Tja Tja,

Snart advent gud så fort tiden går, känner jag hinner inte med. Men det gör man jo ändå, Förstsår inte varför man har så stora krav på sig själv, hmm undrar just det. Hur det än må vara så blir det jul ändå, 
 
veckan varit sådär, känner mig inte riktigt i form, tror jag fått en höst depration med, jobbigt är det. men men det går väl över.. igår hade jag en jobbar kompis på besök, göra lite extra för henne för att hon hade fyllt år, vi hade det jätte trevligt. jag hade gjort en planka. det var populärt, trevligt att höra, hon sa även att den hon åt sist så smakade min bättre, inte dåligt så jag slår en resurang, välkänd sådan med, Roligt att höra, haha, Hon hade med sig Per moberg vita vin, det var gott tyckte jag, fick även en liten jultjärna av henne, den var jätte sött. 
Detta kan  jag säga det behövde jag, kom på rätt tid, Vi hade en super trevlig kväll, Tack snälla du för en unerbar kväll. Det får vi göra om många gånger,
 
Som jag skrivit i tidtgare inläg så tog vi fönstern i helgen, så det var bara att tag fram stakernaoch annat, jag sa tidigast idag ska de upp, Men Cissi hade varit så duktig så när jag kom hem från jobbet i onsdags så stod de där, det var så fint så, tack till Cissi med, 
 
i morgon ska vi baka hos Hansa hoppas jag mår bättre då, ska även ha lite jul mat då, vet inte om jag ska göra mina kött bullar eller köpa färdiga.. Vi får se hoppas vi får en trevlig dag, ikv'll kommer sonen hem, han beställte frikadeller ris och curry, så det blir vår fredgs mat. 
JUst det hon har börjat att blogga med, roligt... I helgen hoppas jag även få träffa min älskling, var s¨lännnnnnnge sedan jag träffade dom. känns om en evighet sedan, han måste ha växt en del nu. 
 
Vinter vinter, ja du kallt kan jag säga att dte är, det ska bli kallera, men men snö, nej ingen snö än så lång, de hade fått en del i jönköping, men vi har inget , men det kommer nog... PÅ söndag är dte som sagt var första advent och julskyltning, här och Gislaved, får se var vi hamnar, 
 
Nu kan jag börja att räkna ner dagaran til jag ska till min gumman, gud var jag längtar till henne, Du vet väl att jag alltid är med dig, sitter på din höger axel, puss kram älskade vän, saknar dig massor. 
 
Ha det gott alla ni andra
puss kram
 
 

Älskling helg!!!

 
                                   
 
Igår kom mitt hjårta hitt, varnade ha  med att jag mådde dåligt, så han visste det. klart att han kommer ändå, tyckte bara det var tråkigt för han. igår var jag sådär ok, hade i allafall lust att gå ut och få lite luft men det blev inget med det, försökte att städa men jag orkade inget.. 
 
Gjorde mat gjorde något som heter Vinter gryta, ett recept jag fått av en kompis, tack för det. Vi hade potatis till detta.... Cissi bakade så fina lussekatter med tvist, de var så goda så. verkligen värt att pröva...
 
På kvällen kollade vi på x factor och det v ar Malcolm som åkte ut, rätt tyckte jag han är redan stor och kan redan ge sig ut på turne, igår höll jag på Awa, och Benny, Awa var duktig ja Benny med för den delen. Hoppas de klara sig hela vägen till finalen...
 
Idag har jag kännt mig pigg för en gångs skuld det känns underbart, jag har städat så nu kan man tag det lugnt resten av dagen, Cissi har strykit alla julgardiner, får se om vi kan tag fönstern i morgon, jag har värk hela tiden i höger arm måste nog gå till doktorn med det. på tal om doktorn jag har börjat att skriva anteckningar som jag ska ge honom om olika saker som är med mig, det är så lätt att glömma något, för inte springer jag till doktorn för ofta.
 
mannen gör mat så det slipper jag idag känns bra. tänka sig att om en vecka går vi in i dec, så fort tiden går, den springer iväg, och min älskling är två månader nu. 
 
                       mitt hjärta med Conrad                      
 
                      
 
 
                                                                Sofia med Conrad.
 
   
                           
 
Måste klart ha med han. Han är dte bästa för mig, 
 en vinterbild jag hittade, snart så är det dags.

Ha det gott alla
puss kram
 
 
 
 
 

Sjuk

Tja,
Nu är jag sjuk igen inte alls roligt, magen krånglar och jag mår allmänt dålig, så fort jag sätter mig upp så blir jag dålig känner mig ok, när jag ligger. Hoppas det får över tills i morgon.
Skriver på ilades hoppas det funkar hela tiden. Cissi kopplade in sin mobil, så just nu går jag på hennes mobil data inte bra eftersohon betalar för tid.
Jag ska vara kortvarig, saknar fortfarande min gumma, just nu tänker jaga vad son är positivt här i samhället, typ inget, jo mitt jobb och barn men annars är det inget.
Nu ska jag se om jag kan länka bilder här. Ha det gott
Puss kram

Måste skryta lite!

Det var länge sedan jag skrev här, Känner mig inte i form efter det att jag var sjuk, känner mig deppat, inte alls roligt att göra något, eler kanske är så att jag är stressat, utan att veta om det. jaja något är det. 
 
Igår tänkte jag minsan att skriva men fy så dåligt jag var hade så ont i huvudet, och halva kroppen, det är lite bättre idag, fast inte just nu, har nemligen storstädat skåpen i köket, C har hjälpt mig det var bra det så gick det lite fortare. men hur som helst nu är mina skåp rena känns gott. 
 
Hansa var här en stund igår så bestämte vi att vi skulle ha en gemnesam bak dag igen, vi hade det föra året blev populärt, 1 dec, tror jag att det  a´var, då bakar vi lite juligt, sen äter vi tillsammasn prinskorv köttbullar, och jansson, det ser vi fram mott här, händer inte så mycket i mitt liv äta jobba sova.... Vi bestämte även en dag då vi ska göra godis, helgen efter lucia, så nu är alla helger i dec upptagna, hmm,   För snart är det jul, det ser jag fram mott även om inte minsta kommer hitt får vi ha en jul här, är ledig hela två dagar innan jul känns underbart, då kan man verkligen ha en mys jul, som jag behöver nu...  
 
dag äter vi rester kålpudding det blir gott det, 
 
Fiiia överraskade mig i fredags så hon kom hitt på förmiddagen innan jag åkte till jobbet, det var härligt att få gosa med CO, nästa helg är de inte hemma heller, då ska de till en kompis i Borås... 
 
Haha vet inte vad som hände med texten mer än att det är snyggt. 
 
 
Conrad 12 novvember                                                     
 
 
          
 Pappa och lilla Conrad 12/11
 
 
 
Mamma och jag 16/11
 
    
 
 
 
 
 
 sötis där                              
 
Så klart det blev lite bilder den här gången med. Ha det bra alla, till min gumma, saknar dig massa, behöver dig.
puss kram
 
 
 
 

Söndag!

 
Godmorgon alla!
Gårdagen kan väl inte säga att de tillhörde de bästa, somnade på soffan, till Så det ska låta, vaknade lagum till det är slut, sen somnade jag igen när jag kollade på reprissen av Dopidoo. Jag var nog trött, men ändå vaknade jag inte så tidgt, bara 6.30, med tanke på hur långe jag igentligen har sovit....
 
En tanke som jag har jämt numera, är det nya Ikea, kan inte säga att bilden kom just från Älmhult, men väl ett glashus, som det ska finnas på alla nya Ikea just nu, Där innefann det mesta stora växter, små växter, fusk blommor, samt säsongbutik ska vara där, jag det var en fröjd att gå där inne, tyvär hade jag ingen bil med mig så, hade jag haft det hade jag köpt, en del blommor. 
 
 Så kan det se ut..
 
Idag händer det inte så mycket. ska fixa lite här hemma, så jag har klart mina skogkläder för vi har ute dag.
 
Vi får se hur det blir, måste f.. tag mig i kragen, hmmm, 
Ha en bra dag
puss kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagen

God kväll!
Så här blev min dag, gick ut tvingade mig själv till att gå ut. Gick först till kapabla där köpte jag ett apar byxor, sen gick jag till Lindex där blev det en topp, dagens inköp. Mitt hjärta skickade att de var på väg hem när jag var i affären, så det blev inte så lång dag för dom. Det hade varit mycket folk vid invigningen, de var såklart tv där med, och mitt hjärta var med på nyhetens, jag såg han docsinnet. 
 
Efter det att de hade kommit hem så gick till Ikea  även jag fick se deta, Det är sjätte stort mäktigt med andra ord, jag blev imponerat av det, en nyhet var at det finns en hel avd med papper av olika slag omslagspapper, påsar band dåligt mer omslagspapper eller vad man ska säga. 
 
Sen har de glashuset det var mäktigt där var nog den bästa avdelning tycker jaförbindelser alla dessa olika storlek, krullar julsaker sommarmöbel som säljs året runt. Det var en höjdare med andra ord. Jag handlade lite smågrejor som jag behövde även täcke och kudde två St, Bengt hade köpt ljus på gamla Ikea sojan ville ha en del annat. 
 
På kvällen var vi på kinarsturangen Det var gott. Nu är jag faktisk helst slut och kunde tänka mig at gå och lägga mig fast det ska jag inte. Ska åka hei morgon, får se hur den resa blir. Ha det gott alla.

Fredag

Tja!
Då kom då dagen jag har väntat så länge på. Vad händer då jag har världens huvudvärk mår allmänt dålig, inte alls roligt, fast jag ska tag mig i kragen ska gå upp till samhället nu, se om jag kaffe tag på ett par byxor eller två. Får se vad det blir, sen kanske det blir en tur till Ikea det var jo det jag kom hit för, giivitvis med att umgås med mitt hjärtahan skulle vara ledig idag, men fick jobba, är inte alls förvånat över det, haha.
 
tycker nog det är tråkigt att man ska må sig såhär, men bara att gilla läget. Det blir säkert trevligt ändå. 
 
Ha en bra fredag alla
puss kram
Den här lyckas jag göra igår, hmm jag lär mig
å

Älmhult

Då var vi här igen det var ett tag sedan jag var här men nu är jag här.Imorgon öppnar nya Ikea spände at t se. Mitt hjärta sa precis att han ska jobba i morgon, jag bara hmm, då får jag gå själv till Ikea, jaja t fixar jag, men lite tråkigt är det alt. 
resan gick bra, fast jag fick vänta en timme i Alvesta det var förstås tråkigt men så är ett. 
Har jobbat hela dagen så Pia är trött nu. Brukare jo att vila men det blev inget av det idag. 
 
Haha kundé inte låta bli, första fångenskap gör et inlägg på min iPad. Tar lite tid att läsarna sig.
Ni får ha en bara kväll. Vi hörs väl i morgon eller en annan dag
Puss kram

RSS 2.0