Helg

goddagens alla mina läsare,

Gott det är helg, dagen i går vill man verkligen inte ska komma tillbaka, vilket skit dag för att säga det rent ut, Jobbet var så jobbigt så man hade bara lust att gå hem, det var mycket bråk, Det var jobbigt, jaja så kan det vara. Blev ledsen så när jag satt och skulle lysna på ett av barnen läsa då brast jag ut i grått, personen blev förstås, men Vad har hänt, jag sa att jag var förbannat arg det var jag. undrar just varför det inte är någon rast vakt ute. Jag ska inte vara det, ska  bara vara där för mina små juveler. hann inte med så mycket igår just därför. Personen tyckte jag skulle säga vem jag var arg på men det ville jag inte göra. trodde det att det var till den personen mn jag försäkrade att så inte var fallet.  Till saken hör att jag gcik till jobbet och mådde inte bra alls, kan jo vara eb orsak till varför jag kände det så.
En sak är säker ska jag jobba där nästa år, då ska jag ha mina raster som jag ska ha. varför skulle jag inte ha det.


Men det hände faktiskt roliga saker med, var vi bjudna till en liten påsk koncert, det avr ettorna som hade det. det var jätte duktiga med fin sång samt lite skådespel, de var för söta de två killarna som var kyckling och höna, haha, får tyvär inte lägga in bilder på det.

Min älskling kom igår med, han kom med det tidiga tåget, så när jag tittade på lets dance var han nere och tränade, det är han nu med, herre gud om jag kunne få lite av den energin, men åh no. långt där ifrån.

Det är marknad i Värnamo idag har lust att åka ditt samtidigt inte för dte är så, jätte kallt, lite sol och lite regn, men vi får se vad det blir kunne väl vara trevligt att göra något tillsammans med min gubbe, det gör vi jo aldrig.
puss kram alla Ha en underbar dag

Fredag

Goddagens!
 tänk så fort tiden den går, nu har snart den första vår månaden gått, ett helt kvartal sedan årets början, hinner inte med allt jag vill göra, men bara att tag det som det kommer, i Helgen kommer min älskling till mig, blir trevligt hoppas vi på.

Igår var det påskpyssel för hela slanten, barnen gjorde en flygande tupp samt en som lätt precis som en tupp, de blev riktigt fina, frågade om jag med fick göra en, hon sa något, hörde inte riktgt vad hon sa, frågade, sen sa hon gör vad du vill, Hmm blev fundersam, det var jo bara ett bevis på att hon inte ville det. Den flygande tuppen var det inga problem med det klarade de alla, men den som lätt som en tuppe, fcik vi gå runt och hjälpa, tala om att ha ont i sina tummer idag. jaja det får gå.

Idag blir det även ett litet uppträde det är ettorna som ska ha det. blir mysigt.

Dessa tuppar gjorde vi, det var här man fcik ont i tummerna, är en mugg inanför snörre samt pärla därför låter de.

dessa flygande får pryda vår väg tills idag, då ska barnen tag hem dom.


ha en bra dag alla läsare
puss kram

steg räknare

Godmorgon
 jag är ireterad idag, vi är som jag sagt tidigare med i en tävling på jobbet med stegräknare, men jag har sådana problem med min, den stämmer aldrig. dagar som jag vet har gått jätte mycket är nästan inga steg registreat, som tex igår när halva dagen gott hade jag mer steg än dagen före då jag säkert gicj tre gånger så mycket,  viserligen kan man lägga till steg, men det blir jo inte rätt vist, nej hoppas snart det är slut, men minst 14 dagar kvar.

Herre gud var sen jag är idag, hoppas jag klara mig utan att känna mig febrig vilket jag har gjort nu hur länge som helst, bara en massa stress, kan säga att jag har ingen lust att gå till jobbet idag, men ett måste har inte råd till att vara hemma.

Läste tidningen i morse vad vilken fcik jag se då, jo Robin han har jo precis kommit hem från sitt boende i Zambia, nu är dte tal om att skolanska ha ett samarbete med en folkhögskola däri demokrati. Det är en del av lärarana som ska ditt, undrar just hur mycket de ska betala för den resan???? ungdomarna fcik jo betala sin själv vilket var en del pengar för dom, Ok inte mitt problem så sant så.

Måste väl skriva lite om semifinalen, en av dom är jo Fbk, mitt lag, de hade hemma plan igår och de förlorade, såg första halvlek sen kom jag på att det var matmsätaren var tvungen till att se ven som vann, tyvär fel, enligt mig, efter det var greas , så inte blev det mycket hockey, de ska spela igen i morgon bättre tur den gånegn hoppas på att FBk målvakt är på föttrena då, viserligen gjorde wencel ett par jätte bra rädningar men men . vill ha deras riktiga målvakt..

Ha en bra dsg
puss kram

Vår

Tja
Hoppas nu inte den här krånglar som den alltid gör, har inte tid med detta.
När jag kom hem från jobbet igår, trött som bara den efter det att de har stulit en timme fram mig, hade sagt till mig själv att tänk inte på det var som innan , det gjorde jag, men men kroppen ville något helt annat, la mig rätt så tidigt på söndagen, men hade svårt att somna, sen ville jag inte vakna så jag gcik inte upp fören 6.15,  vist hinner jag med det jag ska göra, men vill ha lite tid vid datan samt göra mig klar för att jobba. jaja det blev som det blev, jag han men inte med det jag ville.

Men som sagt när jag kom hem så stod det ett par sko jag inte kände igen, Det var Cissi sko ett par röda Converse de var snygga vill nästan ha ett par själv, men i den anffären finns inte min storlek, shit kan man säga. nå väl sen visade hon en fågel som hon hade tänkt vi skulle ha ute i vår kruka, den var sött dock ingen bild på den, tänker tag sen när allt är klart.  senare gcik hon och handlade hade betsämt med Hansa, då köptte hon 3 stora påsar 50 liter jord som de transporterade på cyklen, haha vilken syn det var för de som passerade.
Så nu är det bara att göra klart för ålantering, vi ska ha påskliljor där, blir nog fint.

Så söta de är när de går där. haha

Pratde med min son igår han kom hem till sverige, han tyckte det var kallt här, och vi som tycker det är härligt fast dte är klart har man vistas i 40gr värme i fem veckor då äör det kallt, han kommer hem på påsklovet kunne fock inte tala om vilken dag han skulle göra det, för han jobbar jo med. Sa till han att han kan säga till så får vi ordna en Afrika afton var de visar vad de har gjort i Zambia, ser fram mot det med glädje.

Lite om dagen igår, nu dags att göra sig klar för en dag på jobbet, vi ska ha ute dag grilla, ska vi härligt med det här fina vädret.
puss kram

Planera??

Då var det söndag igen tiden går fort, och det har tillomed blivit sommartid, klart vi gillar det, men att tag bort den där timmen tar så långt tid att återhämta sig. tur det är soligt och fint ute även om det inte ska bli lika varmt som igår.

Igår jag haergud så dålig jag var, vaknade flera gånger med världens huvudvärk det kändes som det var tjugo gånger större än vanligt, försökte sova, somnade en liten stund innan det var dags att stiga upp igen, på toa kom från båda hållen, så till slut tog jag med mig en hink in vid sängen ifall att. men det kom inget dock sov jag till kl 1000, helt förvånat, var dålig hela dagen, satt ute en stund det var skönt, men sen kände jag febern komma tillbaka j..... skit säger jag bara , hade en del att göra, tvätta fcik jag dock gjort.

Fia kom hitt en liten liten stund igårkväll, trevligt fast hon kom precis när vi åt. så jag var inte mycket till sällskap. hon sa inte så mycket, frågade henne varför hon hade ont i huuvdet, hoppas inte hon får det som jag hade för det var inget roligt alls, har fortfarande ont fast inte lika mycket som igår.

ja just det hade planerat så mycket jag skulle göra, ut och gå stada göra påskkort, fortsätta med mitt fotoalbum till barnen, samt läsa och virka, tvätta, det var inte mycket ut av det jag fcik gjort, tvättat en del, hängde ut, det var härligt, tvättatgolvet fcik jag gjort med. sen blev det bara att ligga på soffan sen somnade jag en stund.

På kvällen tittade vi på Braking dovn blev besviken på den, men jag är jo inte besatt av dom heller.

Det var min lördag, så nu hoppas jag att söndagen blir bättre, känner mig fortfarande lite febrig. Fast kroppen är inte lika varm som igår. hoppas det försvinner.

. en fin dikt till dig gumman, saknar dig.

Puss kram

Tja

Härligt väder vi har fått loveligt, tittade på termometern när jag kom hem från jobbet då var det 17 gr i skuggan, viserligen precis vid fönster men ändå, härligt vi går mot ljusare tider, love it.

Dagn varit rättok så här långt, barnen hittar en blomma här där så det står en mini mini buket med färska blommor varje dag dden här veckan. oj hur blir det sen när vitsipporna kommer. Detta är en årstid som jag älskar med, det är så härligt att få se och upleva att allt vaknar tills liv efter vintern, Två veckor sedan hörde jag tranor såg ett par med som var på väg någonstans, verkliegn ett vår tecken och alla fåglar som kvittar,

Idag fcik vi titta på ett nummer som våra fadder ska ha till upträdet, det var rätt ok, fast det kommer inte att vinna, men tyvär får vi inte se det, för det är bestämt så, lågstadiet ska istället ha en påsksånger som ettorna fixar.  Tiden går väldigt snabbt bara springer ivag, det är nu fem veckor sedan Robin stak till Zambia så den här helgen följer en lång resa hem, han ska vara hemma måndag. vet inte om de åker idag eller i morogn. Ska bli skönt när han kommer hem, fast sen när han kommer hitt vet jag förstås inte. Men just att han finns i Värnamo.

Deklartion vara eller inte vara har inte fått någonblankett så jag får väl betala då, eller km tar det, vad vet jag inte, den bör jo komma snart så att man kan deklarea igen för snart så är det härliga maj. Då fyller min gumma år och minn lilla flicka, jaja så liten är hon inte hon fyller 22år.
Min gumman ska flytta då med hoppas de kommer att trivas i den nya lägenheten, som de ska flytta till, men det gör de aldeles säkert.

Nej nu får jag minsan börja att städa så man blir klar, igentligen har jag bara lust att vara ute men just känner jag att det kör i min mage f.. säger jag blir tokigt på den.

Ha en bra helg alla mina vänner ses hörs puss kram


Semifinal

Goddagens!

HAr inte tid att sitta här, men känner ett tvång. Igår var det hockey dock inte den matchen som jag ville titta på. konstigt nog, men de vann ändå, vad som är ännu mera konstigt är att Frölunda fcik lämna slutspelte efter det att Brynäs vann, så nu är det Färjestad Brynäs, med start i Gävle på måndag.

Måste bara för tala om hur glad man är att våren är här. just nu är det dock disigt får hoppas att det lätter under förmiddagen så man kan njut av solen när man är ute.

Tackadde precis nej tack till ett sexparty, har ingen lust med det alls, men jag har även blivit förkyld, så jag tackade nej pga va detta, för hur det än är så kanske man har lust på fredag, man vet jo inte.

Skriver mer sen ha en bra dag. tänker på er alla,
puss kram

Vår

Godmorgon!

Dagen igår var väl rätt ok bortset från att jag kände mig febrig, jobbade ändå, det gcik bra, men uch vilket väder det var på morgonen, Hagel snö storm allt blandat i en sörja fram på förmiddagen kom solen då blev det mycke bättre, härligt fast inte lika skönt som det var föra veckan. Nu följer några tråkiga dagar när det gäller vädret.

Igår la min son in kort på sitt fall i Viktoria falls det var riktigt härliga bilder som man fick se.

Robin vid Viktoria Falls ger sitt klar tecken ingen återvändo här inte. Han sa att det var detta mäktigaste han någonsin gjort samtidigt som det var det läskigaste, men nu det gjort,



Den här bilden tycker jag är härlig vilken frihetskänsla bara falla fritt i luften, härligt måste dte var.

Men nu är det sista veckan för han, han sa det i går att hans handeledare är den bästa människan han någonsin har träffat på, Mamma saknar dig lilla plutt, haha.


Slutspelet igång var inget på tv igår förökte få igång mobil men det ville sig inte riktgt sä det blev att kolla text tv varje reklam, Det gcik bra den här gången så nu leder FBK med 3_2 i matcher, dags i morogn igen hoppas på vinst för då är de i semifinal,

Ha en bra dag får göra sig klar för jobbet nu.



Godmorgon

Ny vecka nya möjligheter, jaja vi får se hur det blir, sitter här och funderar om jag ska gå till jobbet eller stanna hemma, mår inte riktigt bra, Mår illa känner mig lite febrig. ska i allafall tag mig en duch kan jo bli bättre då.

Annrs är det lugnt händer typ inget här, Älsking och hans dotter åkte hem igår, tycker dock synd om han. de måste sitta i Alvesta och vänta två timmar för att tåget kommer in två, tre minuter efter det andra tåget har åkt, det har ingen skyldighet att vänta eftersom de inte har tid förbindelse, Men om han ville så kunne de åka tidigare, det vill han dock inte göra.

Fy vilket väder blåser som bara den ute samt haglar, solen då var tog den vägen. skulle bli soligt och fint idag, men men  den kommer väl kanske senare eller någon annan dag.

Måste berätta en sak, spelade bingo igår, Mats Blad var där som gäster helt plötsligt kände man sig som tjugo år, ni vet att när jag var yngre gcik med brorsan på dans ställe då spelade de ofta så jag fcik lite flash back där.
Sen fcik jag med. på mobil från postkodsmiljonären, att det skulle vara ett tv program jakten på millonerna.vilade en stund på soffan, de ringer på dörren tror ni att jag blev nervös så tänkte först inte öppna men sen kom jag på sms, därutan för stod två som  flickor den ena från klassen jag jobar i den andra hennes kompis som går på den andra skolan. De ville bara hälsa på Ludde min hund, men han vilade han med.  Vann inget på programmet men det var lite roligt för det var från Landeryd där, så det var en Dam som vann 787000 hon blev förstås jätte glad. Kan jag tro, Säkert många som känner henne.  nej nu måste jag gå på toa göra mig klar.
Ha en ra dag

Viktoria Falls


Godmorgon!

Man kan inte mer än bli avvubdsjuk, som jag redan har skrivt så är min son i Zambia, nu i helgen skulle de åka till livingstone, dels för att besöka viktoria falls och även göra en safari, Skulle med vilja göra det låter spännade och intresant samt mycket vackert.

Först trodde jag nog inte att han skulle hoppas ett fal på 111 m, för när det väl kommer till kritan så blir han lite feg, de tvekade lite alla tre, men sen bestämte de sig för att göra det ändå, Så Robin köpte hela paket, Swing bungyjunp en sak till jag inte kommer ihåg nu. HAn var nog jätte glad att han gjorde det, skrev jo att det var det häftigaste samt det värsta han gjort på en och samma  gång. Jag vill med göra så. Bara att spara pengar till det, haha, det var en enkel match. Jag är glad för hans skuld vilken visstelse han har haft och får för han har en vecka kvar.

Tyvär, kan jag inte lägga ut bilder, märkte det igår, undrar varför, men det är jo en skit data så, vem hade väntat sig något annat.

Min älskling är jo här i helgen igår gjorde han maten då blev ost sskinksås med pasta, idag ska jag göra då blir dt en gratäng med biffar lök och potatis, hans önska mat, rätt gott med.

men det värsta med det hela jag mår inte så bra har känt mig febrig i flera dagar samt huvdvärk sen i fredags men nu har det vist brytit ut riktgt magen är i uppror och vet inte hur många gånger jag har varit på toaletten. Om jag inte blir bättre under dagen får jag ringa till min kollega säga att jag inte kan komma. får väl hoppas jag blir bättre nu..

HA en br dag mina läsare.
en speciel tanke går till min goa gumma, saknar dig puss kram




Lördag

Godmorgon alla mina läsare!
Haha och ni är många, haha

Det var några dagar sen jag skrev här sist, händer inte så mycket just nu. Data problem som vanligt blir trött på det.

Läste min goa blogg innan blir så glad att läsa hennes blogg när jag ser att hon mår bra, hon betyder så jätte mycket för mig, och saknar henne något grymt mycket. nu när det börjar bli bättre väder kanske man skulle se om man kunne få ledigt några dagar. Kollar in dessa kläm dagar som kommer lite längre fram men det passar inte med helgerna när min älskling kommer till mig, Det får nog bli att han får vara utan mig några veckor för jag vill träffa min goa gumman samt hennes pojkvän, de är två personer som betyder så väldigt mycke för mig.
Det är inte sådär jätte långt ditt men nutan bil så tar det rätt lång tidatt komma ditt, och har man riktigt otur så måste man runt halva Sverige för att komma ditt, suck suck. Vi får hoppas det blir snart saknar hennes så jätte mycket, Du är det bästa runt mig, saknar dig så jätte mycket, puss kram lilla älskling.

Annrs händer inte så mycket, var på symöte igår hos Bigge det var väl trevligt hon bjöd på jätte god mat, köttfärsgratäng ala asiatik hoppas jag får recptet det var super gottt, i helgen är min älskling här, just nu tränar han, duktig han är, Flickorna sover,

Nu blir det frukost kom på att jag inte har ätit ännu, kanske kanske jag tittar in senera, men nu frukost sedan städning. Ha en lovelig dag
puss kram

kalas!

Glömde tala om jag jobbar på ett fritids, idag ska vi ha kalas, vi har betämt att de som fyller år får göra de själva baka om de nu vill det samt hämta annat mellis... Idag var det två tjjejer som skulle fixa det, de hade bestämt att det skulle bli kladkakamuffins, de blev jätte göda.  men jag var bara tvungen till att skoja med barnen så jag sa att det var kaviar i det, så det man spg på toppen det var kaviar, och niog trodde de på det och alla smakade, de yckte det var gott med, Vi skrev ut några recept så, en av de små flcikorna skulle skriva att man skulle ha kaviar i med, fast då var jag tvungen till att säga så var inte fallet, haha det var nåstan så att hon blev besviken, lite roligt var det allt.

Ha det gott

Stekare!!!!

Tja!
Först vill jag tala om att vi har en strgräknare tävling på jobbet, vi är indelat i olika lag, är nog 5 i varje lag, första gången var igår. började med den vid 1400 tiden så det blir inte full pott, sen får man tänka på när man cyklar att man får räkna om det , så det ska jag göra vid dagens siffra vet inte vad det blir ännu, spännade att se senare ikväll.

En annan rolig sak var att fyrerna var ute på rast alla hade solbrillor på sig, Gick pratade med dom, frågade om de var glada för att solen lyste, klart de var men någon hade talat om för dom att de var stekare om man hade solbrilor, så är det nog, Jag frågad om jag va dte med om jag hämtade mina, klart att jag var dte, så jag gcik in och hämtade mina brillor för vist ligger de i väskan när dte är ssol, Så nu är jag en stekare, kan man bli mer glad, haha.

Annrs är det ganska lugnt, livet lever sin lilla lugna värld, ett är säkert jag saknar min son hoppas att han har det super bra, nu till Helgen åker min Fia till Norland hon ska göra praktik hos sin faster, roligt för henne.

HA det gott
puss lram

Dagen efter.

Goddagens på er alla!
Vilken härlig dag det ser ut att bli, härligt det gillas verkligen. Tvättar idag med som igår, idag ska jag dock tag tacke och sängkläder så jag kan hänga ut det och torka, därför väntade jag.

Som ni vet pratade jag om att göra en smörgåstårta, det gjorde jag den var jätte god, så det får vi allt göra 
oftare.

Tog även en bit idag på morgonen till frukost, givitvis ännu godare, MMMMMM

Igår så var det då stora Final för Sveriges del. I det stora tyckte jag nog dte var en bra final, till omed de låterna som jag sågade innan, men så är dte väl att när man inte ska dömma dom då lyssnar man på ett annat sätt. för igår visste väl alla att just de två inte skulle vinna, det handlar om Rahnelid och Torsten flink låter.

Nej det var solklart vilken som skulle vinna, många många höll ju på den här artsiten Loren.











Tror nog att den

kom


me
r att gå långt i den stora finalen som går avstablen den 26/5 men först semifinal, som är det 24.  Även om jag inte är en stor favoritt till Danny så kan jag nog tycke synd om han med, kom på andra plats igen, andra året på rad.

Det är många som säger att allt redan är förutbestämt vem som ska vinna börjar faktiskt att hålla med om det. i allafall i den stora final, hon var jo redan en segrare utan ens ha uppträtt, Röstningen igår tyckte jag verkade lite märkligt, först den internationella som hade namn som man kunne misstolka till snuskiga namn. sen hyllning til Erik saade låt föra året som Helena gjorde var poriga kläder, tror nog att det var fler än jag som tyckte så.  En annan lått som gcik bra för var min favoritt David Lindgren han blev trea, det var bra, dcok lite förvånat att inte molly och lisa fcik bättre placeringar, jag bara älskar de två låterna, Så det blir nog att lilla jag kommer att köpa skivan.

Måste bara för säga en sak, eller kanske två
För ett tag sedan var det någon FB som skrev att det var en mörk man som gcik in i folkträdgårder tittade in geneom fönster, detta var på ett omräde som heter strandsnäs, det var mycket skrivierier om det, en kompis till mig sa till dom , att v arför inte ringa till polisen om de nu är så, Ni är så duktiga på att säga man ska skicka läner eller sätte ut bvarningar till folk på fb när dte gäller andra men inte de själva. Vem säger att den mannen ville något ont, kan jo lika gärna ha bet om hjälp för något, Tycker man måste vara säker på sin sak innan man skriver ut det på Fb var alla som läser tror på vad det skrivs,. 

En annan var igår  det sägs det att det var stort polispådrag i Lilla skeppshult, polisen skulle stå där med atomatvapen,  det skulle vara en massa poliser och ambulanser om skulle ha varit där. men inte ett enda ord om det verken i tidning eller polisen hem sida, lite märkligt tycker jag. Så rä det att bo i ett litet samhälle.

Två veckor kvar tills Robn kommer hem tycker han har varrit borta hur länge som helst, tror att han näste vecka ska hoppa i Nigaria fallet och åka på safarie, mycket spännade tycker jag, hoppas de tar en massa fina kort på det.

Ha en bra dag alla mina goa läsare, tänker speciellt på dig
Puss kram






10/3

Goddagens mina läsare!

Då var det åter helg iden går ganska så fort ändå, fast jag vill det ska gå ännu fortare, vill ha Sol och värme.
Idag blir det att städa, handla klart laga mat, det är lördag så det får bli extra gott, till kvällen melodifetival, som jag bara ska se, vet att jag har sagt att jag kanske inte skulle titta, men nu är de dags för att utse Sveriges bidrag.

Vem Vinner Mitt tips Loreen tror jag, hon är dock  inte min starkaste favorit bra lått fast gillar nog Lisa milkovski lått bättre samt Molly, en annan är David lindgren som jag hoppas på med. Så någon av alla som tror jag kan vinna.

en outsaidera är Torsten Flink, han kan bli farlig,  Sen blir det nog lite gott att äta till. Med andra ord fest hos mig. HAha.

Men men en del att göra innan så först städa sen handla laga mat göra en evt smörgåstårta, hmm får se vd det blir.

Ha en underbar lördag alla
puss kram


9/3

Tja

Ett litet inläg innan jobbet, Hörde det på nyheterna igår, då det var internationala kvinnodagen. Det var Rysland som hade som en röd dag och alla kvinnor fick present eller blommor, kankse till med båda, Det tycker jag minsan att Sverigen
 kan tag efter eller vad tycker ni.

Det känns osm tiden går sakta men det gör den jo inte, heregud så fort det går, vi är redan en bitt in i mars, och jag vill ha vår vår, Det verkar som det ska bli det nästa vecka härligt härligt, får nog tag fram min andra jacka då, för blir det 15gr som de säger kommer jag att få varmeslag, min jacka är jätte varm och god, Det var ett bra köp, förutom att den inte är vattentät, men men .

Det är symöte dags men vi får se hur det blir har inget hört ännu, Ha en bra kväll alla mina läsare
puss kram


Torsdag ( fredag)

Goddagens alla läsare!
Vet ni idag har det kommit ca 10 cm snö, tråkigt suck är det vill inte ha mer av det nu. Nu ikväll finns det fortfanade kvar så det blir nog att ta sig en promenad till jobbet i morogn igen, vill helst cykla har fortfarande ont i benet.

Vet ni idag har jag haft fredag hela dagen trotts flera gånger att barnen sa till mig nej Pia det är bara torsdag, har jo inget att se fram mott så det kvitar för mig, jobbet gick bra trotts alla snö.

När jag kom vilade jag mig lite skönt var det, när jag kom upp så jag att en kompis hade ringt ringde till henne, hon berättade då att hennes mamma hade kommit in på sjukhuset, de hade blivt kallade till henne igår kväll, idag skulle de operea men det gcik inte för hon blödde för mycket, Hon sa med att vi skulle åka till Halmstad på sy möte, vi får se hur det går, Tycker det är jobbigt när folk runt mig föräldrr blir sjuka eller går bort. Bara att hoppas på att det blir bättre med henne.

Försöker att göra mat kassler gratäng  tog lite blandade saker hopas den blir bra, luktar gott, Snart dags tror jag. ska bli spännade att smaka har inte gjort den här varianten innan

Tog skivade potatis strimlat kassler vitkål som jag brynte samt purjolök, sen blandade jag grädde med rivien ost, i ognen
no får ha en bra kväll,
kram till er alla

Godmorgon

Godmorgon alla

Sitter här, redan klar med allt, så jag väntar bara på att klockan ska gå så jag kan åka till jobbet, längtar så klart ditt, nej nej blev lite fel där.

Idag ska vaktmsätaren komma till mig pannan igen den läcker vatten igen blir så j...... trött på detta, hoppas att de hittar ett fel på den så den slutar med det för inte är det normalt att den ska läcka så många gånger som detta är redan 2 gången det här året, trött man blir.

I går bakade vi scones på jobbet, det var lite stressigt men det gcik idag ska vi bada, får väl gå det. haha.

Händer inte så mycket i mitt liv som man skriva om, så lite kort idag, ha en bra dag, saknar min gumma otroligt mycket puss kram till dig.

Bye bye

Ny vecka, Nya möjligheter.


Godmorgon Mina läsare!

Bilden talar lite för sig själv, Det ligger mycke i den både positivt och negativt,

Helgen varit ok, Hjårtat har varit här. På lördagen blev det förstås andra chansen. Blev v'l inte så glad av det, jag undrar lite hur många kan rösta på Torsten Flink, hade det varit en bra lått så, men det var jo inte det. ett annat roligt var att Top cats gick videra Rock abilly, härlig lått.  För ni som är intreserad är dte final på lördag, får se vem som tar hem det. Klart att Danny ä r en av favoriterna, fast inte min, jAg tycker mer Molly eller Loren, någon mer, fast det kommer säkert ett inlägg om det med.

Robin med några av barnen på hans praktik i Zambia.



Här tar de sig en drink, på kvällen förstås.

HAnsa undrade om han blivit rånat jag blev förstås orolig in och kolla på alla sidor på Fb men ingen hade skrivit något, Gick in flera gånger till sist vågad jag skicka ett sms, för vist blir man orolig som mammam när maninget hör, och de pratar om att han har blivit rånat.

Ringde han igår, Fy så dyrt det är, men mamma blev lugn. De hade varit på ett ställe,  de hade tagit en taxi ditt, även pratat med gan att han skulle hämta dom igen vid en tid.

De gcik ditt sen skulle robin göra något blev inte klok på det, men iallafall var detta vid en mack,  kommer en bil kör precis framför hoonm och de säger att han inte får röka där för det är en mack,  och att han skulle följa med i bilen , HAn blir fundersam, de säger att de är poliser men hade inga som helst skyltar eller annat som beviste det. Hur som helst så ville han inte åka med i bilen, och de diskuterade fram och tillbaka, Robin ringde även till flera av de åersoner som de har som kontakt personer, men det var bara en som svarade, de så kallade poliser fcik prata med han, det verkade som de blev förvånade över detta, tyvär så dog Robins mobil, så han blev inte klokare. Han var fortfarande funderasam, om det var polis eller inte, men han bestämte sig för att betala böten  det var 300000 k..... ca 400 sv kroner dock inte så mycket, jag sa till han att hade det varir riktigt rånare hade han väl inte fått den möjligheten utan då hade de bara tagit han in i bilen tagit alkt han hade. Det hela slutade väl som tur var.

De får väl tag reda på hur det funkar med polisen i det landet samt vilka regler det är. De har andra regler än vi samt hårdare.

NU blir det göra sig klar för jobbet.

Bye bye

3/3 lördag

Goddagens alla!

Inte haft tid på några dagar att vara inne och min data bara krånglar hela tiden så jag slänger snart ut den, Så jobbig är den. haha

Nu har sonen fått internet det känns gott att få prata med han via netet lite oftare, han har bara varit där i två veckor, så han har tre kvar, tiden går väl fort fast jag tycker det går sakta, men så är det.

Idagerna har det varit fint fint väder gött det så länge det varar fast på natten är det kallt.

Idag var jag med mina flickor i Ullred trevligt det var en del folk där, Köpte en tunika samt ett par tight, tyvär provade jag det inte, så nu får det minsan hänge tills jag går ner i vikt.iövrigt köpte jag bara det som behövdes här hemma, men det var en trevlig dag.

Hemma vila en stund sen började jag att tvätta, Snuttis gjorde maten, han gjorde sveitesersnitsare, stavningen är nog inte korekt men men. nu är det kväll, bara disken kvar sen blir det tv resten av kvällen, ikväll är det andra chansen den måste man jo titta på.

Blev så glad innan när jag läste min goaste gumman blog det verkar som hon har det bra men jag saknar henne otroligt mycke.

HA det gott nu, får se om jag kommentera kvällen det brukar jag att göra.
HA det bäst
puss kram

RSS 2.0