Morsdag

Tja 
igår kördag var jag barnvakt till bästa Conrad. Så sött o goe. 
Hade inte handlat mat elker vad vi behöver .  Fia skulle tag med vagnen men glömde den. Det gick bra ändå. Vi gick ner o han var jätte duktig på att gå. Väl i affären. Blev det lite bys. Tog inte med mig löse pengar så jag kunde inte tag en vagn. Trodde det skulle bli bra. 

Hab hade roligt gick runt blabd hyllorna eftetsom jag ör så liten såg jsg inte över. Hur som hekst gick drt bra  fick handlat o så. 

Gjorde mat spagetti o köttfärssås .  Det var gott. O han åt jätte bra. 

Conrad och jag 


Fia 25 År

Vi firade Fia  i går hemma hos dom. De bor i ett hus i Hällabäck. 
Det var först vi. Det blev fler o fler som kom. Vi blev bjudna på fika. Nybakat gott. Hade en trevlig dag. 

När vi åkte hem körde R på små vägar han älskar det. Jag med. Helt plötsligt säger han kolla där. 

Där stod de två stora ståtliga skogens konung. Ljuger inte om jag säger de var 5 meter från oss. 

Jag försökte få fram nobil så jsg kunde tag kort det hjorde jag.  

Bild kommer senare. 

Tror jag är inne i en depration period inget är roligt. Vill bara vara inne. Trist när  det är så. Snart närmar sig bröllopet jag har inte köppt present ännu. Inga kläder heller. Vet inte hur det ska gå till väga. Det löser sig nog med det. 

Lite bilder från dagen igår. 

Ha det gott. 

Godmorgon

Tja ! 
Tiden går fort 14 Maj skriver vi idag. Kristihimmelfärsdag. Stora metardagen. Ok jag ska inte meta. Även den dagen nan ska sätta potatis enligt bondepraktikan .  Inte heller det ska jag. Ska bara njuta av en ledig dag. Bli skönt att slippa en stiga upp tidigt .  Tänkte jag igår men shi fick jag. Hur som helst kan jag tag det lugnt. 

I morgon fyller min minsta 25 år .  Då var det rena högsommaren .  Idag skinnet dock Solen den är så välkommen . 

Tänkte dela med mig. En text jag fick av en tjej på jobbet. Med dom orden. Lever jag länge .  Tittar på dom varje dag .  För det barnen säger ör ofta sant. 
Ha en bra dag 
puss kram

cirkus Olympia

Tja!
Föra lördagen var vi på Cirkus . Det var trevligt. Bra underhållning. Fiia hade fått köpa biljetter från jobbet. Det var en ära att få vara med första gången C gick på Cirkus. Han tyckte det var spännade. Vad tyckte han var bäst. Tror det var bär han red i pausen .  Lite bilder. Ville skriva mellan varje bild. Fick bli så. Ha dwt gott mina vänner 


RSS 2.0