna siffror, betyder det något, Jag tyckte iallafall att det var lustigt, tittade en del på klockan för att jag väntade på att Robin skulle skicka ett sms att han hade kommit fram.

mina tankar går såklart mycke till han nu, han skickade igår att de hade kommit fram men han hade feber så jag hoppas att han mår bättre idag.

Händer mycket det här året, en som tar student, en som tar examen, eller kanske två. i alllaffall alla slutar skolan, semester förstås, evt bröllop kanske två, sen finns det säkert mycke mycke mer att glädjea åt. 2012 lär blir ett händelserik år, har aldrig varit på bröllup sen kanske det blir två, spännde ska det bli.

Emelie är kvar här, Roligt för Cissi tror att de hade det rätt skönt igår, bra det. Jag tror att jhon ska åka hem idag, men inte säker, Hon får gärna stanna kvar. Hon är mysig tjej.

Nu jobb Ha det gott
bye bye

Del tävling 3

Tja tja!

Har väl lugnat ner mig något, fast igår var jag inte speciellt glad, Hur kunn det hända att Björn Rannelid gcik videra kan jo inte sjunga än mi9ndre dansa. Jag kan förstå att de andra Artisterna inte gillade, speciellt mycket en del satser jo faktiskt allt de har för attt vinna, sen går de inte videra i allafall, just för att svenska folket röster på en sådan lått för att det är roligt, herre gud s'ger jag bara.

Igår var det väl inte så starkt startfält men några fanns det allt som var bra. Lite om låterna
 Yongblood med låten yongblood, inte alls konstigt att den gick till andra chansen, snygga killar eftersom det är många barn som  röster inte alls förvånat, Fast vet inte om jag tyckte att de sjöng bra, men men.

Maria Benhardi : Lugn piano lått inte alls bra, blev sist i startfältet.
Mattias Andreasson: Förlått mig, Klart jag gillade den, fast bara för att det var han, den gcik inte heller videra, det stod mellan han och Rahnelid för en final plats, Fan ett hån mott Mattias tycker synd om han idag. borde gått videra.
Love generartion: Just a little bit, glad att de inte gcik videra, i gillade inte alls dom.
Carolina Walin Peres:   sanningen.   Den var en fin lått tyvär tror jag det är en lått som växer jo mer man hör den, gcik inte videra den heller till andra röstningen.
Andreas Jonson: Love light, Bästa Andreas still,  trodde helt klart att den skulle gå till final, men icke andra chansen blev det.

Molly Sanden: Why am i carring. Tala om att man hade ändrat still hon kom ut som en riktig sexy, het var hon , låten var sådär, tyckte inte att hon sjöng lika bra som hon brukar, vill dock höra den på skiva för att lysna. låten given i Final, blev så med.
Sen då sista låten som jag redan har kommeneterat, herre gud skandall tycker jag nog.

Dettta var det sämsta startfältet hittils hoppas på att det blir bättre i Malm ö-..

Big Brother:
Jaha då var det dags igen nu startar BB som det kallas ett gäng som är isolerade i ett hus 100 daga, Alla tjater på oss om att Robin är med, men Cissi har kollat deras hem sida och det är han jo inte, För han är jo på sin praktik i Zambia. Men vem ska inte in i huset jo Hanna Wid????? vad hon hette bloggaren som alla talar om. Så nu blev jag allt nyfiken på detta med. Har inte den kanalen bra detta.

Kalas idag Sol fyller år, Grattis lilla tjejen.


Godmorgon

Godmorgon
 Jaha då kom dagen till slut var Robin åkte iväg, pratade med han i morse strax innan 6.30, då de skulle börja checka in, Kan jo säga att jag är avundsjuk på han, skulle också vilja åka på en sådan upplevelse.

läste precis på hans fb en som skrev ett inlägg om Big Brother. Jag sa det med till han , att det var kontigt att han skulle åka samtidgt som Big brother börjer på nytt, han har jo alltid sagt han vill ditt, jaja vi får se om han hamnar i Huset eller Zambia, tyvär så har jag inte den kanalen så jag kan inte se själv, fast det dröjer nog inte länge innan man får reda på detta. JAg hoppas i mitt inre att et är Zambia han åker till, annars har han ljugit för mig, HMMMM jaja vi får se vad som händer men jag tror nog att det är Afrika.

Nog om det kommer skriva mer om huset om det nu är så.

Vad dagen innehåller vet jag inte, inte alls lika fint väder som igår, mulet grått disit, ibland regn ibland snö. Jag vill ha vår vår, Nuuuuuuuuuuuuuuuu..

Haha fcik precis ett sms att de har kommit fram nu. Till London. Fast det klart det skrev han inte. Hmmmmmmmmmm.



Kväll

Tja

Jaha då var snart den här kvällen slut, haft symöte de fcik planka som jag gjorde själv , de tyckte det var gott, det var det med. Fick inte handarbetat så mycket idag, bara lite prat mycke att prata om. Tänker speciellt på en av tjejerna som förlorade sin pappa häromdagen i canser. fruktansvär sjukdom.

men kvällen bra, de gcik sen kom fia och cissi, en liten stund efter det kom Bengt och emelie, så ikväll har det verkligen varit fullt upp. skönt på ett sätt, I natt åker Robin till Göteborg för att sedan flyga til London, jag ska stiga upp vid 6.15 för att prata med han det sista innan han åker, han ska vara borta i 5 veckor. men nu blir det natten här.
Godnatt

Fredag!

Hallo
JAha då har denna här veckan gått med, tiden går så jätte fort. idag var det bara 0.9 minus grader det går åt rätt håll, hoppas snart man blir av med snön. Vist är det fint ute det går inte att komma ifrån, men nu fram så kommer det att hända en del med vår natur, så det vill man även se. Jorden vaknar från sitt Ide, härligt härligt.

Idag komme min älskling hitt om Eme följer md vet jag inte. vi får se. Ska även ha symöte, och jag vet inte vad jag ska bjuda på. funderar på en rotfrukt gratäng eller rostade sådanna, elller rent av plannka, eller göra mat i min lergryta, möjligheterna är många, gäller bara att komma på vad det ska bli. får helst vara grattis och gott med. haah.

I morse när jag satt mig i soffan kom jag på sådär helt plötsligt att jag behöver en ny soffa, herre gud så slien den är just där var jag brukar att sitta, snart sitter man på golvet, en sådan kanske, eller inte gillar inte lösa dyner, bara dröm än så länge och får väl vara så hur långe som helst. vill föresten ha ett helt nytt möblemang över allt. Läste ett inlägg en av mina vänner på fb, ung inte haft något jobb, tror inte heller att papppan har det, men de hade köpt en ny soffa, för 8000kr undrar hur de har råd, inte nog med det. Det barnet har fler sko än vad jag har. altså minst 20 par, och bebisen är ca 5 mdr. Tala om att bli bortskämd. Är jag avundsvuk, nej inte alls, det finns bara ingen rättvisa i vårt land.

åh vad jag längtar lysnade precis på vädret 3.5 plus grader idag även fredag men det blir jo frost på nätterna så snön lär jo inte försvinna än, men snart snart hoppas. längtar ill barrmark.

Nej nu ska jag se vad jag ska bjuda på för mat,
Ha en bra dag alla
puss kram

Zambia

Tja mina läsare,
Inte alltid lika roligt att städa men när det gjort känner man sig så nöjd så. Mitt i städningen vad händer då, får såklart ont i höften, på höger sida som om det inte räckte med vänster knä. Men det var bara att ta en paus, nu känns det bättre.

Oj måste bara få skriva av mig, som ni vet så ska min pojk till Afrika närmare bestämt Zambia,  är orolig på något sätt att de trotts allt inte kommer iväg, han ska åka från Värnamo i morgon natt för att flyga från Götebog till london, tror de skulle flyga vid 8.00, nästa plan går sedan runt lunch för att tag dom till Eteopen, sen videra till Zambia.

 Robin ska till Lusaka som är huvudstaden i Zambia, de är tre st som ska dela på ett boende. HAn ska praktisera på ett sportcentrum, sedan ska de även ut i Buchen samt besöka Wiktoriafallen, Tror nog jag är lite avundsjuk på han, vilken upplevelse som han får göra, kan förstå att han är nervös när jag är det. Hoppas verkligen att de får en toppen praktik samt att han får en upplevelsa för livet.
Tror jag ska packa ner mig i hans väska. Lycka till med resan nu Ha det så bra.

Puss kram

Vacination!

Godförmiddag!
Skulle ha skrivit igår om detta men fcik besök av lilla fia lotta, trevligt att hon kommer lite då och då.
Igår satte jag på tv och slö tittade på nyheterna, precis när jag tittade på var det ett inslag om en tjej, som hade fått en sjukdom efter Vacination av svininfluensa, som alla kom ihåg var dte massvacination av alla, vi var indelat i olika åldrar för att alla skulle få spruta, just då var jag sjuk, eller sjuk jag jobbade men jag gcik på medicin och fcik inte ta det, inte helt säkerr tror det var pencilin, fick i allafall dubbelkur, så jag fcik inte tag den, kommer ihåg hur orolig jag var inför detta att jag inte skulle få tag den, för när jag var klar med min medicin hade de slutat med massvacination, det hade säkert gått att få den endå, men det var jo bara krångligt. Som sagt idag är jag glad, speciellt efter att ha set inslaget samt läst om henne. Hon heter Ida och har inte ens fyllt 30 år.

Det första hag fick se var hennes snea ansikte, läppen hängde nog ca 2 cm ned på hakan, hon var svagi bennen och armar, hon hade efter sin vacination fått en sjukdom som satte sig på lungerna, kommer inte ihåg vad den hette, men det var vist risk för att det kunne bli, så.  man har jo hört talas om Narkoepsi men detta nej och hon var jo äldre med, fy så glad man blev, men känner ändå oro för alla som har tagit den. En sak är säker att nästa gång de rekomendera en sådan kommer jag definitivt att tacka nej, om inte de har prövat den innan, Inte bara det, verkan på den har vist inte varit så, i en studie har det visat sig att 6 persone har dött i vårt land var ca 75% av befolkning tog den sen in tysklnad var det bara 31 % som gjorde Polen inga resultatet var det samma, Så varför. Försökte länka men hittde inte, allt detta stod i gårdagens aftonblad, 14/2.

Narrs var väl dagen ok, hade tänkt göra lite nytta hemma men icke, efter det att fia gcik fastade jag vid en film sen vilade jag dags för mat, sen var det kväll, Tiden går fort även om man är hemma.

Benet känns bättre inte lika blått som innan och svullnaden har gått ner jätte mycket, numera ser man att dte är ett knä, men visa delar känns inte så bra.

Puss kram

Alla hjärtansdag

Åter igen Alla hjärtansdag, puss kram på er alla.
Vaknade typ vid 7.30 hade vaknat innan men ville inte gå upp, men nu var jag tvungen behövde gå på toa.

sen skulle jag sätta mig vid datn då såg jag att det stod något som inte var där innan, blev så klart nyfiken, det var till mig, tack snälla goa älskade Cissi så fint så rörd jag blev tårarna rann nedför mina kinder, så fint så gulligt, ska verkligen tag till mig texten. Love you.

Som jag skrev innan ska tag till mig texten, tack Cissi

Fick även en sött nalle samt chocklad hjärtan.

Nu står allt på översta hyllan i bokhyllan. så fint så.

Ha en bra alla hjärtansdag puss kram

Doktorn

Tja Tja.
Först får jag allt berätta lit om söndagen, som jag sagt innan kom min pojk hem, Hansa och flickorna kom hit med på fika för vist ville de traffa han innan han åkte. Ska säga det känns jätte kontigt innan kunne det tag flera veckor innan man såg han här hemma, men nu känns det som det är en evighet till nsäta gång. hoppas att allt går bra med han och att dte är en bra praktik han ska göra i Zambia..


Var hos doktorn tänkte måste jo kolla upp mitt knä så det inte var något alvarligt med dett, Fick en tid till kl 1000, väckte Cissi så hon fcik minsan följa med mig, de gjorde hon var rätt för att jag skulle halka omkul, igen . Hos doktorn fcik jag komma in med en gång han frågade vad jag gjort jag berättade. han tyckte att det var bäst att kolla upp det, så jag skulle få sjuktaxi, väntade på den i1, 30 minuter. inte klokt altså. framme i Gislaved gcik det snabbt på röntgen de tog ett kort när jag stod på en pall med det ena benet, samt när jag låg ner från alla håll, sen var dte klart, jaha vad hände nu, jag fcik vänta igen på taxi, fast denna gången bara ca 1 timme,  väl framme hos doktorn så hade han middags stängt fcik då vänta 10 minuter, men det var skönt att stå ute, komin han sa att jag skulle till sjukgymnast gick till henne fcik lite övningar som jag ska göra. vill jo inte ha en propp. fcik låna en krycka så jag kan avlasta mig lite. men gud så jobbigt det är, och då är dte bara en.

En kollega gcik förbi mig utan att hälsa, men hon visste nog inte att dte var jag. såg väl ut som en gammal tant. Cissi skulle möta mig hon tyckte med att det såg ut så, hmm blir man glad, jaja vi skrattade åt det hela.

En av mina kompisar vars pappa har fått canser tänker på henne måste vara jobbigt trotts att han är till åren, de vaggar över han men han vill inte att barnbarn ska komma hem, de ska minnas han som han var innan, klok inställning.  Hoppas det kommer gå bra. en annan kompis frågade henne om symöte men hon ville att vi kör som vanligt på fredag, det är hos mog, kan vara skönt för henne att få ett break i det vanliga som hon har annars.

Tänke på min kära gumma och hennes pojkvän glad att hon verkar ha fått en bra kompis, som tar ut henne på olika  saker bra det.
Saknar henne mycket. snart snart vill jag till henne men nu får det vänta, hade man haft någon som kunne köra då kunne man ha gjort det i några dagar nu när jag ändå är hemma, för som det känns nu, måste jag vara hemma hela veckan.

Ha det gott alla

söndag

Tja
Idag ska min pojk komma hem, äta lite mat hos sin mamma, gissa vad han har beställt jo frikadeller ris och currysås, tror nog det tillhör alla mina barn favorit mat även en del vänner. Det är en Danska rätt, jag älskar det.

Nog om det som jag berättade igår cyklade jag omkul, tänkte visa en bild på mitt knää om det nu gårDet gick, känner nog att allt inte står rätt i så i morogn måste jag gå till doktorn, tror även att min armbåge fcik sig en smäll, helt ärlig är väldigt orolig över detta, ok gips på armen blir det nog inte, eftersom det är sparsamma med det. men benet mycket möjligt hur det nu ska gå till, vill inte detta, nog det värsta som kan hända mig.

Nu ser jag fram mott att min pojk kommer hem, trevligt det ska bli

deltävling nr 2

Ska försöka att säga vad jag tycker efter varje omgång av melodifestivalen.

1. Soldier med Ulrik Munter cool kille blott a 18 år, rätt ok lått kan gå till final, skrev jag, det gjorde han med.
2. Baby Doll med Topcats en svängig rcok a billy låt glad man ville bara dansa till den.
3. Sonja A ldin Helt vanlig Sonja lått, inget för min smak.
4. Andreas Lundstedt, Aldig Aldrig, den låten gillade jag trodde nog den skulle gå videra till andra chansen men nej det gjorde den inte.
5. Timoty Stormande hav, en typisk Timoty lått en lått som jag inte tyckte skulle gå videra fast det gjorde den till andra chansen.
6. David Lindgren. Shout it out.. yes vilken lått vilken kille fullt öss  hoppas den skulle gå till final det gjorde den med.
7. Mini oh eller vad de nu hittade en kataastroff i mitt tycke.
8. Tomas De Leva. Ge aldrig upp. Gillade hans lått trodde den skulle gå videra till final, om inte annat andra chansen men nej det gcik inte.

De som gcik videra till final var Ulrik Munter samt David Lindgren, andra chansen Top cats och Timoty.
Denna gången var de i Göteborg rätt ok startfält.

tjav

vurpa

Tja tja!
Var så jätte glad att det var fredag och slut på jobbe dagen, hem städa sen ha en lugn mys fredagkväll, men men  det ville inte vår herre. Cyklade hem tänkte gud så skönt att det börjar att tag på snön, cykelvägen var nästan helt bar från snö och is, vad jag senare befarade var att vägen inte var så. Brukar att titta fram år på vägen för att se om det är hallt, men men det hann jag inte, sen bara låg jag där och ont gjorde det. Det gcik ett par med en hund framför mig, de bara vände sig om för att sedan gå videra, tur man inte vet vem de var, för det gör man bara inte. man fundera vad är dte med mänsklighetn idag.  Vad jag inte visste var att det kom ett par bakom med också, efter det att kjag hade legat där, frugan där kom fram med en gång frågade hur det hade gått, jag sa att det hade nog gått rätt bra, ont i knäet samt axel men ingen fara vad jag tro. Tack snälla du för att du stannade och frågade, man kan jo aldrig veta vad som har hänt, damen i fråga hjalp mig upp med cyel samt mina byxor och väska, Sen gcik jag resten av vägen, bara kände att det gjorde ont i knät, det kändes som det var blött och var orolig för att även byxorna har gått sönder. ville inte titta ville bara hem. Hade en bitt hem, men det gcik bra.  Tittade sen när jag kom hem, hjälp vilket knä, blåsvart lilla samt rejält svullet. hämtade en kylklam i frysen la det på knäet, tror nog det hjalp det svulna att gå ner, la mig på soffan, men den på försökte att vila lite, sen kom frossan gud var jag fröss, cissi hade nu vknat så hon gav mig ännu en filt hämtade mins sockar , bäddade in mig idet, men jag frös fortfarande speciellt om mina fötter, hon hämtade till sist sitt varme bälte för att lägga runt föttrena. det hjalp.

Sen tänkte jag hur i hela världen ska jag kunna komma till värnamo, men det blev inget igår, tänkte se idag hur det är. men frågan är om jag inte ska kolla det. kan gå på det samt öven stå med hela min tyngd, men fortfarande svullet. HMMM fundera fortfarande på hur jag ska komma ditt. Inte så lätt när man inte har bil, fat det hade inte hjälpt mig kunne inte köra själv,

Så här sitter jag nu, får se om jag kommer in,

I morogn ska Robin komma hem en runda innan han ska åka på sin praktik, han åker på fredag. spaänade.

Ha en bra dag, kram

Lan

Vet ni jag är så trött på det här kalla vädret, igår var det viserligen bara -4gr det var härligt ute, idag -8gr samt blåst gissa om det blir kallt, så det gäller att klä på sig varmt.

HAr ett tryck i bröstet ganska så obehagligt måste hämta min medicin idag, får se om det har ett samband, skulle hämta de när jag fcik min lön, fast det gcik inte för att det hade dragits fler pengar från mitt konto än vad jag trodde, men nu är man av med den. Kan väl vara skönt. FAst på något sätt tycker man att min hälsa ska gå lite före.
Har en del som jag verkligen oroa mig för, bara att håla tummerna för att allt är som det ska.
Läste ommin son i dagens tidning, glat överraskat visste inget. haha. Han läser till fritdsledeare och till helgen ska de ha en lan för ungdomar, de ska visa att man kan ha ett nyttigt alternativ i stället för alla skräp som man annrs dricker och äter.  Ska komme en från A BF och hålla föresläsning om hälsan och mat, mycket bra tycker jag. Hoppas det kommer att gå bra för de ungdomar som fixar detta, De lägger ner jätte mycket tid på detta. Lycka till.
Så brukar det se ut, fast nu ska de satsa på det hälsosamma, har tyvär ingen bild på det.
 en annsak var med i en tävling, fissa jag vann ett par glasögon, det värsta med det är att jag kan nog inte utnjutja detta, man måste göra en synundersökning i Götebog eller stockholm, för det har inga här runt om kring, allt innan den 15februari, får hoppas det fixar sig, vore roligt att kunna utnjutja detta.


Försökte med bild gcik inte så bra,

Gud var jag känner för att vara ledig saknar min goa gumma och hennes pojkvän så jätte mycket.

HA det bra där ute, kram


Hur?

Tja!

Ett ämne som oroa många, frågan är hur tänker man. Det sista nu är att man ska ha möjlighet till att jobba till man är 75 år. Inte klokt, jag som knappt orkar jobba nu, och för frisk för att vara sjuk, Jag har det tufft med ekonomin men ser ändå fram mot att bli pensionär, har bara några år kvar till det, så jag börjar att längta somdet ser ut just nu. Men det de ställer till med nu kommer att göra det ännu svårare, klart att de flesta vill ha det så bra som  möjligt, der säger att man ska ha den möjligheten, men vad händer med dom som inte kan eller han den möjligheten, Jag går till ex  till mitt jobb med värk varje dag, omskolade mig just för att jag skulle orka att jobba till 65, utan att bli sjukskriven, för just att jag ville jobba fram till des, men nu vet i sjutton hur det ska gå. Blir bara så arg.

Vet ni en sak är tröt på vintern vill ha vår nu. men icke vintern hat ett krepp om oss. skulle bli plus grader nästa vecka, men nej då nu har de minus grader hela den veckan med, tillm snö. vill inte, tänk om man unne tag semester till ett lite varmare land, det hade varit så skönt så.

Vet ni vi gjorde batik igår på Tshirt det ble´v riktigt fint det, tro minsan att jag ska köpa mig en vit tshirt som jag kan  göra, blev jätte fina kanske ska tag en bild på det hela. kan tänka på det nästa vecka.

Vill ha en massa semester dagar så man kan vara ledig sportlov nästa vecka, men inga dagar att tag ut shit altså. men bara att gilla läget.



Lördag

God morgon alla bloggare.

Lördagen gcik rätt ok, mitt hjärta gjorde mat, Gör han rätt ofta när han är här, Igår testade vi ett recept som var i vårt reklam blad för ica, Det var hel kyckling med rotfrukter samt lite annat i ugnen, det var gott, kan skriva receptet lite senare, tog tyvär ingen bild på det, hann inte med detta.

Själv höll jag på med mitt fotoalbum till sonen, Det tar sin lilla tid att göra det fint, men det blir nog klart någongång, sen ska jag göra två till.

Året stora händelse börjadde igår, Melodifestival, Programledera Ginna Sarah, Helena gjorde ett suverent jobb, bästa programlederna på länge, tro det är första året som jag inte har något att klaga på när det gäller programlederna, de andra året har det alltid varit minst en.

Själva startfältet var väl inte så där starkt så när man tittade på namnen som var det lätt att tro vilka som gcik videra, men nej då det blev inte alls så.

Lite om de olika bidragen, vad jag tycker.
1: Shan banan. sta banan:,  Glad låt, lite tjatig många barn favorit, blir en plåga på Radio, personligt tyckte jag inte den skulle gå videra.
2. Abalone DOTS : på väg,   En låt som säkert blir bra med tiden, en spelade banjo, cello, Nyckelharpa, rätt fin lått men ingen hitt.
3. The Moniker: I want to be Chris Isaaak.  Den gillade jag tror det är en lått som växer med tiden, trodde helt klart att den skulle gå till andra röstningen, men icke.
4: Afro dite: The boy cant dance: Vanlig diskolått från deras tid 70 talet, Förvånat att de inte gick videra, blev nog de själva med.
5: Dead by april: Mysteri.. Hårdrock inget för mig fast vissa delar av sången var riktigt bra.
6: Marie Serneholt.  Vanlig slager lått lite förvånat att hon inte gcik videra, trodde jag nog att hon skulle.
7: Thorsten Flink o revolutionsorkestern.  TRor jag dömde den hör låter innan den ens spelade, tror vd eftertanke att den har nog en del att säga, men en sak säkert Torsten kan inte sjunga.
8: Loreen: Euphoria. Gillade hennes dans mycket facienerat av detta, vissa delar av hennes lått super bra, dock ingen av mina favoriter. Kan ha med att göra att jag inte tycker om henne sen innan.

Vilka gik videra.
Globben Loreen: Euphoria. Dead by April:Mysteri.. Loreen trodde jag nog skulle gå videra efter att ha hört henne en gång till, de andra trodda jag nog andra chansen.
Andra chansen: Torsten Flink o Shan banan, Att Torsten gcik videra lite svårt att förstå, men som jag skrev innan har hans text säkert något bra. För inte var det rösten som var bra.. Själv rtrodde jag nog att båder Marie Och afrodite var med bland de som skulle gå videra. men bevisat ännu en gång hur viktigt det är att rösta på sin favoritt.

Ha det gott

Dags igen.

Först vill jag bara tala om hur jädrans kallt det var i natt, minus 20.4 som mest vad jag såg, Och vem gick ut i det jo kära hjärtat, han skulle träna, fy vilken energi man har då, jag väljer minsan att vara kvar inne.
Bortset från att det är kallt har vi haft otroligt fina dagar,

Då var det dags för året hetaste ämne, ska bli intresant satt följa detta för vist ska man titta, har inte läst så mycket om det inför året, mer än att de säger att det inte går att förhand tippa vem som vinner. försökte lägga in en bild på progarmlederna, Helena Bergstrand, Sarah dawn Finneer, samt en till som jag inte vet namnet på. kommer säkert inlägg på vad jag tyckte om detta.

Börjar bli trött har varit uppe sen kl 6.15 idag kunne inte sova mer av olika anledningar.

Just det, Cissi råkade skriva på Fb om att hon var trött på det springande och hoppande, inget mer,  en av hennes vänner tog tydligen detta väldigt personligt , vilket tjavs det blev, visste nästa att det skulle bli så, för jag tror nog att hon ofta hamnar i olika diskutioner, skit samma, sanning är att de springer runt hela dagerna på helgerna och det är f.. inte normalt, vist ska barn leka men då är dte lek, inte springa runt och hoppas, så nu får vi se, Det har varit jätte tyst här sen i går kväll, efter det att Cissi skrev det, tills nu, klockan  ca 9.30 Ska bli spännade att se.

Ha en bra dag alla lovers
kram

Kallt

Tja
Vintern har tagit ett grepp om oss, kallt ska det bli upp till 15 minus på dagen nu under helgen. fy för den. sen har de lvat snö med fast mesta på den östra sidan, hoppas vi slipper detta, vi har snö nu så det räcker, det har de säkert där med,
Pratas väldigt mycket om snö kanon, ett lågtryck som kommer från havet ska fortsärra in men eftersom det är så kallt på land kommer det inte in utan ligger som ett stort bälte vid kusten det innebär att det kommer väldigt mycke snö där. upp till ca 40 cm,
Nog om detta.

Till helgen ska mitt hjärta komma hitt, fast just nu ligger han med feber hemma så vi får väl hoppas på att han blir bättre tills i morogn.

Jobet ska fira en som har fyllt 40 år, skulle ha varit med fast fick tacka nej eftersom jag har så ont i min mage, jobbigt är det.


Ha det gott där ute i kylan
kram

Blåa

Tja!
Måste berätta lite, igår när jag vaknade kändes precis som jag skulle gråta vilken minut som helst, men som tur var blev det inget, Jag hatar när det är så, undrar varför det blir så ibland. Hur som helst tycker jag det är jobbigt för man vet aldrig när tårarna börjar att rulla ned för kinderna.

Dagen gcik rätt bra, jobbet på skolan var väl lite sådär, senare på em hade vi på vårt mdr program, bad, eftersom det var kallt fik man väja bad eller skidsko, jag hade två barn, två personal, inte klokt, en av barnen åkte skridsko en badade. Det v ar skönt väder och jätte många som åkte. var en lång dag

Fick gå tillbaka själv hade igentligen bestämt med en kollega att jag skulle åka hem med henne, men ändrade mig eftersom de andra skulle gå hem samtidigt som mig. Det belv nu inte så, Så jag fcik gå själv upp till skolan  var tvungen för där stod min cykel och jag ville inte att den skulle stå där....

KOm hem efter 17 någon gång var så trött ont i benen, vilade en stund medan cissi handlade lagade mat, vilade ca 30 minuter fast låg lite längre tid på soffan, hade som sagt ont i benen..

Kollade lite på tv sen på kvällen, tänkte nej nu går jag och lägger mig. gjorde mig klar för natten, tittar på mina ben de är rejällt svulna det ena benet är lite blåaktig, Gud så räd jag blev, satt en stund funderade ropade på cissi hon fcik koma titta så jag hade någon annan som tittade så det inte bara var jag, kom på då att man kunne torka benet lite, för jag hade jo haft en blå handduk, och vist var dt den som hade luddat, Det var så gott att få veta att det inte var en propp för vist är man orolig för det.

Ny dag blir nog skridsko idag med, den här gången med skolan, så det blir att klä sig varmt idag med, för kallt är det minsan, bara att hoppas att det blir bättre under dagen.

Ha en bra dag
kram

RSS 2.0