.....

God dagens!
Hoppas ni har det bra kära läsare, blir så glad när jag läser min gummas blogg att hon har det bra, livet lever hos dom skönt att höra. Vad som är mindre skönt attdet är så långt mellan oss, Hade varit skönt att ha henne hos mig nu.

Kan inte beskriva vad det är med mig känner mig så nere inget är roligt och är så kanslig så, Mycke på jobbet som jag tydligen tar för personligt vilket jag inte fick göra, men lätt att göra.

 den nya tidslinjen på Fb den gör mig tokig, sitter ändra inställningar som i själva vaerket inte blir gjort, varför är det så, satt hela kvällen igår och lyckades inte med det, sen lite nu på morgonen, men det går inte att ändra, Blir så ireterad på detta. Vill inte h den.

Vädret vist alla ni som vill ha vinter nu är den här, fast det behöver inte alls vara så kallt som det är, Har varit super fina dagar, men kallt på nättrena och nu fram ska det blir kallt på dagen med, dont like it.Det sägs att vintern ska håla i sig bra länge, Vi har fortafarnde vinter enligt kallendern med en hel månad kvar fast jag längtar till våren, verkar som jag kan vänta hörde någon som pratde om vädret den ena av dom hade hört att detta skulle hålla i sig fram till sommaren, hoppas inte att det är så.

Nu dags att göra sig klar för dagens jobb.
Ha det gott
kram

Danmark europamästere 2012

Tja!
Först lite om lördagen var första gången jag var ute på flera dag, det var skönt att komm ut man känner sig isolerat när man är hemma och sjuk. Vi gcik till samhället och handla de på Netto, Första man möter är nog sverige trevligaste butikscheff, eller inte surar männsika får man minsan leta efter. Nå nå nog om det. Väl där inne tittade man lite på de olika sakerna för det är roligt att titta där ibland. Jag köppte en lampa en liten billig var den kostade bara 59kr, funkar väl men måste köpa en svagere glödlampa.

Hansa kom hitt på Kaffe vi pratade lite, sen sa jag till henne undrar varför man har så många vänner på fb när typ ca 15 ut av dom bryr sig om mig, tänk om det kunne vara någon som hörde av sig om jag ville följa med någonstans, och vad hande jo jag hade fått ett medelande på fb det var en som frågade om jag kunne tänka mig att hänga med, klart jag ville det, alltid roligt viserligen kan man inte handla sådär värst mycke men det man behöver kan mann  jo alltid handla. Så där var vi idag. Köpte lite till scapp boking det är jätte billigt där jämfört med pysssel affären i Gislaved.  Nå vi bestämte att vi skulle åter träffas efter en timme det gjorde vo och vi var klara båda två, det var så sköbt att gå där inne inget folk så man kunne verkligen gå och titta på dte man ville.

Efter det fikade vi det var gott dte med, men jag hade en underbar förmiddag, tack Bigge för att jag fcik följa med.

När jag kom hem började jag med maten kalops började tidigt för vi skulle gå till Hansa på kryd party kl 16 började det, och det ska jag bara säga vistte jag att Danmark skulle spela final då hade jag tackat nej. men lovat så har man.
Vi gcikm ditt och det var trevligt, när alla gcik satte Ciss på tv, då var det precis i slut minuten ochDanskarna ledde 21-19 gud så glad man blev när det var slut, de vann ännu en gång.







Här är Danmarks målvakt Niklas Lundin  han var jätte bra en av de yngre han fik jätte mycket beröm för sitt spel, Ett stort grattis till de alla.



Ha en bra vecka blir nog jobba för mig i morogn känner mig mycke bättre
kram till er alla

Sjuk

Oj nu var det länge sedan jag skrev här, har legat sjuk, Feber ont i halsen, ögonen svider, nu även ett öra.
Inget alvarligt säkert bara en vanlig förkylnings historia, det tråkiga ddet kom inte så bra, dagen efter jag tyckte att jag skulle bli sjuk så jag kunne stanna hemma, Nu har jag inte haft så mycket nytta ut av att vara hemma mestadels legat.



Har hänt en del i vårt land, HAndboll EM sverige möte Danmark åkte på stryk, det var väntat, så de är ute ur turneringen, så nu är det bara att hålla tummerna för Danmark de ska möta Spanien i första semifinal, blir en tuff match. De ska spela idag vet dock inte tiden, fast de hinner jag nog att få reda på.

En annan sak är politisk Socialdemokrakterna ledare av gick ok för mig, idag ska de föreslå, Stefan Löfven. Han var Metall ordförande, tro nog att det kan bli bra, han är jo en arbeta pojk från början, får verkligen tro att det blir bra.

Den här helgen hade jag hoppas på att åka till Ullared finns en del jag behöver att fylla på, tyvär blir det inget ut av det, känner att jag inte är så pigg att jag orkar att köra, funderar på att ringa till doktorn får se hur det blir, jag måste i allafall ut för jag måste till apoteket och hämta min medisin.

Ha en bra dag puss kram

why

En del barn är hur goda som helst några är tio eller mer ännu j.....   Jobbar i skolan som assistent till två elever en r lugn och den andra det inte, mitt första år i klassen var det inte alls så, därför tackade man ja till ännu ett år, Fast det är något man ångrar idag, Föra året var vi två assistenter där inne, numera bara jag, den ena elever gör precis allt man inte ska , sn säger man till vadå jag har inte gjort något varför säger du bara till mig.

Pratade en del med läraren igår, tyckte attjag  hade  sagt till så många gånger då kunne man stanna inne på rasten. Det fick han göra då. anledningen till det var att han kastade snö flera gånger på personer i ansiktet, det får vi inte göra, de stora får kvarsittnig, men de små händer inte så mycket, så jag tyckte nog att det var rätt att han skulle vara inne. 

Iallafall den här personen gör så att man sucker stort när man ska gå tilll jobbet, ska det verkligen vara så. Nej absolut inte, som jag känner det just nu har till omed lust att säga upp mog och sluta med omelbar verkan, vist låter det galet. Har alltid tyckt on mitt jobb men just nu mår jag inte bra av detta, Frågan är då mår jag bättre hemma, tror inte det. Ni tänker då att se det positiva det gör jag med, det är jo det som får mig till att gå ditt, för vist finns det goda barn, de flesta är det.

Får hoppas på en bra dag, inte tänka negativt det första man gör.

Annrs är dte väl rätt ok börjar få ont i halsen men det är väl de här tiderna,

Vädret fy så kallt det är, när jag gcik och la mig var det 13 minus. vaknade var et 9. vintern har tagit sitt grepp om oss, vist är det ljusare ute när snön ligger fast personligen är jag redan trött på detta, inte har vi haft mycke av det heller.

i eftermiddag ska vi ha kalas. ska fira några st som har fyllt år eller fyller i Januari Det kommer säkert att gå bra, fast det känns lite oroväckande just nu, fast det är bara för att jag inte kan förbereda något alls innan. men det fixar vi.

Ha en bra dag alla
kram på er

Helg!

Tja

Det har hänt en del den här helgen.inte för mig personligen utan för vårt kära land Sverige. Första var att vår statsminister avgick, Håkan Juholt, det gjorde han i lördags den 21/1. Det har varit mycket oroligt kring den här herren. kommer ihåg när de valte han och det var så många som tyckte att det skulle bli så bra, det bästa sedan Palme, hmmm tyckte inte så, vet inte vad det var men något var det i hans personlighet som inte jag gillade och har inte gjort, men de var många som hyllade han.

Sen kom den ena skandalen efter det andra, det värsta som jag fcik reda på var dubbelbosättning, det får man ha, och ett måste specillt när man bor som har i Blekinge det är långt att pendla till Stcokholm, men nu var det inte han som stod för kontraktetn utan hans sambo, första fail nr 1 då förlorade han mycke, men som sagt min tillit har han aldrig haft, vem vill jag då se som statsminister, vet inte rikigt men eftersom jag har varit sosse ända sedan jag började rösta så får det för mig hoppas att det blir en sosse, kan inte säga just nu vem jag vill det ska bli, Men det msåste vara en stark bra på arr prata och få folket med sig, vänster har precis bytt, han verkar mycke lovande i mina ögon, finns många, så kära sosser tag en stark personlighet som är bra att fånga upp våra krav för tillsammanskan vi.




Carin Jämtin ja varför inte hon bli vår nästa statsminsiter.

En annan tung förlust var handbollen, Det Em hur kan man bara spela så yselt för dte vill jag säga att det var, första halvelek spelade ni så jätte braså man blev glad ni ledde med 11 mål, efter paus vet jag inte vad ni gjorde inte spelade ni boll, mislyckades me allt, Detta var en match ni skulle ha  vunnit men nej inte det blev 29-29 mot Polen.

Hade inte tänkt att tittat på Danmark matchen men den var på så man slö tittade på den Den var så bra så slö tittade över gcik till att man verkligen följde den sekund efter sekund, Detta måste vara Em mest spännde match, Danmark vann mott amakrdonien Makedonien hade spelat innan och ledde men Danmark tog igen det, härligt var det.
HansMikkelsen absolut en av de bästa spelare i det Danska laget.

Vädret, äntligen vinter, vist är det vackert när man tittar ut vit ljust och fint, men nej vill inte ha det, som det ser ut nu så ska det vara kallt hela veckan så då stannar det jo kvar. vi har nog fått ca 15 cm. Mer ska det komm idag, fast med syd öst så jag hoppas att vi slipper det.





Min älskling har varit här den här helgen vi har haft en bra helg, även Emlie har varit med, trevligt.
Nu ska jag fortsätta med mitt så ha en bra dag
puss kram

?

Tja
 
Tänkte skriva lite igår men datan krånglade så jag stängte av den istället. Läget är väl sådär, kunne ha varit mycket bättre, ska man gilla läget nej igentligen nte, Gå till doktorn kolla vad det är???? Bättre än att oroa sig, faast innan det måste jag hämta ut min medicin, så att inte mina värden är dåliga pga av detta, Det är mycket som krånglar hos mig, Inte bara nacken och och arm äevn höger ben övre delen smärtan sitter inne i bennet, svårt att förklara, nu har även knäet börja att krångla, sen vänter sida är det från knä och ner, Ramlade i våras fcik ett jäte stort blåmärke på benet ångrar att jag inte kollade upp det, just nu är knä rätt svullet samt på baksidan strax nedanför knä.

Mina fingrar har börjat nu den sista tiden, det är snart inget på min kropp som inte gör ont, magen på sitt vis fast det är en annan historia. kanske inte så konstigt att man inte känner sig 100.

Idag är det fredag gott det. Mitt hjärta komer idag då får han pyssla om mig lite, hans dotter följer också med, så länge sedan vi träffade henne.

Min älskade gumma ringde häromdagen till mig alltid trevligt att prata med henne, bara synd att det är så långt mellan oss, lite jobbigt är det allt. Hoppas att allt är bra med er två. puss kram love you.

KLockan går så fort på morgonen så nu får jag sluta för den här gången, Det finns mycke jag vill skriva idag, men måste sluta annars kommer jag för sent till jobbet.

Ha det bra
åuss kram

Disk

Nu är man inna på den andra jobbe veckan 23 veckor kvar till semestren känns lite avsides, Fast det kommer nog att gå fort. VAr jo bara lite ledig under julhelgerna lite mer än en vacka, känns som jag hade behövt ännu mer, är så jäv.. trött, jobba hela dagerna när man kommer hem ännu mer jobb, Fy sä tråkigt och ledsamt det är.
Ikväll är dte idrottsgallen det vill jag jo se, men det var en dsik med som var tvungen till att fixa, så där har jag står nu i 30 minuter, inte lång tid men inte klar heller, har en form samt spisen, suck, måste bara göra det innan kvällen är slut, Cisi var handlade och gjorde maten det blev lassagne det var super gott. Det är hennes mat hon är bäst på detta. Men disken det är så jäv.. tråkigt alltid en jädrans disk, när man har jobbat vill man inte göra så mycket, hade tänkt mig att handarbeta lite idag, men nej det får bli en annan dag.

Just nu har jag en dawn period det är absolut inget som är roligt ännu mer glädje, det är bara att hoppas att det snart går över för det är jobbigt att ha den känslan. .

Det är mycket mycket mer fast har ingen lust att skriva detta idg en annan dag kanske, Ha det gott, hoppas att ni har det bättre till mods

kram


lördag

Tja!
Igår var det fullt upp, jobbade till 13.30 hem städa göra klart inför maten, Robin skulle komma hem, men innan vi satte igång blev det lite vila, efter det damsugning tvätta golv göra klart, förbereda maten. Då kom jag ihåg att jag hade inte förberett plankorna, så det fcik jag göra med, Vi skulle ha Planka det var premier på det som jag gör detta, fcik jo sådanna i julklapp.

Det gcik bra allt stekte p kyckling filen championer skalade potatis och kokkade det gjorde mos, la sen upp allt på plankan, det var lite svårt med moset tror det var för varmt, men det viktigsate var att det var gott det var det.

Så här så plankan inte ut,, inte så vacker med rätt ok för att vara första gången.


Tåran gjorde Cissi allt var hmgjort hon är duktig på att baka, det var jätte gott, Ni kan tro att vi belve mätta.

När vi åt tårtan hade Hansa Sol och Mia kommit så vi hade en trevlig stund. Robin kunne bara astanna en liten stund sen var han tvungen till att åka hem igen, De skulle fira han på skolan idag.
Kvällen här avslutades med lite Zumba dcok inte jag,


Idag har jag städat, oc julen har åkt ut för den här gången, Lite svårt var det allt att fylla ut i son bokhylla som var full med tomter innan, men nu tror jag nog att jag är nöjjd. Tycker själv att jag har varrrrrrit super duktig idag så nu kan jag slappa med ett gott samvete.

HA det gott kram

Vädret

Jesus då vilket väder, regn och kraftig blåst, Det var bara att sätta på sig rgn kläder, dont like it men det var ett måste, När mn kom till skolan var man redan blött de regnade så mycket så man blev blöt, inte så roligt. En annan sak jag inte förstår hur föräldrara kan skicka sina barn till skolan utan regnkläder, det var många som inte hade det på sig i morse.

Det trevliga vädret höll i sig, men i daf hände en sak som inte har hänt innan, barnen fick vara inne på 10 rasten fram tills dess att de skulle ha gympa, var väl inte ledsen för detta precis, var ute en stund för att se om det var lugnt ute efter de som kom tillbaka från gympan, det var det, men inte alls härligt att sätta på sig blöta kläder. uch fy.

DAgen gcik rätt ok idag, skönt det bara att hoppas på att det fortsätter så. Slutade tididgt i dag fast jag var kvar en stund skulle ha lite extra lektion med ett barn.

Hem vila en stund sedan tänkte jag koka grött, gjorde det den här gången i ugnen med, fast det blev inte så bra idag, men det gcik jo att äta.  Har ploggat lite i mina julsker, inte mycket kvar, i rummet är det julgrannen ljuststaker som är kvar, resten har ja plockat bort, just nu står det på köksbordet för att vänta på att bli nedpackat, Får bli morgon dagen bekymmer, men det blir nog lite stressigt, ska städa med, Robin kommer hem så vi ska fira han, tänkte att jag skulle göra premier på plankerna får hoppas det blir bra, bild kommer i morgon.

Ha en bra natt vi ses hörs i morgon, puss kram

Kväll

Var bara tvungen att gå in, så så fina inlägg på fb som jag vill att min gumman ska få bara hon, klart ni som läser min blogg ser det med.haha.

Innan dess kom hem från jobbet lite bättre idag, men det är nog bara jag som är känslig verkar de som, eller så är det att jag är bland honom hela tiden och onte ett enda break på hela skoldagen.

Skriver onsdag i dag sanrt gått en hel vecka två dagar kvar att jobba sen åker julen bort, ska även fira min son, blir nice.





Viserligen inte mina ord, fast jag menar varje ord,
Ha det gott puss kram

Tråk

Tja !
Oj vilket tråkigt väder vi har, igår snöa det och var faktdik så fint ute, idag regnar det och all snö är borta. Ok jag är glad för jag vill inte ha snö, det får vara den här vintern, Vi fcik en massa snö föra året samt året innan dess,

Första skildagen var väl inte så roligt det var trevlogt att se alla dessa goa barn, men tyvär finns det visa som verkligen tar ut musten på en, det var snö och det kan man tyvär inte ha roligt med, jo en del kan mn inte alla. För man kan jo retas och det gör man, Det är bestämt sedan innan att tvoerna ska vara på gräset och kasta och fyrerna på basketplan, tyvär kan de inte vara på samma ställe, ddet hade varit roligt. Finns de som bara vill förstöra hela tiden, så dagen igår var tung hoppas den blir bättre idag, idag ska jag ha egen planering, just nu kommer jag inte ihåg om jag ska till min bettende vetare eller inte, tror det är nästa vecka men ändå osäcker får inte glömma det.

Som jag skrev igår fyllde min son 25 år, Han bor på skolan så vi har inte firat honom ännu, han ska koma hem på fredag så då får vi firar han. Tror jag ska ha planka då, fcik jo det i julklapp så det får bli premier för detta, sen efter det får En kompis och evt. hennes barn komma hitt och fira han. Tyvär måste han åka hem på kvällen så det blir lite stressat, men det får gå.

Dags att göra sig klar nu, ha en bra dag alla. kram

10/1

Tja tja!
HAr varit hemma nu i ett par dagar Haft en underbar vecka hos bästa bästa gumman, love you  tack för allt.
Jobbet började igår, en del planering fcik man gjort gött det, skoldagen börjar idag. Snö ute hmmm vill inte detta,
Men bara att gilla läget, det kommer antagligen att försvinna igen. Ska redan idag bli plus grader vilken vinter, Hörde nyss på tv att de har fått en massa snö i Alperna och då en massa, Skulle ivst vara risk för att snöa innne, men jag är inte där tur det, Fast det är nog väldigt vackert där det hade jo varit en uppelvelse att få se.

Idag fyller min Robin 25 år Herre gud så fort tiden går. När Robin föddes var det jätte kallt, Det var så kallt så att billarna kunne rent av få motorstopp och inte gcik igång igen, Så det hande o att Natt personalen fcik  stanna kvar tills Dags personalen kom. Den dagen det var dags fcik jag verker så jag fcik ringa till en taxi, berättade vad som var på gång, han kom och tog med sig varmt vatten i massor samt en massa filter, det hade hans fru set till man visste jo aldrig man kunne få han i bilen men CK NEJ fick minsann ligga där med verker en hell natt, När det värk arbetet satte igång på riktigt så märkte de sanrt att inte robin mådde bra, han hade fått navelstränden snurrat runt halsen, så det blev ett akut snitt, Det gick bra ut kom Robin 2770gr 47 cm lång.  Han var inte så stor, fast han växte till sig. Lite om när Robin kom till världen, Grattis lilla vän,



Vad händer idag jo Stefan Liv tröja ska hissas upp i tagen på HV 71 arena, Stafan var målvakt idet laget innan han blev proffs i ett utländsk lagg, det blev en tragsik historia hans plan krashade med hela laget om bord, det var en mycket frukatansvärt händelse, det var som att släcka ljuset i vårt land, All heder åt stefan.

Stefan Daniel Patryk Liv, född 21 december 1980 i Gdynia, Polen, död 7 september 2011 i en flygplansolycka nära Jaroslavl i Ryssland, var en svensk ishockeymålvakt.[1][2] Han växte upp i Norrahammar, söder om Jönköping. Han var vid sin död folkbokförd i Jönköping men bosatt i Jaroslavl.

Liv föddes i Gdynia i Polen men lämnades till ett barnhem i Gdańsk och blev senare adopterad av en svensk familj när han var nästan två år gammal. Han hette då Patryk Śliz, av vilket han behöll förnamnet som tredje förnamn.[3][4]

Inför säsongen 2011/2012 skrev Liv kontrakt med Lokomotiv Jaroslavl i KHL.[5



Ha det gott alla mina vänner


8 Januari

Goddagens!

Söndag Tänk så fort tiden går har varit här en vecka nu, så idag ska man åka hem, det är med blandade känslor, saknar mitt hemma men vill ändå inte åka hem, Har det så bra här tilllsammans med min gumma och hennes pojkvän. Det är synd att vi bor så långt från varadra, vem vet hur dte blir med det i framtiden.
Tack Underbara goa du för en underbar vecka här. trivs så bra. Hem till en strssig miljö. jaj  så är mitt liv, Ska jobba hela dagen i morgon, suck just nu, det är studiedag, vet faktisk inte vad vi ska göra dte blir jag lite frusterad av attt inte veta, vill ha ordning, så jag vet, Hoppas att jag får tid att planera lite för dte behövs verkligen.
Sitter funerar på hur jag ska kunna få ledigt Fr försöka att jobba in lite, lätt att säga när man knappt orkar att jobba en vanlig dag. Det löser sig nog med det ska ni se..
HA en underbar nu tänk på er själva, ge sjutton i vad de andra säger till er. love you puss kram
Bye bye

6Januari

Tja
Idag har det varit srtrålande väder härligt, tror jag. Har tyvär mått ännu såmre idag sov väl till 9.15 sådär något vaknade till med kaffe för det är viktigt i mitt liv, Gumman tyckte att vi skulle göra vår fruki'ost så vi kunne titta på eva rydberg, det gjorde vi, den var jätte bra, efter det så vaer det biggerst loser gcik och vilade för att hoppas att värken var borta, det var den delvis fast mår fortfaande dåligt. man kan undra vad det är, brukar jo känna mig bra när jag är hos min älskade gumma- Tycker synd om henne hon skulle göra mat idag och har köppt en aparat som skivar och river, men fick inte tillsatserna till att fastna, det slutade med att hon fick skiva med vanlig kniv, det gcik säkert det det med, Fast kan förstå att har man grejer då vill man andvända det. Henns käraste var på hockey, påtall om hockey småkronorna blev vm det var jo bra jobbat första gången sedan 1981. Har lite ågren tänk att en vecka går så fort sanrt dags att åka hem, vill inte, fast jag har jobbet att sköta, hoppas hoppas att dte inte dröjer för länge innan vi träffas igen, JAg trivs med min gumma,
Hoppas jag mår bättre i morgon ,ha det nu bra, kram

5Januari

Tiden går så fort, jag trivs så bra hos min gumman, men hr varit lite hängig, inte alls roligt bara att  hoppas att det blir bättre.
Idag var det medningen att vi skulle gå till samhället men oj var det regnade, så det blev inget med det, bara att hoppas att det blir väder så man kan gå ut i morgon.
Idag fcik vi basök av ett par vänner till min gumman, det var trevligt, har träffat dom inan och tycker att de är trevliga, så det var trevligt. KAnske var mening med att det blev regn så att vi inte kunne går ut.
Min gumman gjorde kyckling ris md curru sås det var jätte gott, gillar hennes mat.
Det blir bara lite jag skrivier som jag sa innan mår jag inte så bra, så hej så länge får vi hur länge

Tja

Tja nu var det några dagar sedan jag skrev sista skulle jag åka till min gumman och det är jag nu, resan ditt gick bra, inga förseningar, fcik därimott vänta två timmari  ämhult, men snuttis var med så han bjöd på pizza vilken god pizza det var, efter det var det ca 1 timme kvar då gvik vi till han för att lämna hans väska sen lite toa besök och så, Satt  en liten stund innan vi gick till bussen. Bussen kommer snuttis sa att jag kabske kunne tala om för han att jag hade kommit med en buss två timmar innan då kanske man fcik rabatt, det avr en snälla chaufför så han rräknade bort Älmhult zoonen, så jag fcikresan billigare,
Kom fram till gumman runt kl Vi pratade fikade och kvällen gcikk som en smuk, tänk att tiden går alltid så fort när man ä här, JAg trivs så bra här hos min gumman och hennes pojkvän , han är för god han med.
Måndag gjorde vi nog inte så mycket min gumma var iväg på sitt ojag var kvar här hemma, dagen gcik lika fort den son kvällan innan, Jo föresten jag har lärt henne att stcka på pått ringar det går bra för henne ohon påtar som bara den, Duktigh, hon har en till som är avlång, men se den fixar jag inte att få igång får väl försöka i morogn igen.
Tisdag, Vi gcik och handlade jag och hennes kille det gcik ganska så bra fort gcik det med tyckte jag, de bor ändå en bitt från affären. på eftermiddagn idag kom hans föräldrar och hälsade på de var här bara en liten stund de skulle köpa biljetter till en revy som är här i Olfsström.
Någon timme efter de hade varit här kom hans syster och svåger vi hade en trevlig stund tillsammans alla, de är trevliga jag tycker om dom alla.
Nu är dte kväll och de har gått och lagt sig bara jag som är uppe, Vi hörs väl någon dag
puss kram

1 januari 2012

Då har ännu ett nytt år börjat givitvis hoppas man på att det blir bättre än föra året, då hande många bra saker fast inget är så bra att det inte kan bli bättre. God fortsättning till er alla.

Lite om gårdagen började väl inte från sin bästa sida om kan säga så. sov lite långe För att upptäcka attt sonen hade försovit sig, Han skulle jobba, det går inte så där super bra förbindelser på helgerna till Gislaved.
Skulle han åka buss fick han vänta till kl 11 kom på att Hansa kille var där, så de gcik ditt men låse hade kärvat sig så det gick tyvär inte att få upp den bil, så de kom hem igen. Kom på en annan granne då var det fritt att låna den bilen. Så de kom iväg gott det. Gott det.

Som bekant var det nyårsafton igår, det var bara vi som var här, så det var inte så många, men det gcik bra.
Vår förät räkstuvning i krustader.

en del av dukningen


Cissi förbereder sin mat, nej nej lurad det är till lilla Ludde

Min snuttis kollar så att maten är ok som vi ska, ha att äta.

den formen längst bort är purjölökspotatis det är jätte gott, den närmaste är fläskfile i baconsås, riven ost Det var super gott.
Till sist var det vit chockladpannacotta. Det var sådär tyckte jag de andra tyckte et var gott.

Det var vår supe.

Väntan var lite lång inför 12 slaget, men det kom vi gick utt för att titta på fyrvärkerier, det var en del jätte fina, det var även de som sköt av inne på vår gård, det var grannen mitt i mott i det andra huset, hade tänkt gå till hansa för att önska gott  nytt år, jag vågade inte så jag ringde, önskade henne, fast så småningom lugnade det ner sig. Ringde till min gumman med pratade även med Robin och Fiia,

Vi gcik sedan in tittade lite på tv, sen var det sängen svårt att somna så jag är trött nu, idag ska jag ut och resa lite, Åker med  älskling till Älmhult för att sedan åka därifrån till min gumman och hennes kille i Olofsfström, men lite orolig är jag för vädret, det ska jo börja att blåsa igen och regnar gör det, inte alls roligt.
Men  men bara att gilla läget, nu ska jag göra mig klar för att åka.
Ha det gott god fortsättning på det nya året.

Kramiz


RSS 2.0