Sista dag september 2011

Tja
Tror minsan det är lite fel på mina tängentknappar det är inte alla bokstaver som vill, men det får vi fixa sen. Idag händer det en del har städat snart klart, gjorde ett avbrott för att göra mat samt smörgås tårta, även det är snart klar, smörgåstårtan ska bara dekoreras, maten blir kalopps gud så gott det var så länge sedan  vi åt det här hemma. om på måste göra en tårta med jag som snart är klar. får goggla se om jag hittar någon god.

Ikväll kommer även min särbo hitt med hans dotter, blir trevligt. I morogn ska vi fara till skåne land för att fira ett av hans barnbarn som fyller år, sen hem för att fira mig, eller kanske tar det på söndag.

Börjar faktiskt att bli orolig har inget hört från min kära vän, fick reda påå igår att hans mamma hade åkt akut till sjukhuset hoppas inte det är något alvarligt med henne, utan att hon krya på sig..

Hoppas att vädret håller isig det är så underbart härligt ute så jag hoppas att även jag får njuta av det under helgen, viserligen är man ute på jobbet men inte alls samma sak.  Jobb ja ett av barnen la en kaka vid lunchen mindre trevligt nu känner jag att dte kör runt i min mage hoppas man klarar sig för vem vill vara sjuk, när manfyller år.

Till er som kommenterar om ni känner mig skriv gärna vem ni är, förutom min kära gumman som jag saknar grymt mycket,du lämnar fotspår, så jag ser att det är du. Måste se att komma ner.
Ha en bra kväll alla

goda



Tj tänk så trevligt komma hem från jobbet det finns nybakta bullar samt gifflar, vilket bra ryck hon fick lilla cissi.
Hänt lite sen sist jag var här.

Klippte håret här om dagen blev ganska bra,nöjd  iallafall, så nu är det snart helt grått. en kommentar idag från ett av barnen, har du klippt dig nu så fint det blev, blir man rörd då när dte kommer från de små. Det var många som tyckte att dte var fint.




Sen var det de här goda bullarna gud så goda de var, tur man har ibland.

Till helgen ska vi åka till hestveda för att fira en liten tjej, blir samma dag som jag själv fyller år, men det går bra. får firar mig på kvällen eller söndag, så vist händer det en massa saaker.

Och kan ni tänka vilket härligt väder solen har varit framme flrera dagar nu. fast i dag är dte sommar varmt ute härligt härligt.

Ikväll är det kvällsöppet i affärerna så då går vi ditt ocg kollar runt lite om vi kanske kan göa ett fynd.
Ha det gott
kram

tisdag

Haloj!

Kväll dagen har varit ganska ok jobbat sen var det badet med jobbet, blev en del kort tagna men kan inte lägga ut dom här, pga sekretes.. Det var en bra dag. Efter jobbet åkte jag till frissan äntligen får jag säga blev nöjd med det, så sanrt mina vänner är dte ingen som vet vilken hår färg jag hade innan


                                                                                .   Så här blev det.
Skönt var dte allt att bli av med håret så snadra får säga vad de vill.
Vi har blivit försennt med allt maten står i ugnen det blir paj idag hoppas dte är gott.
Träffade på en kompis i affären så Cissi åkte med henne hem och jag cyklade, det är så härligt väder ute vill jo bara vara ute, i morogn blir det inte så mycket att vara ute, har planering på jobbet och har en del att göra. men det ska bli fint i veckan med så det gillas verkligen.

Ha det gott nöjd med dagen, nu blir det Idol, sen får vi se om det blir de två rätta som går videra, har väl inte direkt någon favorit av de tjejerna som tävlar ikväll. Good luck

kväll

tja igen! Oj nu blev det minsan ännu ett inläg roligt att skriva av sig lite om vad man tänker. ikväll var det åter True talent gillar det programmet gillar även idol, det är kvallvecka två av de som sjunger varje kväll ska gå videra, det är vi som bestämmer. bäst ikväll var Robin sen var det nog enn ung kille jag inte kan namnet på, tyckte inte alls att ddt var bra ikväll, men det är jo bara början på det hela..

Ikväll hade minsan Cissi gjort mat köttfärssås med pasta riktigt gott var det, så hon får minsan göra mat lite mer, haha.

Here jeus nu regnar det igen har det varit utan regn två dagar, hmm det är väl så, tråkigt med alla regn men det är bara att hoppas på att dte är bätter väder i morogn.

Sa innan att jag kanske skulle berätta lite om jag själv, mnen det får bli en annan dag är trött nu, mycket trött.

Ha en bra kväll

Ny vecka

Tänk så fort tiden går vi är redan i vecka39, 13 v3ckor till jul mindre än 3 månader. tänk om man ändå kunne börja att planera lite nu, men nej det är det sista man gör. inget Jul snack nu det får räcka för den här gången.

Vi hade symöte igår, det brukar vi att ha vi är tre som håller på var 4 från början, men en har hoppat av av olika anledningar.  Vi har känt varandra länge, den ena av dom och jag har känt varandra sen vi bodde nästan grannar, innan våre barn föddes, hennes minsta. min flicka fyller 27, så ni ser jesus så fort tiden går. den andra och jag har känt varandra ca 20 år, sen var barnen började skolan.

Vi borde ha en del gemensamt men om sanningen ska fram så vet de inte mycket om mig och tvärt om med, vi träffas typ inte mellan sy möte, och då är det ingen som undrar hur det är.

En av dom var verkligen lite dovn igår,hon sa att det var så många som sa att om du flytter hitt då kan vi träffas mer, hon känner sig ensam och så, kan jag förstå men jag sa det till henne att hon inte var ensam om det heller utan att jag också sitter ensam för det mesta, men hon bara du har jo dina barn, viserligen men vi sitter i varsitt rum har inget gemensamt alls, inte ofta. Så jag känner mig vist ensam i lilla stora världen.

Tänker ofta tillbaka hur var det då, men jag har nog aldrig haft ett överflöd av vänner några enstaka, Så vist har jag tid. Det märkliga av är att de personer som har betytt en del för mig har flyttet här ifrån kan undrar varför det ska vara så,  en del av dom har man fortfande kontakt med mellan värven och träffas fast dte går ett tag mellan gångerna, tyvär.
En del träffas man inte alls.konstigt livet kan bli, hmm det kanske är något man får berätta om från början tål att tänkas på.

 Återgå till sy mötet håller på med mormors rutor den här gången, det äör smiidigt att göra, den här gången ska det nog bli ett täcke vi får se, bild kommer vid ett senare tillfälle.

Ha en bra dag alla ni som läser,
kram





test

Tja!
Lite bilder från gårdagen. Tack HAnsa för en trevlig kväll.


Mia gör klart morötter, duktiga de är flickorna

Mia skär upp morötter till dippen


Sol lilla hjälper till att göra klart


Även Sol hjälper till



Falska sniglar ett msåte det är jätte gott.




Grönskas dipp var jätte gott
lite av vad som fanns på bordet


Det glada gänget





Hansa ser så nöjd ut kanske tillomed lite lurig haha.




Sol och Mia lilla KAtt snövitt, hon var lite trött på oss





Tack flickor för en trevlig kväll. jag tror jag lyckades,  kram


Godmorgon!

Godmorgon mina läsare, har haft en ok natt, VAr som sagt hon en vän igår tog lite kort som jag ville ha med på bloggen, men jag lyckades inte att lägga dom här, vad gör jag för fel, Hmmm

Idag blir der sy möte lite senare vi ska åka till en kompis som bor i Halmstad så vi har en bitt att åka, tar väl lite mer än en timme.

Har även idag varit uppe tidigt fast idag ska jag minsan vila, så det blir det snart. känner att jag mår lite illa så jag hoppas nu inte att det blir alvar av det hela.
HA det gott all läsare.
puss kram

trevligt!

Tja!
Ja du en sak är säker man ska inte planera så mycket, sa jo att jag skulle tag mina fönster, tog det i stora rummet först, blev så fint så, sen ringde min fiia och undrade om vi kunne övningköra hon skulle köpa en byrå. Åkte till Gislaved med henne vilket innebär att mina fönster bliev lidande. Vi hade en trevlig dag, på vägen till Gislaved var mindre trevlig det hade varit en bil olycka, den hadde slagit runt  låg på tak, fronten var helt intryckt, fy så hemskt det var, så bara en enda männsika där som inte var polis eller barndman, var så hemskt när man inte vte hur dte har gått. när jag kom hem sökte jag på nätet då stod det omen singel olyka de var tre i bilen men oskada. vilken ängla vakt de måste ha haft. Väl i Gislaved gick vi först till sekund hand där var en fin soffa som jag ville ha kostade bara 500 kr den var fin, men det få vänta.

Sen gcik vi till Rusta Fiia lilla skulle köpa en byrå, där blev det en matta och tvätte korg den var jätte snygg,, tittade även på matta tillmig själv,, där fanns många fina som kunne duga till mig. efter det till Jysk där hittade hon sin byra som hon ville ha, vi fick in den i bilen. SEn for vi hem, väl hemma trött som gatan upptäckte jag att ingen hade fortsatt på mina fönster hade jo hoppas på det. Så det var bara att fortsätta, det blev klart  sen damsug jag samt tvättede golvet, nu är dte bara gardin som ska upp i köket så är det klart.....


På kvällen var vi hos HAnsa för en tjejkväll, hon bjöd på falske sniglar gud så gott även grönsal samt frukt dipp, det var gott, vi spelade yatzy och hade almänt trevligt. Tack för det.

Tänker mycket på en speciell person tror du vet vem du är.

Tänkte lägga in lite bilder idag,men datan krånglar så jag vet inte om jag vågar, sk se om den är lika dan i morogn för isåfall får jag fixadet.

Nu säger jag godnatt för gud så trött jag är.

Puss kram

Tidigt

Godmorgon!

Så skönt det är att vakna tidigt när man är ledig, vaknade strax före kl 6 tyckte att det var lite väl tidgt somna om igen vaknade precis innan kl 7. Robin min pojk var innne och duchade, jag behövde att gå på toa, det kändes som en evighet, det var la bara för att jag var kisse nödig förstås.  Sen hostade han som bara den herre jesus säger jag bara det lätt som han vände ut och in på sig själv, Så nu får vi hostan hitt med kanske.

Jga undrar en sak varför kan man inte visa hänsyn när man bor i lägenhet, i en av lägenheterna har barnen sprungit runt sen kl 7 idag, det är ireterande att lyssna på när dte låter bom bom från taket. Säger inget när det är små barn fast de här är ganska stora. Men så är dte väl att bo i lägenhet.

Ser ur som det blir en fin dag idag, vill åka till burserydsmaknad men har jo ingen bil så ditt kommer man inte, ska ta mina fönster i stället, vilken jämförelse men man blir nog glad av att göra det. Ska snart tag fram mina gardiner stryka till dom lite. Det behövs verkligen.

Cissi sms med en av mina vänner barn igår kväll, hon undrarde om inte hon hade skickat till fel person, men nej det hade hon inte, hon fortsatte ifråge satt något som de hade pratat om på chatten, cissi fortsatt är su säker på att du sms med rätt person, de höll nog på 10 min, till sist är det du cissi och förlåt jag skicka de fel, Cissi sa att haon försökte att säga det till henne men hon ville inte tro på det, men gud var hon skämdes, haha så är. Hur lätt att det inte att skicka fel sms till fel person, har hänt mig flera gånger, typ hej älskling och kommer till någon annan. FAst ofta när jag har gjort det så har det kommit till min älsklings gumma, så då är det lugnt.

Vill vara ledig från jobbet så jag kan åka till henne, saknar så mycket så, ibland funderar man faktisk på att flytta ditt, men det är jobbet, kan inte klara mig utan jobba, hadde blivit tokig, sen vad hade min kärlek om jag flyttar ditt och inte till han??? Ja dte kan man undra, Men skulle jag nu flyta ditt mmer jag närmare han, fast på något sätt tar den resan längre tid än hitt. hmmm. Jaja funderar kan man alltig gör tror nog jag börja att bli för gammal till att flytta till ett nytt ställe. Det hade varit bra med en bil då hade man kunnat åka till min gumman utan bekymmer.

Puss kram




Idol!

Gokväll, måste skriva lite om Idol, tittade på det nu ikväll, ganska intresant, den här gången har de minsan tittat mer på rösten är personen, det känns underbart man måste inte se ut som en fotmodel för att vara artist, yepi för det, för vist är det rösten man ska räkna.

Det är en tjej som kalas för Lenni vilken röst den här tjejen har hon är blot 16 år, hon är en av mina favoriter, sen är detnågra till kan inte namet men blev otrolig glad när de gick videra.

börjar bli trött så det blir snart natta här.

Ska stänga ner här nu hoppas på fint fint väder Då måste jag tag mina fönster,

Bye bye

mitt i natten

Tja!

Vet ni i natt vaknade jag av ett jäkla oväsen klockan ringde mitt i natt, klockan var väl mellan 3.30-4.00, vet i sjutton vad som hade hänt. JAg fattade iallafall inte att det var klocka som ringde jag ville väl sova. Cissi hade vaknat blivit rädd undrade även hon vad det var. Sen tänkte hon att mamma ska jo jobba men varför stiga upp så tidigt, nej det kan man verkligen undra, men jag ställde om klockan men sen var det svårt att somna om igen skulle upp 5.15. Då gick jag upp kände mig rätt pigg md tanke på att jag inte sovit ordentligt.  gjorde mig klar för att sedan åka till jobbet. Det var studiedag så jag var på friitds det gick jätte bra vilka härliga barn.

Efter jobbet var jag tröt så nu har jag vilat en timme, så nu bara blogga lite för att sen göra allt det vanliga. vädret idag har vait ganska okn mest soligt men även regn skurar så jag hoppas det blir lika bra i helgen. Måste bara tag mina fönster ett måste.

Annrs blir det rätt lugnt, vi ska ha en tjekväll hos en godvän till mig och hennes flickor blir trevligt lite godmatt sen någon bra film eller vad vi nu hittar på.

Under helgen kommer min son hem, han går i skolan i Värnamo där han även bor, han kommer hem för att han jobbar lite extra.

HA DET BRA ALLLA BLOGGARE SOM LÄSER MIN BLOGG.
Kram


Saknar

Tja!

Idag hemma från jobbet känner av lite feber fast inte lika mycket som igår, Harvarit uppe ett tag nu, börjar känna mig trött, men tänkte skkriva lite här först. Dagen blir lugn här är som m sagt var hemma från jobbet.

När man är hemma då hinner man minsan att tänka en del, tänk hösten går fram med stora kliv emn var är dte för väder, tråkigt tråkigt inte mycke till sol här inte bara en massa regn ocg rusk, men det får väl vara så. bara att hoppas att nästa månad blir fin.

HAr en vän som jag bara älskar så mycket tyvär så or vi en bitt från mig inte alls roligt, Vist kan man åka till henne gör så med mellan värven, till saken  hör att det är jätte dåliga förbindelser under veckans dagar är det ok förbindelser men helgerna när man kan åka är dåliga, då får man åka runt halva Sverige. tyvär så harjag inte så många semester dagar som jag hade önskat så ska jag åka till henne får det bara bli över en helg, får lösa det saknar henne jätte mycket, hade man haft en bil hade det varit betudligt lättera.

Ha en bradag

tja

Tja!

En sak ska ni veta jag älskar mitt jobb, fast idag var dte inget roligt alls känner mig inte alls i form, gick hem efter 10 rasten typsik man ska känna sig så här just den här veckan. men så är det, bara att hoppas man är frisk till fredag.

Idag var det hälsaö dag i skolan spännade men jag fick gå hem så jag var inte med så länge.
Krya på dig säger jag till mig själv, haha ingen annan som säger detta.

En sak jag funderade på igår var Idol den ena av jury medlemmer Alexander Bard, han får så hård kritik för att han är för hård säger hårda meningar, vet inte om jag håller med alls, varför ska man ge någon som inte alls kan sjunga falska för hoppningar, jag tycker inte alls att man ska göra så.

Det finns en tjej där hon heter Linnea gud så bra hon sjunger hon är en av mina favoriter, sen är det en kille med vet inte riktigt vad han heter han brukar ha en keps på sig, han är väldig försiktig av sig just de två håller jag nog extra på. hoppas det går bra för dom. Givitvis finns det många andra, men har inte så bra koll eftersom jag mest har tittat på true talent.

HA det gott måste vila lite nu

tråkigt

Hej alla
oj vilket tråkigt väder viserligen älskar jg höst men nu är jag trött på all regn som kommer  vårt samhälle är snart en sjö.

Känner mig inte alls i form haft dn känslan sen helgen mår inte bra börjar bli förkyld, huvudvärk ska vi bara inte prata om, trycket i bröstet jobbigt det med. Jobbar så långe det går.

JAg har väl sagt att jag jobba inom skolan måndag tisag tar jag han om de stora barnen det rä ett roligt inspireande jobb man har. igår bakade vi schones idag hade vi kalas, baren hjälper till så mycket, det är så duktiga.

Tycker det är roligt det här med bloggande, men idag är det tomt kan bero på huvudvärken.
Ha en bra dag kram

True Talent

True Talent TV3  Tja bloggen då söndag kväll, säger bara vilken tv ryssare för de som gillar musik, jag gör det och tycker om musiktävlingar på tv.. Idag var det krock igen mellan true Talent och Idol, för min del vann True talent.

Vilken röst resurs de sitter inne med de som tävlar, mina favoriter ät fäöljande Fred man bara blunder njuter för fullt vilken röst han ger en rysningar, Sofia lika där sen är det Pauline, Demitri, Robert tyckte jag om föra veckan han berörde inte så mycket den här veckan, Alla dessa gick videra till nästa vecka, Sofia skade sig vet ej hur alvarligt det är med henne, hoppas inte att det är så.Måste kolla på deras sida innan det blir natt.

Då var det duell mellan Jacob och Ellenore, de var bra båda två, fast personligt hade jag nog tyckt Ellinore, de fick var sin röst av juryn den som skulle ge den avgörande rösten var Danny, gud var jag tyckte synd om han ikväll, man såg verkligrn hur han led, inte lätt att vara i den situationen, men han röstade JAcob skulle vara kvar tyvär så åkte ellinore.

Även min älskling har åkt hem, det är så tråkigt när han åker, men bara två veckor tills vi ses nästa gång, det går fort det vet man jo.

Det var nog allt för ikväll, ha det gott

Söndag

ny tv samt den ya tv bänk
Tja!
Vill bara berätta om den nya tv, vilket bra ljud det är. herre gud velken skillnad på ljud, även storlek är det skillnad på det är en 32tum, den jag hadde innan var 28. Tack exet för att du frågade om jag vill köpa.
Nästa projekt som ska inhandlas i mitt hem en ny soffa det behövs verkligen.

Jag gjorde maten igår det blev kålpudding så gott tror minsan det ska bli min nya favorit det är bara så gott.
Till förätt hade vi mina egna odlade tomater, haha kunne inte låta bli att ta kort tyckte det så roligt ut en liten tomat som var egna givitvis hade vi andra grönsaker till.

Idag söndag ska min älskling göra maten tror det blir kyckling.
tråkigt att han ska åka men så är det, två veckot till nästa gång.
Då ska vi nog åka till hand dotter i skåne för hennes lilla fyller år.
Mer om det när det bir dags.

Kram till er alla


Lördag

Hej blogg!
Igår kväll fick jag besök av min minsta dotter alltid trevligt när hon kommer, hon lånade min data kollade lite jag fick inte titta, men tror ni jag blev nyfiken klart jag blev. De håller på att kolla på något jag ska få när jag fyller år. Spännade att se vad dte blir, när det gäller sånt är man som ett litet barn.

Senare kom min älskling och hans  dotter, alltid trevligt. Min lilla tös skulle hjälpa mig med min blogg så det blir fin, hon hittade en massa fina bilder som hon redigerade men lyckades inte lägga in här, den här sidan ska vist vara den svåraste att fixa till, hmm men bara att gilla läget. Senare idag ska min älskling dotter se om hon kan fixa det hoppas hoppas.

 Annrs tar vi det bara lugnt, ska hämta en sådär gammal tjock tv hos exet, den är lite större än den här so  vi har nu, så den åker in på tösen rum. den som är där in i mitt sov rum, hmm jag som aldrig skulle ha en tv där, där ser man. får se om ddt funkar eftersom vi har digtallt via telia, så får man betala för ytterligare en box det vill jag inte, känns lite onödigt.

JAg hade hoppas på sol idag, men den försvan så tyvär blir det inget att njuta av i solen, tänkte tag mig en koppa kaffe där.

Vet ni vad jag har gjort i dag facerapp haha det var skojoigt.

Vi kanska ses senare
 bye bye

Solen

Hejsan kära Blogg, idag skinner solen så härligt med sol samt den höga luften mycket bättre än det fuktiga som har varit ett bra tag, När jag cyklade till jobbet var det kallt då hade mina vantar behövs, men senare på dagen gud så härligt det var fick minsan slänga av sig jackan med här ligt härligt, nu bara att hoppas på att det blir lika fint väder till helgen. Ikväll kommer min älskade ska bli trevligt det känns som en evighet men det är nog bara för att sist han var här så var vi ute på vift vilken helg det var.

Fredag lika med städning, tar en liten paus från  detta, du vet jag har jo värk och så, så det är bara att tag det lugnt, men snart så kan man börjar igen, ska göra mat diska samt atg badrummet sen är det klart. låter mycket men det går säkert bra. Det man inte hinner idag får man tag i morgon.

Köpte mig en cyklesadelskydd på jobbet idag,hur läcker som helst, ska nog tag en bild på den lägga här på bloggen, nu blir man varmt om runmpan när man cyklar till jobbet.

HA det bra så lnge sen får vi se om det blir mer skrivande ikväll,

bye bye

Godmorgon

Hejsan!
idag torsdag snart helg igen, det gillar vi. Min kära manliga vän kommer blir trevligt. Ska väl inte göra något speciellt, bara umgås, mysigt det med.

Idag blir det jobb igen tycker inte att man gör annat först jobb på jobbet sen en massa när man kommer hem, men den här veckan har man varit så trött så, så inte har det blivit gjort mycke här hemma. så idag när man kommer hem blir det nog gjort en del, det bara måstes.

På jobbet är min kollega på fortbildning, så jag ska ha klassen själv det kommer att gå bra, en uppmaning gillar det. De ska ha gympa idag så det är halv klass hela förmiddagen, sen lunch eftr det har de en lång rast. sen jobba lite och till sist är dagen slut det går så sort så.

Skulle själv ha varit på en föreläsning idag men kom på igår kväll att dte gick jo inte eftresom min kollega är borta, men klarar det nog.

idag hoppas vi att vädret blir bra är så trött på det här blåsandet samt regnet som faller på oss. Kan det få lov att vara fint, har hört att det ska bli fint under helgen det gillas starkt.

Vi får se hur et blir tittar kanske in i eftermiddag med, Ha en underbar dag. kramiz

Katja

Hej igen bloggen, tror du är min nya vän, lätt skriva känner ett behov att få skriva.
Som jag skrev igår så var vi ute med jobbet idag trodde nog att det inte skulle gå att vara ute, vi skulle vara i skogen, men vi var där gud så skönt fridfullt var det. vi njöt för fuullt, barnen byggde hadde jätte roligt, de ville inte gå hem.Men det vra ett m¨åste, tyckte mnsan att dte började att blåsa upp mer och mer så det kaske inte var så säkert att gå där.

JAg vågar inte alltid att skriva om känslor än men dte kommer kanske. Vi får se.

Skrev jag igår att vi ska åka en helg framöver till Norge, men kära manliga vänKärlek har ett barn där som vi ska hälsa på, det ska bli trevligt.

Vill igenntligen sätta in en massa bilder men jag msåte lägga in lite på datan så det finns.

HA det bra kanske skriver lite ikväll.
kramiz

Katja

HAha läste ett citat från fb, varför alla dessa kvinnonamn på stormar, när det ä'r killarna som ska tag oss med storm, tyckte det var roligt kunne inte låta bli att tag med den här.

Men anledningen till att jag skriver är att jag hade tänk att vi skulle ha en ute dag i morgon med fika och allt. Det var delade meningar om vädret en del sa det skulle bli fint det sista jag höde innan jag gick hem, var det att det var klass 1 eller två på varningar, då kanske inte dte är så bra att gå till skogen, men vi får se hur det tar sig i morgon då det är dags. tittade på väderet med spänning och då ska det vist dra in lite högre upp än var jag bor så det hoppas jag. Hade set fram mot en dag i skogen, det bara älskar jag det är jo rogivade rofylld.
Ha en bra kväll

True Talent

Satt nu ikväll tittade på True Talent, ett program somjag har följt sedan början, helst sjukt så många bra artister som finns, för vist kan man kalla dom för det.
Ikväll var det röstning den första vilka som ska gå videra, många som var grymt bra men det absolut bästa ikväll var ffred och robert låg blunade i soffan gås hud på hela mig vilka röster, De gcik videra ikväll, den som åkte ut var Stig, en om jag har svårt vid så det gjorde inte mig något.

Ska bli spännade att få följa detta program, på en annan kanal går jo Idol även det är ett program som jag har följt genom året nen nu är det mest true som gäller, FAst när de har tagit utt alla som ska med hoppas jag inte att dte krockar gillar musik program.

Hoppas ni har haft en bra kväll, det har jag, nu tror jag det blir film


söndag

Hej På er.
Då får vi se vad detta ska sluta. Ska försöka att blogga, inte så enkelt
Söndag i dag härlig men vädret tråkigt.

KAn berätta tt jag har köpt en ny bokhylla/ tv bänk Så nu har jag en massa saker som måste ha ett nytt ställe att vara på, inte så enkelt. Mitt förråd är fullt av saker som jag inte vet om de ska slängas eller ej, från min dotter lägenhet.
Just nu sitter jag här och ska försöka att komma igång med bloggande, Hur funkar det ska man presentera sig ???
 Vi ses!


Nu är jag här igen. måste berätta den här tatuveringen har min dotter gjort för mig, texten som låter just call too say i love you, sen finns det tre blommor ett för varje bar jag har. Vist är det gulligt. texten är för att det var första låten jag hörde på radion efter det jag hade fått henne. Fint minne glad för detta, Mina barn är hur goa som helst de är unga vuxna, som är tre olika individer inte den andra lik, vå av barnen studera den tredje har praktik.
Själv jobbar jag i komnunal verksamhet med barn, jag älskar barn, det är det finaste som finns.

Dagen idag blev inte som jag hade tänkt mig, min tanke var att jag skulle lära mig lite mer om bloggande, men det blev inte så. min tös kom på att hon ville ändra om i sitt rum så hela dagen har gått till det, kan säga att så trött man är nu.

Ikväll blir det tv True TAlent ska jag titta på. JAg älskar musik så det kan hända att dte kommer ett inläg om det med.
HA det bra alla mina läsare om ni har synpunkter kom gärna med detta
Hälsningar Vågen




Välkommen till min nya blogg!

Hej På er.
Då får vi se vad detta ska sluta. Ska försöka att blogga, inte så enkelt
Söndag i dag härlig men vädret tråkigt.

KAn berätta tt jag har köpt en ny bokhylla/ tv bänk Så nu har jag en massa saker som måste ha ett nytt ställe att vara på, inte så enkelt. Mitt förråd är fullt av saker som jag inte vet om de ska slängas eller ej, från min dotter lägenhet.
Just nu sitter jag här och ska försöka att komma igång med bloggande, Hur funkar det ska man presentera sig ???
 Vi ses!

RSS 2.0