Godmorgon!

Då var det dags igen efter 5 veckors ledighet. Kommer säkert gå bra, dagen börjar med föreläsning hela förmiddagen, sen rast, sen planering. Sen avslutad med personalkonferens, första gången vi kan vara med alla på fritds. Eftersom det hände med översvämning i lägenhet, känns jag nog inte så utvilat, men det får gå. Hur som helst så ska det bli bra att träffa alla barnen igen, nya som gamla. Ska även bli spännande att se vilken skolsameverkan jag får förutom det jag redan har. Blir inte så långt inlägg, måste äta frukost samt duscha. Ha det gott Puss kram

lördag 9/8

Godmorgon!
Ny dag nya möjligheter sägs det. Börjar känna mig lugn i sinnet. ja du det tog två veckor det

Igår var vi i Ullared köppte nya mattor. även jacka en till mig o e till Cissi. köpte även en ny tv. Så nu har även jag en ledtv. nästa köp blir en till Cissi. får spara till en. min tv var billig. ca 3000 kr. Billigt ja det var det nog. ljudet är så där. Hoppas det blir bättre med en Hdmi kabel. vi har en men frågan är var deb finns.

ja livet är så nu. vet inte var mina saker är. vist finns det saker man saknar redan.

Städat i dag så nu ska mattorna fram. blir spännade.
ska göra mig klar handla lite innnan. Conrad kommer även vila lite.

Ha det gott
puss kram

Fortsättning

Godmorgon
Igår gick färden till Jönköping och ikea. köpte någon förvaring till kök. en lång malm till hallen en skohylla. en hylla till badrummet som jag trodde man kunde sätta upp utan att skada våtrumstapet. Det gick så där. B får tag med den till Ikea o fråga.

sen var det lite småsaker. så idag hoppas jag att alla saker som finns i lägenheten. får sin plats. fasiken trött på detta. idag tror jag soffan kommer hit. i hope. se om vi får igång tv. man kan ha tur ibland.

känns lite bättre psykiskt nu. när allt börjar falla på plats. nåste få tag på sjukhus ska ditt nästa måndag. Det är mycket sådana saker som måste ramla på plats med.

just nu saknar jag o internet och tvkanalerna.

översvämning dag 5

Igår torsdag var sanering killen här. vi gick igenom vad jag har hittat som är evt. skadat. i princip allt som är av träd. böcker cd skivor. en dek kläder som var i förrådet. osv

igår tog vi upp sängen. härligt det var. just det den är av massiv fyre och lackat där för klarade den sig. Idag hoppas jag kunde tag min möblemang. verkar även det ok. skönt det. får en viss ersättning för det skadade. tyvärr sjunker det snabbt i värde. tänk på det man förlorar mycket på en sådan händelse.

Idag ny tripp till jönköping köpa någon hylla typ billy byråer så jag kan lägga mina viktga saker och kläder. sen lite annat smått och gott.

Man känner sig isolerat fr yttervärlden. ingen tv kanaler o inget internet. det börjar bli en anning jobbigt. Som tur är har det varit fint väder. så vi har kunnat sitta på altan och pratat.
Hoppas jag kan släppa allt senast måndag.

Då får ett nytt kapitel börja i mitt liv.





Svårt att se. men detta är mitt nya köksbord. och sängen som äntligen kom på plsts.

nu frukost
ha en bra dag
puss kram :-)

RSS 2.0