Lycklig!!

Tja Tja!
OJ så lycklig man kan vara av så lite egentligen har haft min älskling på besök helt själv, F skickade ett sms till mig vid 9.30 tiden frågade om vi kunde gå ut och gå med han, Klart att vi kunde det, skulle bara göra lite saker sen gick vi bort till dom, Det var härligt väder idag igen skönt att få vara ute. vi var väl här hemma runt 10.30 eller 11 tiden gick bra, han kinakde lite men inte så mycket, han fick mat efter en stund men han vill inte ha dt så vi försökte få han till att Sova, han låg här på sin filt och somande sen lag vi han i vagnen. Han vaknade förstås igen efter en stund, han fick mat vi bytte på han , han har varit så snäll så, Riktigt här ligt att få ha min älskling hos mig för det är han. Ludde var lugn skälde lite när vi kom men det var nog mest för vagenen, tro vi, han visade inget intresse allt för min bebis, haha för idag var han min. JAg tro nog att mamma o pappa har haft en bra stund för sig själva. Jag tackar för lånet den här dagen, tar hann gärna snart igen.
   
                                      Hej hej, jag heter Conrad ät hos Mormor
 
 
 
                                    Mår så gott i mormors famn
 
 
                                     nu fick jag vist provsitta i min babysitter som mormor har köpt till mig
Nu pratar vi lite med mormor
 
 
 
 
         Du  är för sött                                                                       
 
 moster Cissi och Conrad
 
 
 
     Haha inte alltid lika lätt
                                                          
 
 Moster ute med  Conrad tror nog hon är stollt
 
 
Här är dte en jätte stollt Mormor som hämtat sin älskling 
 
Puss kram

Välkommen vinter tid!

God förmiddag!
 
Då har den kommit efterlängtade vintertid, inte för att jag längtar till vintern, men just för att man fick dra tillbaka en timme, så här ligt så, Då kanske man är pigg när man stiger upp på morgonen, numera, haha, Jag tro att dte är så. 
 
Igår tog vi tåget till värnamo, Det var marknad, friveckolördag hette det. Det var kallt minus gr, så jag hade tagit på mig underställs byxor samt extra tröja, givtvis mössa halsduk och vantar. Loveligt på något sätt. 
 
Vi gcik till tåget och det åkte på utsatt tid, gott det , men redan där var det varmt så man fick öppna och helst tag av sig sin jacka, men man är bekväm, ska jo av om 40 minuter så då knäpper jag bara upp den, haha. Vär framme i Värna mo gick vi till outlett butiken, de hade rea där, shit så mycket snyggt det var där jacker och allt, men det var väl ingen ide att jag tittade där, jag hade precis köpt en jacka, men mycket var det. Fick iallfall köpt ett par julklappar till flickorna Holm, HAha kan jo inte skriva vad dte är, ifalla tt de tittar in. 
 
Efter det gick vi ner åt stan, Kan säga att marknaden var liten jämfört med andra år. Vi gick till Lindex för jag skulle titta efter ett par solglasögon till min lilla älskling, Fiia hade set dom. Vi hittade dom även ett par söta sko, som han får senare idag.Jag fick lite panik där inne för jag tyckte dte var så varmt så, så då tittade jag inte så mycket på något till mig själv, för prova kläder nejtack, 
 
Sen gcik vi ut och då träffade vi på mina gamla goa granner, Madde Filippa Tobbe, det var härligt att se dom igen, herre gud man skäms de har nu botte där i 4 år och man har varit där två gånger, det måste vi ändra på fär det är underbara männsikor. Blev jätte glad av att träffa dom. 
 
Vi fortsatte att gå ner åt köpte lotter på ett ställe och vann man fcik välja på ett bord tyckte det var svårt att välja, till sist tog en fram en löpare så var jätte lång den tog jag, fast det ångrar jag nu. Köpte två olika tubber till mig som ska pryda mig nu i vinter, blev så glad så, haha C köpte en hon med..
Nu var jag Kaffe sugen kollade på ett cafe vid å men det var jätte mycket folk där nere, så vi fortsatte upp och tog ett annat cafe.. Tog en grov macka med kyckling röra och caffe latte macchiato typ så, det var ganska gott fast goare på vårt lilla cafe. testa det får ni dömma själv.. Efter det gick vi på Åhlens jag gillar den affären mycket fint, så där skulle man ha mer tid, bara fortsätta drömma, sen åkte vi hem trötta och jätte nöjda av dagen När vi gick till tåget kom vi på att vi hade jo inte tagit fram mat så vi gick in och lyxade till det med en sallad även det var gott....
 
 
 
 
 
 
Mina Nya stövlar som jag invigde igår.Farsdags kort som jag har elkt fram nu när jag har varit hemma
 
 
 
Ett annat farsdags kort
 
 
 
 
 Ännu ett
 
 
 
 ännu ett
 
 
 
 
Mina fina Halloween barn som kom. 
 
 
 
 
 
min nya fina jacka som jag trivs jätte bra med.
 
Det var lite om gårdagen, 
Hej då, njuta av det fina vädret idag igen härligt härligt

Snö!

Säger bara det ånej jag vill inte ha snö nu, viserligen längtar jag till jul, men snö nej tack, man ser på folk facebook jätte glada för att det snöar, men inte jag. Det kan vänta till runt första advänt eller så.

Fått medicin idag redan tagit det två gånger, det verkar som det hjälper med hostan bra det för den är så jätte trött på, För nu vill jag kunda gå ut, Det var meningen att jag skulle åka till Gislaved i morogn får se hur det blir med det, skulle även åka upp och hälsa på min agmla barn men det får vänta igen, Det är nog inte meningen att jag ska ditt, hela hösten har jag varitförkyld hostig eller annat. Nu mera får jag tag det somdet kommer.

Ha en bra kväll
Puss kram

Fortfarande sjuk!!

Tja Tja!!!!
 
Nu börjar jag f.. tröttna på detta, att den j..... hostan inte kan ge med sig, viserligen har den blivit lite bättre men inte alls bra. Frågade en vän om att låna pengar till med. men den kunde bara undvara 100, med. kostar 289 kr så det var ingen hjälp det, Idag tror jag att mitt hjärta ska sätta in pengar till mig, jag behöver den verkligen, I morgon är det viserligen lön, men behöver man det innan så är det bra om man kan börja med den i tid, ska jo även äta pencilin, Jag vill bli frisk nu, jobbigt att gå hemma känna sig sjuk, 
 
Riktig så illa är det inte, jag tar min frivillig, det värsta just nu är näsdropparna hater det, men hjälper det så är det bra...
 
En glad nyhet den här dagen var från kunga huset igen, den här gången var det prinsessan Madeleine som har förlovat sig med sin Chris, alla är glada, ett stort Grattis till er båda två. 
 
 vist är de söta blir bröllop i sommar.
 
Slö tittar på Våra bästa år, de firar jul, då kom jag på att vi måste göra en kula till, vi har en kula i grannen för varje person i vår familj, så vi måste ha en till Conrad med, yea, han saknar jag jätte mycket har inte träffat han å¨flera veckor, jo en snabbis i veckan när de hämtade mig, men då ville jo inte jag gosa med han. Nu i veckan som  kommer ska de ut på äventyr, F ska åka till sin farmor och det kommer bli så glada över hur fin han är min lilla älskling, för vist är han det. Mormors favoritt.. 
 
Ha en bra dag 
puss kram

Så dramatisk det blev...

Tja Tja!
 
Tänkte gå till doktorn det gjorde jag med min förskräckliga hosta, Kom ditt och de tog lite prover, de var bra, Kom in till doktorn och han lysnade på mina lunger och hjärta, tittade även i hals samt öron, Han frågade om jag hade ont i halsen men det hade jag inte då, men därimott hade jag ont i högra öra, men inte vänster, fast det var det som såg mer sjukt ut om man ska säga det så. Sa även att jag kände ett tryck i hjärtat, så först tog de halsprov, och sänkan, sen körde de ett EKG det var inte bra tyckte han och att jag var blå om läpparna, Så han sa jag skulle åka till sjukhuset och kolla upp det ordentligt. Så jag fick åka Ambulans.
 
Första gången jag gjorde det i mitt liv, han tog en del tester där inne, tog blodtrycka satte på syrgas, och frågade en del, Färden till Värna mo tyckte jag var väldigt lång, man låg där och var väldig oroligt, Ville jo veta nu, om allt var ok, 
Kom fram Det var så mycket folk där, så de körde in mig i ett rum först sen till ett annat som jag fcik ligga, det kändes lite sokjag bara l¨åg där, för dte hände absolut inget, Eftersådär, 30 minuter kom det en sköterska skrev in mig och frågade åter igen många fråger. Sen kom Robin Cissi hade ringt till han, han var jätte oroligt för dte var något alvarligt, Så han var hos mig hela tiden. Han gick ner och köpte kaffe och en macka baguette med räkor, tack snälla Robin för detta, Kaffet var super gott mackan med, fast jag var orolig så jag vågade knappat att äta. Efter ett tag körde de ett nytt EKG som de jämförde med det gamla, körde även ner mig till röntgen för att röntga hjärtat och lungerna, men det så bra ut, tog även ett urin prov som var bra. Det var skönt att allt det var bra, Så nu återstår en kraftig infektion i kroppen, Ut av läkaren i värnaom skrev hon ut hostmedicin, men jag kanske borde få mer för infektionen. jaja vi får se vad doktorn säger, ska ringa han idag, och hör och häpna jag är hemma från jobbet, ska vara hemme hela veckan så jag blir frisk helt och hållit. 
Cissi hade skickat till Fiia med klart att även hon blev orolig hon sa att om jag skulle få komma hem, vilketjag fick kunde hon komma och hämta mig, Det var snällt så jag var hemma runt kl 18.  gick till doktorn 10.30 så det var en lång lång dag, men tur det blev ett bra slut. 
 
Numera ska jag lyssna på min kropp, så nästa blir magen de får kolla upp. 
 
Ha en bra dag Alla mina läsare
puss kram 

Utredas

Vi var ute i naturen barnen fick bygga något soffans på stället, ut av saker de fann i naturen

Söndag 7oktober 2012

God dagens!
 
Mår fortfarande skit, eller hostan är f.. skit, börjar allt tröttna på det, man tar i så dte är känns som allt inom mig kommer ut. C åkte till affären och köpte hostmedicin i tablett form, samma som innan fast tab, hoppas det hjälper, jobbigt med anningen och allt, mina ögon ser för jävligt ut, svullna det svider i dom, 
 
Gjorde kålpudding igår, det var säkert jätte gott men det smakade inte för mig, hoppas det smakar bättre idag för det blev mycket över, ja jätte mycket..
 
Varit uppe med tuppen idag så jag börjar bli trött vet inte om jag ska vila eller klä på mig gå ut, det ser ut just nu som det blir fint väder, men det vet man aldrig igår visade de en jätte stor fin sol över småland, men inte så vi den inte, just nu är det lite sol samt moln, vi får se vad som händer...
 
Ska även försöka att göra några farsdag kort som vi evt ska göra på jobbet, kan nog bli roligt, Måste göra något roligt för mit trista liv blir knasig,  Hade varit trevligt om man hade någon att umgås med, men det är bara jobba sen hem, viserligen så jätte trött så man orkar inte gå någonstans, så för min del är dte helgen till att göta allt sånt man inte har gjort i veckan, tala om att vila,nej det blir det inte något av.... 
 
Vill gärna gå och hälsa på min yngsta och hennes familj, men hälsan säger stop, tyvär, men jag hoppas att den snart är borta. till Helgen är dte löne dags och den ärefterlängtan mer än vanligt det rä så tomt som det någonsin har varit. Det var länge sedan, Har jag möjlighet till det vill jag till Ullared eller Småläningen, eller båda två, Mår jag bättre på fredag blir dte nog Gislaved en runda, var länge sedan jag var där, fast det är klart det finns inte många affärer kvar där. 
 
Puss kram
 

Conrad

Idag för en månad sedan föddes en liten pojke, som fick heta Conrad, Mitt lilla barn barn, han är så jätte sött så, Bara älskar han . Är så glad att jag har fått eran att vara Mormor, för det är det finaste man kan blir, eller såklart Farmor. Men i mitt fall är det Mormor. Skulle gärna vilja vara hos dig och dina föräldrar idag, men tyvär så är jag sjuk, och inte vill man att du ska bli sjuk, bara jobbigt att vara, den hostan som jag har är inte alls roligt. Mormor älskar dig.
Jag kommer alltid finnas här för dig, att lyssna på dig, hurra för dig , att skratta eller gråta med dig, för att skydda dig med mitt liv, och ibland tala om för dig saker du inte vill höra. Jag kommer att älska dig för evigt. Ingen kommer någonsin att älska dig mer än jag, för jag är DIN Mormor Sätt denna i din status om du har barn som du älskar av hela ditt hjärta ♥ ♥♥


Mobbning!

Åkte till jobbet idag som vanligt vi hade bad, barnen gillar det, men när vi gick hem från badet började en tjej. Jag drömde om dig i natt, jag bara jaså, hoppas att dte var en trevlig dröm, hon ja dt var det, jag drömde att du satt på toalette och bajsade på golvet. Jag tänkte för mig själv ska jag bara låta det passerar, nej tänkte jag det ska jag inte för en del av dom höll på lik dant igår, Så jag sa till henne at det var mobbning som hn höll på med, hon blev tyst. funderade lite sen sa hon förlått och gav mig en kram. hon frågade om jag skulle säga dte till fröken, jag menade på att jag var en fröken men hon menade en annan. gör du så fler gånger kommer jag att prata med din mamma och pappa. Så vi får se om hon tänker till, JAg tycker iallafall att dte är jobbigt när de kommer med sådanna saker. vilket gör att jag saknar alla mina gamla barn på det gamla jobbet. Det var på badet en del av dom, blev så glad när jag såg dom fick halv krammaor av dom det gjorde mig glad, så det är väl det jag ska tänka på nu, när tårarana rinner ner för kinderna,
Tak för ordet
puss kram

Förkyld, hosta!!

Godmorgon!!
 
Jag är så trött på den här förkylningen, tycker jag varit det i alla evighet, men dte är väl inte, föra helgen började jag även att hosta, det blir bara mer och mer, jobbigt är det speciellt på natten, sover gör jag viserligen men vaknar många gånger att man har svårt att andas eller måste hosta så man nästan kvävs, jobbigt är dte allt. 
 
Tyvär så får det bli så at man inte kan gå till Fiia och Tony, vill jo inte att Conrad ska bli sjuk, så för min del måste jag stanna hemma. 
 
Idag börjar jag 12.30- 17.30, vi ska gå till badet, det är väldigt jobbigt att vara där i den fuktiga luften när man är förkyld, men bara att hoppas att dte går bra.. 
 
åh gud var jag saknar min gumma i Blekinge, känns som evigheter sen vi träffades, ibland känns det som du bor på andra sidan av jordklotet, men det gör du inte tur detta, men hur det än är, så är du alltid i mina tankar, Saknaden är oarhört mycket, önskade att du fanns här i närheten så man kunde gå till dig när man inte är på topp, just nu är dte mycket i mitt liv känns det som, men du vet jag älskar dig saknar dig och dina, puss kram..
 
Nej nu får jag väl fortsätta med mitt skulle bara tag en liten paus, snart är dte jobb, har en del att göra innan.
 
Ha en bra dag
puss kram

Besök!! 13/10 2012

En glädje idag var att Fiia kom hitt med Conrad, sa inget om hur jag känner mig, det smittar jo ändå inte.. 
Det blev förstås fotot en del. 
Nu följer ett litet collage. 
 
 
    
             
      Min älskling(plastmorfar) Ser så jätte stolt ut                                                                 
 
 
 
 
 
 
 En annan bld på Plastmorfar.
 
 
 
 
 
 Fin bild på lilla Mamma
 
 
 
 
 
 Moster är jätte stolt över lilla Conrad Ludde han ser dock lite genereat ut, haha
 
 
 
 Fint kort
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördag!

Tja tja!
Inte alls roligt, Idag hade jag set fram mott firande av en kollega som har fyllt 40. tyvär har jag fått tacka nej, eftersom jag har ont i mage och huvudet, GRR blir arg, varför ska det vara så här. Haft ont i magen de sista dagarna, trodde jag hade hittat mitt varför det var så, Haft mycket problem med magen, men i somras kom jag på att dte var nog mjölet, så sen des har jag i sågott som varit utan mjöl, magen varit bra, men nu den sista veckan har den börjat att krångla igen, Skit säger jag bara , det är jobbigt, Får ringa till doktorn så de gör en rejäll undersökning, för det är inte normalt att ha det så. Dagen har jag även huvudvärk, Inte så ofta jag har det numera men nu har jag, kan vara en förkylning som är på G, igen. men hoppas inte dtta. Iallafall så måste jag ringa till doktorn på måndag så jag kommer ditt sen får vi se vad han säger....
 
Bortset från detta har e varit jätte fina dagar med Mycket sol, det har vi gillat, men idag är dte molningt. verkar somdet ska bli bus väder nu i veckan, men det är väl så med hösten...
 
Min pojk tyckte att vi ska fira Mårtensafton, det brukar vi att försöka att göra, inte så många svenskar som gör det, men Skåne och Danmark, så det ska vi göra den 10 november tror jag dte var. Ska se om jag får tag på en kalkun, annrs får de väl bli kyckling. Ska iallafall bli trevligt att ha alla barnen och barnbarn hemma.Sen är det snart jul, då tar jag för givit att de kommer hem, vi får se vad det blir av detta, en stund kommer de väl. 
 
Orkar inte skriva mer nu, men ni får ha en bra dag
Puss kram 
 
 

Söndag 7oktober 2012

Tiden går fort kan man säga. Var hos Fiia och Tony lilla Conrad innan, han är bara så sött, tog förstås lite bilder, kommer det med. Idag när jag vaknade var det helt underbart väder ute solen lyste, sen fick jag syn på en regnbåge. tog ett kort. Jja vad händer det ser ut som ett döskalle huvud som hänger där i luften, lite scary tycker jag allt att dte är. Nu  bilden
 
 Ser ni döskallen
 
 trädet från skolan                        
 
Conrad när han satt hos mig eller jag menar låg.
 
 
 
 
                              
                               Han är så sött mitt lilla barnbarn::
 
 
                            
                            
 
 
                             
                                Den här bilden gillar jag har den som bakgrundbild nu.
 
 
 
                           
                            Moster med Conrad
 
 
                          
                           Haha, jag är hungrig nu, haha sött han är. puss till dig!!
 
 
Varit hemme ett tag, de skulle få ännu mer besök, gör mat revben i stekpåse hoppas det blir gott, Nu ska jag titta på Greays Anatomi.
Ha en bra söndag
puss kram
 

Helg!!

Hallo allas!!!
                                 
 
En vacker bild tycker jag, man ska tro att jag har hittat den i skogen, nej det har jag inte, dom här hittade Cissi inne på vårt område var vi bor, fint fynd eller???
 
 
 
                        
                           
Den här fina bilden en klätterväxt som även den finns där var vi bor, altså det explodera med vckra färger över allt. Hösten är vacker så lång det inte regnar som det har gjort mycket i höst...
 
Veckan varit ganska bra, lite jobbigt på jobbet men det löser vi nog får jag hoppas..
I morgon hoppas jag att vi får träffa vår lilla Conrad se om han har växt för vist måste han ha gjort detta. 
Långtar så mycket så. vill jo träffa han jämt. härligt att få vara mormor..
 
Annrs tycker jag nog att man har ett rätt så tråkigt liv, det händer jo inget, innan har jag bara låtit det passera men nu gör jag inte det, undrar varflr vissa männikor gör som de gör, Vuxna männikor är det då. 
Ha en bra dag
puss kram
 

1/10

Godmorgon alla!
Helgen var rätt ok, på söndagen hade vi lite fika med yngsta dottern och familj, fick tr'ffa lilla Conrad då. Han är så sött den lilla krabatten, Mormor kärlek. Jag hade gjort en ny tårta jag aldrig hade gjort innan, en del tyckte den var god, en del tyckte inte att den var god.. Själv tyckte jag den var ok. Kan man göra vid fler tillfällen. Tårtan hette tangotårta.
 
Av min yngsta och hennes familj fick jag en lykta med ett ljus i, den var jätte fin,
 vist var den fin och jätte sött. Tack så mycket för den, som ska lysa upp höstmörkret hos mig.
De var här en liten stund, sen var det dags att åter gå hem, Man har mycket att stå i när man har en bebis. Även Bengt och Emelie var tvungna till att gå, så vi blev ajälv igen, Senera spelade vi bingolotto, Den här gången vann Cissi, föra veckan vann jag.
 
Måndag den 1/10
Vaknade skulle gå på toa, tänkte vad är det för ljus som lätt det lätt som kaffe bruggaren, jo det var det, försökte sova lite till, sen kpm hon in Cissi sjöng för mig och även gjort frukost, SÅ JAG FICK FRUKOST PÅ SÄNGEN; Inte så lätta att lyckas med det för jag stiger upp så jätte tidigt. Men det var mysigt och fint, saknade dock Ludde som även han brukar vara med. men han sov.
 
på morgenen fick jag detta av C
En fotoram  med mina kära barn och barnbarn. Det var jätte fint.
Dags att gå till jobbet vi hade ute dag en skönt sädan fast det små regnade. Vi var vid Hörsjön barnen tyckte dte var roligt Vi hade det roligt..
på Jobbet hade vi kalas för spetember barnen, Jag fixade i ordning glas till dom som de sedan fikc när de kom tillbaka från mellanmålet. Efter det skulle de gå in i gympa salen för att leka en lek. Jag kom ditt när jag var klar. Då började alla barnen att sjunga för mig, Så fint och gulligt, fick rysningar, och så glad så.
Dagen gick sen var det hem, Cissi hade gjort mat till mig som var klar när jag kom hem, jag stängde den dagen, Hon hade gjort en fiskrätt som vi inte haft innan, det var jätte gott, Tror den hette Lena fisk gratäng, verkligen värt att testa. Efter det fick jag pakett och även besök av Sol Elin Hansa och Mia.
 
 
Den här fina blomman fick jag ac Cissi
 
                                                       Dom här söta fick jag med av Ciss
i             
  
          Även lite muffins formar samt marcipan bröd mmm gott 
  
 
 
 
    Hals bandet fick jagav Bengt den fina blomman av Hansa med familj.
Hadde en super bar dag tack alla som gjorde min dag..
 

RSS 2.0